Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu forumda aklımıza takılan herhangi bir konuda konu dışı olmaktan çekinmeden başlık açabileceğimizi sanıyorum. Saat sıkıntı değil. Milleti banlatma derdim yok. Dilim konusunda haklı olabilirsiniz ama bu çirkin kelimeleri ben icat etmedim, kim icat edip kullanıma sürdüyse o suçludurDerdiniz tam olarak nedir bu bağlamda? Sabah 7'de bol aksiyonlu, polemiklere gebe, bir sonuca baglanmayacak bir konu açmanıı sağlayan motivasyon ne? Çetele tutacaksınız bdv'de aldatma konuları çok açın oradan araştırın. Milleti durduk yere banlatacaksiniz. Özellikle çirkin bir cinsiyetçi dil kullanmışsınız ki insanların sinir uçlarıyla oynuyorsunuz.
kullanmama hakkına aklına sahipsiniz.Bu forumda aklımıza takılan herhangi bir konuda konu dışı olmaktan çekinmeden başlık açabileceğimizi sanıyorum. Saat sıkıntı değil. Milleti banlatma derdim yok. Dilim konusunda haklı olabilirsiniz ama bu çirkin kelimeleri ben icat etmedim, kim icat edip kullanıma sürdüyse o suçludur![]()
Bu eşlerini aldatan kişileradamlar
Bu da o kişilerin aldatma eylemini yaptığı insanlar. Çoğusu birlikte olduğu kişinin evli mi bekar mı olduğunu bile bilmez. Ama kocalar her daim adam, kadınlar artık Allah ne verdiyse...karılar
Eski sevgilim aldattı öğrendiğim an ayrıldım. Babam da annemi yıllarca aldatmıs annem ise önce affetti şans verdi ama midem almıyor bu adamı bakamıyorum yüzüne dedi boşandı. He şunu da söyliyim babamın durumu cook cook iyi ancak annem bir cöp bile istemedi tiksindi babamdan. Ben de hala ara sıra babamı görürüm ama o kızgınlığı nefreti atamadım üstümden. Şimdi evliyim eşimin ilk sevgilisiyim sosyal medya filan da sevmeyen bir adam sanırım biraz buna güveniyorum. Tesadüfe bakın ki babamın mesleğinden biriyle evliyim :) aldatıldıgımı anladıgım an ayrılırım annem affettikten sonra her gün ağlıyordu ama boşandı rahatladı kadının yüzü güldü tabi ne kdar gülerse...Acaba benim babam annemi aldatmış mıdır? Bilmiyorum, elimde bir veri yok. Ama %99 aldatmıştır.
Tanıdığım adamlar arasından eşini aldatmamışı yok diyebilirim. Kuzenimin rus karılarla resmini görmüştüm facebook'ta, eniştemin kızı whatsapp'ta sevgilisiyle yazışmalarını yakalamış, dedem takıldığı o****ları direk eve getirirmiş, bir başka kuzenim evlendikten 2-3 sene sonra bir o**** ile aleni bir şekilde takılıyordu ve yazın bir yerlere iş yapmaya diye gittiler (karısı evi terk etmişti ama tıpış tıpış geri döndü daha kocası dönmeden), ablamın sevgilisi ablamı liseli bir k*** ile aldatmıştı (k*** diyorum çünkü bunlar aynı mekanda takılıyorlardı ve bu küçük kızcağız bunları 8 yıllık sevgili olduğunu biliyordu), ablamın arkadaşının babası da yıllardır başka bir kadınla takılıyormuş... vs vs. Peki arkadaşlar, siz hiç sevgililerinizi, kocalarınızı aldattınız mı? Babanızın annenizi aldattığını falan gördünüz mü? Etrafınızdaki adamların eşlerini aldatma yüzdesi nedir? Ve son olarak aldatma olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Bu forumda aklımıza takılan herhangi bir konuda konu dışı olmaktan çekinmeden başlık açabileceğimizi sanıyorum. Saat sıkıntı değil. Milleti banlatma derdim yok. Dilim konusunda haklı olabilirsiniz ama bu çirkin kelimeleri ben icat etmedim, kim icat edip kullanıma sürdüyse o suçludur![]()
Dediğim gibi Türkçe ataerkil bir dil ve adamları yeren özel kelimeler yok. O**Ç** var mesela, ama o da anası üzerinden yürüyor. Ama haklısınız, ben kadınlardan çok hazzetmiyorum zaten. Ama bu adamlar haz ettiğim anlamına gelmiyor. Oraya da dikkat çekerim. Açıkcası ben de son bir kaç senedir kadın-erkek ayrımı, hangi taraf hangi konuda üstün hangi konuda alçak bir takım genellemeler yapma çabası içerisindeyim. Keşke feminist olabilseydim ama henüz kendimi ikna edemedim. Bir takım konular nefretimi tetikliyor kadınlarla ilgiliFakat ben bu başlığı kadınları yermek için açmadım. Sadece etrafımdaki erkeklerin sadakatsızlığı aklıma geldi, ve erkeklerin namussuz olduğunu onaylatıp öyle bir genellemeye ulaşabilmek için böyle bir başlık açtım.
E iyi o zaman ne de olsa icat edilmiş diye hepimiz ana bacı birbirimize sovelim umuma açık bu platformda. Ne temiz iş. Özrü kabahatinden büyük. Ayrıca burada derdi olanlar yazıyor. Başka bir topikte bu konuyu açabilirdiniz. Ama derdiniz üzüm yemek değil bagciyi dövmek.Bu forumda aklımıza takılan herhangi bir konuda konu dışı olmaktan çekinmeden başlık açabileceğimizi sanıyorum. Saat sıkıntı değil. Milleti banlatma derdim yok. Dilim konusunda haklı olabilirsiniz ama bu çirkin kelimeleri ben icat etmedim, kim icat edip kullanıma sürdüyse o suçludur![]()
Sizin sülalenin kanında varmıs galiba bizim ailemizde çok şükur olmadi..Herkes isinde gucunde aksam.evinde ailesiyle ekmegini bolustu..Tatil gunlerinde ailesiyle takılır..Bir erkek calisip kazandigini ailesiyle harcamali..Amcalarim dayilarim kuzenlerim hepsi cok sukur aldatmadi...gormedik duymadik..Acaba benim babam annemi aldatmış mıdır? Bilmiyorum, elimde bir veri yok. Ama %99 aldatmıştır.
Tanıdığım adamlar arasından eşini aldatmamışı yok diyebilirim. Kuzenimin rus karılarla resmini görmüştüm facebook'ta, eniştemin kızı whatsapp'ta sevgilisiyle yazışmalarını yakalamış, dedem takıldığı o****ları direk eve getirirmiş, bir başka kuzenim evlendikten 2-3 sene sonra bir o**** ile aleni bir şekilde takılıyordu ve yazın bir yerlere iş yapmaya diye gittiler (karısı evi terk etmişti ama tıpış tıpış geri döndü daha kocası dönmeden), ablamın sevgilisi ablamı liseli bir k*** ile aldatmıştı (k*** diyorum çünkü bunlar aynı mekanda takılıyorlardı ve bu küçük kızcağız bunları 8 yıllık sevgili olduğunu biliyordu), ablamın arkadaşının babası da yıllardır başka bir kadınla takılıyormuş... vs vs. Peki arkadaşlar, siz hiç sevgililerinizi, kocalarınızı aldattınız mı? Babanızın annenizi aldattığını falan gördünüz mü? Etrafınızdaki adamların eşlerini aldatma yüzdesi nedir? Ve son olarak aldatma olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?