babamsız tam bir yıl geçti

Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın,sizin türlü başarılarınızı öbür tarafta mutlulukla izlemeyi nasip etsin

Allah'ın taktiri canım.Kimse bu dünyada sağ kalmıyacak.Önemli olan iyi bir insan olup hem bu tarafta hem diğer tarafta kazanmak.Allah bizlere ölüncede ahirette sevdiklerimizi görmeyi onlarla olmayı nasip etsin.Annenin rahat yatmasını istiyorsan ağlayıp üzülmemeye çalış bol bol yasin oku ona en büyük hediye duadır canım.Allah sabır versin hepimize

Bende babamı 9 yaşında kaybettim. Baba hasretiyle büyüdüm.. Ve evleniyorum bu anımda yanımda olmasını o kadar çok isterdim ki:85: Hâlâ ağlarım gece yatmadan önce. Babam yaşasaydı beni korurdu sahiplenirdi. Hiçbir şeye değişmezdim bunu. Çıka gelse ya kızım buyudun de evleniyomusun sen dese ya..

Bir kerecik:85:

allah tahsilatını af eylesin....insanın anne ve babasıda ayrı bir eksiklik verir yüreğine..allah sizede dayanma gücü versin.allah bunu unutturacak acı yaşatmasın...

Allah rahmet eylesin, sizede sabır versinBende 14 yaşındayken kaybettim babamı tam ihtiyaç duyduğum zamanlarda yanımda değildi,düğünümdede yoktu, seni iyi anlıyorum ama kader kısmet elden birşey gelmiyor.Ama hep kalbimizdeler unutmak mümkün değilAllah mesut etsin canım.İnşallah eşin o boşluğu dolduramasada seni mutlu edecek, çocuklarına iyi bir baba olacak bir eş olur.

Vefat eden sevdiklerimiz sadece fiziksel boyutta yok olurlar ama enerji ,ruh boyutunda yaşamaya devam ederler .Onlara ağlamadan ,sakinlikle ,sevgiyle söylemek istediğiniz şeyleri söylerseniz (ama hep huzur,sakinlik ve sevgi frekansında kalmaya devam ederek ve kesinlikle ağlamadan -ağlamak ,aşırı üzüntülü ,heyecanlı,isyankar haller parazit yaratır ,hatları kopartır üstelik onları da huzursuz eder .Ve onlar o boyutta duygulara karşı fiziksel dünyada olduğundan çok çok daha hassaslar )sözleriniz ,duygularınız onlara gider .Zaten sevdiklerini kaybeden insanlar ,kaybettikleri insanları rüya frekansında görür ,buluşur ama hatırlamaz.Görmeyi ve Hatırlamayı isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…