Evet hanımlar basliktanda anladığınız gibi az önce 30 kusur senelik babamın anne mi bi yada birden fazla kadınla aldattığını öğrendik kardesimle
Babam telini internet kullansin diye verince mesajları gördük ve şok oldum. Kimse asla babasına böyle bisiyi konduramaz ama ben mesajları okurken basindan kaynar sular döküldü allahım dedim nolur yanlış anlamış yanlış anlaşılmış mesaj olsun dedim ama hayır..
Tüm vücudum buz kesti.. sessizce ağlaya ağlaya bi hal oldum.. Babam olucak adı herif onca yalanlar söyleyerek bizi en başta da annemi kandırmış aldattığı o...pu da bunun parasını ala ala kendini acindirp bunu kendine aşkım hayatım +18 li laflarla bağlamış!!
O..pu kadın bizim isimlerimizi yegenimin isimlerini hep biliyo muhtemelen tanıdık biri..bu satırları yazarken bile allahım nolur bu bi kabus olsun dedim biz ne yapucaz anneme ne dicez bu adam benim bunca senelik babam güvendiğim yegane insandı.. Eşimle sorun olduğu için kalkıp buraya gdim ama burda böyle bi haber aldım.. yıkıldım parcalandim. Içimden o kadını bulup öldürmek geciyo resmen tirtirtiriyorum. Ne yapicam ne edicem nasıl bu kabus biticek bilmiyorum nolur siz bir akıl verin bana
İnsan kahramanı bildiği adamın yüzüne bakamaz böyle bir olaydan sonra, kanıtıyla annenize gösterin bence bilmeye hakkı var... Ne kadar acı olursa olsun söylemek gerekir böyle bir durumda.
Yurdumuz kızlarının yarısından fazlasının başına geliyor bence bu durum. Hiçbir şey yapma . Bu ilk değildir zaten o yaşta yapıyorsa gençken tozunu attirmistir. Annen de fark etmiştir bence. Boşanmak istese bosanirdi. Kadını tekrar üzmüş olursun söylersen
Annene söyle kesinlikle bilmeye hakkı var. Babana da bildiğini söyle. Kesinlikle anneni daha fazla kandırmalarına izin verme canım bi evlat olarak. Allah yardımcın olsun
Annene durumu anlat, al o msjlarida mahkemede delil olarak kullan. Baban ortada dımdızlak kalsin. O kadinada bir sey yapmadan yasal olarak konuyu kapatma. Icimden gecen bu.
Su evli barkli adamlar kadinlari kadinlarda adamlari bi birakamadi gitti. Kutulamadik gitti.
Kadınlar hissediyor..
Kimbilir daha kaç tane oldu da annen sizlere duyurmadan konuları kapatti.
Unuttu yada unutmadi içine atti..
Babanız, sizden cekinse mesajlar var iken size telefonu vermez ...
Annenizin agzini arayın, etrafta olmuş olaylar gibi anlatin..
Tepkisine bakın.
Belki size açılır.
Ayrıca o kadından değil babandan nefret et.
En büyük suçlu o .
Bende tanidik oldugunu dusunmuyorum, babaniz bahsetmistir sizlerden.
Mesajlarin ekran goruntusunu alin, kendi telefonunuza atin.
Telefon numarasini arastirin ve o kadini bulun, yuzune tukurun pisligin.
Babanizi da karsiniza alip konusun, bi tukuruk de ona atin.
Defolsun gitsin anneciginizin hayatindan.