Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun,sizlere de dayanma gücü ve sabır versin.
Nurlar içinde yatsınn.Başın sağ olsun.
bnm babam bu dunyaya gelmiş öyle temiz farklı biriinsandırki.... onunn kaybını dusunur bazen cok uzulurum... ama ölümde hak işte.... asıl yurduumuz işte. Rabbimize kavustu. Alllahım rahmet etsin inş ahirette de kavusrusunuz baba kız. mekanı cennet olsun inş
Allah rahmet eylesın ... cok guzel anlatmıssın babanı ımrendım dogrusu ... Allah nur icinde yatırsın ...mrb arkadaşlar sizinle büyük kaybım olan babamı paylaşmak istedim babamı kaybedeli tam bir yıl oldu babam o kadar hayat dolu bir adamdıki ve daha 53 ündeydi hayata pozitif bakan sürekli gülümseyen bir adamdı benim hem arkadaşım hem babamdı onu çok özledim kızlar o gittikten sonra evden sanki 10 kişi gitmiş gbydi sokaklar sanki bomboş gb hala inanamıyorum sanki birisi çıkıp hayır o yaşıyo diycek gb geliyo babamın mezarına gittiğimde o mezar ona ait değilmiş gb başka birinin miş gb babamı çok ani gelişen kanser hstalığından kaybettim herşey bir yıl içinde o kadar hızlı geliştiki aylara ankarada yattı onu o halde görmek ne kadar zordu kızlar son zamnlarında bile bana iyim ben diycek kadar yürekli bi adamdı onu çok seviyorum ve çok özledimmm bana en çok koyanda benim ve kardeşimin mürvetini öremedi benim çocuklarım ddelerini sadece fotoğraflarından tanıycak babam başka çocukları bile torunum diye severdi gerçekten çok zor bi durum baba başka bişy di benim için ALLAH onu nur içinde yatırsın ALLAH sizlere böle bi acı yaşatmasın arkadaşlar. sadece duygularımı paylaşmak istedim.
Babam da annem de sağ Rabbime şükür. inan okurken çok ağladım şimdi. ne diyebileciğimi bilmiyorum. Baban nurlar içinde yatsın İnşallah.
canım benim,okadar kötü oldum ki
bende babamı 7 ay önce kaybettim.çok üzücü çoookk.offf bnm babam ellerimde can verdi.allah bizi öteki alemde kavusturucak birbirimizlere.bol bol dua oku babacığına.
bende babamı çok özledim sesini bakıslarını varlığını kokusunu herşeyini.baba anne bambaşka....allahım cennet kapılarını onlara açsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?