selam kızlar..baslıgımdada belırttıgım gıbı.babamın kardesleri..annemi cok uzuyor..bundan 4 ay once halamlar annemlerde kalacaktı tesadufen bende oradaydım..halamın kızı var 8 yasında ..ama cocuk hıperaktıf hıc yerınde durmuyor..annemde otur kızım otuır.yavrum.dıyo dıye halam kızmıştı..suratı asmıs oturuyodu ne oldu hala dedım..aman ya dedı..ananın yuzunden dedı kaynanamı gectı valla dedı..bır kıza rahat vermedı sabahtan berı dedı..o aksam annemler de kalacaktı cektı gecenın bır vaktı..kendı evıne gıttı..tabı bır afra bır tafra gıdısını gorsenız ..evde de mısafır vardı..ne oldugunu kımse anlamadı..babam aradı..nıye gıttın ne odlu dıye sordu...oda demıs..karının yuzunden bır cocuga rahat vermedı..neyse babam gıttı onu yoldan gerı cevırdı dondu geldı..o aksam gectı gıttı..bbam anneme bır suru fırca tabı...dun aksamda..amcam meyve yıyorlardı..ondan oncede hafıf babamla bır tartısması olmustu..meyve yerken annemden bos tabak ıstemıs annemde getırmıs vermıs..oda bır hısımla evı terk ettı gıttı..tabı yıne kımse bısey anlamadı..babam tel actı..banamı kızdın ondan mı gıttın dedı..yok yengemden tabak ıstedım dıye yuzume baktı demıs..babam yıne anneme kızdı..bu kadının bunlardan cektıgı ne ya bunlar ne bıcım ınsanlar anlamadım..valla anneme cok uzuluyorum..dengesızlerın ıcınde kaldı..rahatlamak ıstedım..ama ınanın..hepsıne ıcten tavır alıyorum..konusmak ıcımden gelmıyor..halamla aydır gorusmuyorum..amcamlada oyle olacak emınım..ama haksızlık yapıyorlar