kızlar merhaba nereden başlasam bilemiyorum direkt konuya gireceğim babam evleniyor esas sorun anneme maddi yardımı kesecek olması ben seneye üniversitede olacağım ve babam benim için oturduğumuz evin ihtiyaçlarını karşılıyor ama bir kaç önce bir ilişkisi olduğunu ve evleneceğini söyledi. boşanmış olsalarda içten içe annemi sevdiğine emindim hasta olunca birbirlerine bakarlardı en basitinden ama işler değişti. annem deli dolu ama gereksiz hareketleri olan bi insan işler onun öğrenmesiyle karıştı ben stresten uyuyamaz hale geldim beni çok seven sevgilime her an patlar oldum. birde sınav dönemi. babama evlenme diyemiyorum çünkü yalnız yaşlanmak istemiyor. beni karıştırmayın dedim ama annem arayıp kızın psikolojisini bozuyorsun demiş. bu arada annemde kendinden yaşça küçük bir adamla konuşmuş aslında reddetmiş ama anladığım kadarıyla beğenildiğini hissettmek için adamın ona yazmasına da izin vermiş adam benim vefat eden abimle yaşıt birde evli yıllardır tanışırız ben olayı farkedince annemle kavga ettim adama mesaj attım bir daha yazarsa karısına ve diğer abime söyleceğimi. abime olanları söyleyemiyorum çünkü bu aileyle benle çok uğraştı 2 sene önce abimin kına gecesinde komadaydım intihar etmeye çalışmıştım. bu sene kendimi toparladım hayatıma inanılmaz iyi biri girdi ailemle aram düzeldi derken bunlar oldu artık uyku uyuyamıyorum sürekli gergin ve sinirliyim nefes alamıyorum ne yapmalıyım kızlar?