• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanız annenizi aldatmış mıdır?

Hırsızın hiç mi suçu yok..
Hiç bir erkeğin zorla koynuna girmiyor o kadınlar..
Çevremde aldatma olayları duydum elbette, Allah yaşatmasın diyorum.

Derdiniz tam olarak nedir bu bağlamda? Sabah 7'de bol aksiyonlu, polemiklere gebe, bir sonuca baglanmayacak bir konu açmanıı sağlayan motivasyon ne? Çetele tutacaksınız bdv'de aldatma konuları çok açın oradan araştırın. Milleti durduk yere banlatacaksiniz. Özellikle çirkin bir cinsiyetçi dil kullanmışsınız ki insanların sinir uçlarıyla oynuyorsunuz.

Aldatilmak her iki cins icinde cok agirdir sanirim babam annemi aldattimi bilmiyorum cok erken yasta vefat etti esimde aldatmamistir galiba oyle dusunuyorum ... ama esim aldattiysa beni karsidaki kadin degil kocam sucludur demekki arayis icindeki aldatiyor yani kocalarinizda suc arayin

Derdiniz tam olarak nedir bu bağlamda? Sabah 7'de bol aksiyonlu, polemiklere gebe, bir sonuca baglanmayacak bir konu açmanıı sağlayan motivasyon ne? Çetele tutacaksınız bdv'de aldatma konuları çok açın oradan araştırın. Milleti durduk yere banlatacaksiniz. Özellikle çirkin bir cinsiyetçi dil kullanmışsınız ki insanların sinir uçlarıyla oynuyorsunuz.
Bu forumda aklımıza takılan herhangi bir konuda konu dışı olmaktan çekinmeden başlık açabileceğimizi sanıyorum. Saat sıkıntı değil. Milleti banlatma derdim yok. Dilim konusunda haklı olabilirsiniz ama bu çirkin kelimeleri ben icat etmedim, kim icat edip kullanıma sürdüyse o suçludur :p

Bu forumda aklımıza takılan herhangi bir konuda konu dışı olmaktan çekinmeden başlık açabileceğimizi sanıyorum. Saat sıkıntı değil. Milleti banlatma derdim yok. Dilim konusunda haklı olabilirsiniz ama bu çirkin kelimeleri ben icat etmedim, kim icat edip kullanıma sürdüyse o suçludur :p
kullanmama hakkına aklına sahipsiniz.
ama siz icat olan suçlama aklama fikrini begenip uyguluyorsunuz.
gelişi güzel düşünüp yaşama mantıgı

Bu adamlara zorla mı sahip olmuş bu biplenen şahıslar?
Hayır derdim sadece kadın diye korumak değil fakat örneklerde aldatanlar erkek ve hep kadınlar hafif meşrep ilan edilmiş?

Enişten ,bilmem nen Melek onlar erkek takıldıkları o ...
Hadi canım ya
Her erkek aynı değil
Senin sülalen bozuk
Benim babam aldatmadı mesela
Nerden biliyorsun dersin şimdi
Kendinizi kandırmaya devam hıhı bütün erkekler aldatır..

Acaba benim babam annemi aldatmış mıdır? Bilmiyorum, elimde bir veri yok. Ama %99 aldatmıştır.
Tanıdığım adamlar arasından eşini aldatmamışı yok diyebilirim. Kuzenimin rus karılarla resmini görmüştüm facebook'ta, eniştemin kızı whatsapp'ta sevgilisiyle yazışmalarını yakalamış, dedem takıldığı o****ları direk eve getirirmiş, bir başka kuzenim evlendikten 2-3 sene sonra bir o**** ile aleni bir şekilde takılıyordu ve yazın bir yerlere iş yapmaya diye gittiler (karısı evi terk etmişti ama tıpış tıpış geri döndü daha kocası dönmeden), ablamın sevgilisi ablamı liseli bir k*** ile aldatmıştı (k*** diyorum çünkü bunlar aynı mekanda takılıyorlardı ve bu küçük kızcağız bunları 8 yıllık sevgili olduğunu biliyordu), ablamın arkadaşının babası da yıllardır başka bir kadınla takılıyormuş... vs vs. Peki arkadaşlar, siz hiç sevgililerinizi, kocalarınızı aldattınız mı? Babanızın annenizi aldattığını falan gördünüz mü? Etrafınızdaki adamların eşlerini aldatma yüzdesi nedir? Ve son olarak aldatma olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Eski sevgilim aldattı öğrendiğim an ayrıldım. Babam da annemi yıllarca aldatmıs annem ise önce affetti şans verdi ama midem almıyor bu adamı bakamıyorum yüzüne dedi boşandı. He şunu da söyliyim babamın durumu cook cook iyi ancak annem bir cöp bile istemedi tiksindi babamdan. Ben de hala ara sıra babamı görürüm ama o kızgınlığı nefreti atamadım üstümden. Şimdi evliyim eşimin ilk sevgilisiyim sosyal medya filan da sevmeyen bir adam sanırım biraz buna güveniyorum. Tesadüfe bakın ki babamın mesleğinden biriyle evliyim :) aldatıldıgımı anladıgım an ayrılırım annem affettikten sonra her gün ağlıyordu ama boşandı rahatladı kadının yüzü güldü tabi ne kdar gülerse...

