3 yıl geçti babamın bugüne kadar böyle hiç bi istegi bulunmadı isteği geçtim konusunu bile açmadı.ben ilk başlarda çok karşıydım böle bi duruma çünkü çevremde böle bi olayda mutlu olan hiç görmedim.sadece ablam abim ve akrabalarımızı konuşurkn duyuyorum ve ben hep yorumsuzkalıyorum.abim evlenmesnden yana çünkü babamın çok yalnız kaldıgını yalnızlığını paylaşması gerektğini düşünüyo ablam da çok karşı değil fakat bnm üzülüceğimi düşünüyo oda.ama son zamnlarda eve geldiktn sonra babamı çok yalnız görüyorum akşamları işten geliyo tv izleyip uyuyo konuşabilecegi dertleşebileceği kmse yok.bbugune kadar hep bize iyi bir hayat sunmak için çabaladı hala da çabalıyo.bana ütü yap bile diyemiyo hep ben soruyorum.artık onunda sırtındaki yükü hafifletmesini istiyorum...
mesajınızdaki ölüm zamanını belirtmeniz iyi olmuş,
çünkü ilk mesajımda yıl olabileceğini tahmin etmedim,belirtmediğiniz için...
babanızla bence iki arkadaş gibi konuşun,dertleşin,
neler düşünüyor,yalnız bırakmayın derim...
eğer evlenmeyi direk söyleyemezde,ima ederse de bence
destek olun diye düşünüyorum...
canım 3 yıl geçmiş öncelikle Allah rahmet etsin..iyi biri karşısına çıktığı takdirde neden evlenmesin ki...onun da bundan sonraki hayatında bir hayat arkadaşına ihtiyacı var..bu gibi bir durumda olgunluğunu koruman gerek..
benim arkadaşımın annesi ölmüştü de babası mezara koydu eve geldi de evlencem diyince millet evi terketti..
böyle adamlarda var hayatım..ayrıca sen evlendiğin zaman eşin bakalım babanın gelmesini kabul edecekmi? el evine gideceksin canım sen kaynananı kabul edermisin..ee eşinde kabul etmeyebilir bence babanın karşısına biri çıktığında evlensin..ayrıca anlaşamaman içinde seninde o hanımın da anlaşmak istememesi gerekir..annecim diye kollarına atılcak değilsin..saygını korursun kafi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?