İyi aksamlar hanımlar....Daha öncede konularımı okuyanlar bilirler ailelerimiz yüzünden neler cektigimizi.Bastan anlatayım herseyi,bunaldım yoruldum.
EŞİMin ailesi dügün zamanı herseyi biz yaparız,öderiz dedi.Dügün oldu eşim işsiz kaldı eve ben baktım,bütün dügün takılarımız borclarımıza gitti.Evimiz kiraydı borclarda olunca takılar gitti.....Kimseye güvenerek evlenmedik gitsin dedik.Geriye 3 bilezik saklamıştık.Kp hasta oldugu zaman cıkarıp verdim(biz bir aileyiz dedim ve bu güne kadar muhabbetini yapmadım)Kv sürekli eşimden para istiyor,aglıyor eşim söylendiginde....
Benim aileme gelince babam zor dırumdayken kredi cektim.Borcu ödeyecegini söyledi,ödeyemedi demiyorum ödemedi....Borcun 5000 tl bize kaldı.Babamla oturup konuştum bize ne bişey verin ne de bişey isteyin yeter diye.O günden sonra hiç istemediler....
Her iki tarafında bizlere verdigi.maddi anlamda zararlar var biz mi cocuklarıyız onlar mı bizim cocuklarımız belli degil.Ev almak istiyoruz ama bu kimsenin umrunda degil.Hep onlara verelim istiyorlar.Lafa gelince bizleri cok düşünüyorlar.