Herkesi bilemem ama babam annemi aldatmıştı . Aldatmanın haklı bir yanı olmaz. Olmamalı . Birşey yürümüyorsa bitirmeyi bilmek gerek .
Suç çift taraflı , erkekte -kadında aynı oranda suçlu .
Gerçi şu zamanda seçilmiş erkekler moda , hemcinslerimiz tarafından . O seçildiyse mükemmel erkek demek anlamına gelmiyor, şunu bi netleştirelim :sinirli:sizde ki nasılsa bizdeki de öyle . :halay:

bu forumda aklınıza takılan her konuyu açamazsınız. daha uygun başlıklar var oralara açın mesela. amacınız polemik besbelli ki dert olmayan ve içinde iğrenç kelimeler barındıran bir konuyu gelip en çok okunduğunu bildiğiniz başlığa açıyorsunuz. kibledim.

Aldattım da aldatıldım da. Babam da aldatmıştır zamanında, güvenmiyorum.

Cevremde aldatma sebebiyle bosanan pek yok ama esimin tarafinda var esimin halasi aldatilmis. Hemde karsi komsulari olan evli kadinla. Hala bosanmamislar ama evli gibi degiller. Adam diger kadinla yasiyo ne geliyo ne gidiyo esimin koyundede var aldatan kadinlar erkekler. Esimin teyzesinide aldatmisti esi. Kadin dunya iyisi ama esi iste kiymet bilmemis. Defalarca aldatmis. En son bulunduklari yere lise okumaya gelen bi kiza ayri ev bile acmis kimi zaman onunla kalmis. Kadin kizin ailesine ulasmis. Durumu anlatmis. Ama yinede onlarda bosanmadi.
Dunya iyisi bi amcam var. Onuda karisi defalarca aldatmis. Amcam ogrenmis ama bisanmamis. En son oglu gorunce mesajlari baba bu kadini birakcaksin bosancaksin demis oyle bosandi amcam. Simdi yesil receteyle satilan sakinlestiricilerden kullaniyo adamcagiz.

Benim duydugum bunlar var. Basima hic gelmedi. Kendimde sahit olmadim hic aldatan birine yada aldatilan birine. Babam annemi aldatmamistir buna eminim. Aldatmicaginin garantisini veremem. Sadece o yapmaz denilcek bi adam. Esimin beni aldatmadiginada eminim. Ama ilerisi icin garanti yine veremem. Esime sonuna kadar guveniyorum o beni aldatmaz diyebiliyorum. Garanti veremem yani insan beşer, şaşar..

Canım babam, ne gezmesi vardır ne içkisi başka seyi. Bildim bileli 7/24 annemle babamdan asla beklemem yaşam tarzına karakterine ters. Annemi severek çok beğenerek evlenmiş

Dediğim gibi Türkçe ataerkil bir dil ve adamları yeren özel kelimeler yok. O**Ç** var mesela, ama o da anası üzerinden yürüyor. Ama haklısınız, ben kadınlardan çok hazzetmiyorum zaten. Ama bu adamlar haz ettiğim anlamına gelmiyor. Oraya da dikkat çekerim. Açıkcası ben de son bir kaç senedir kadın-erkek ayrımı, hangi taraf hangi konuda üstün hangi konuda alçak bir takım genellemeler yapma çabası içerisindeyim. Keşke feminist olabilseydim ama henüz kendimi ikna edemedim. Bir takım konular nefretimi tetikliyor kadınlarla ilgili :KK70: Fakat ben bu başlığı kadınları yermek için açmadım. Sadece etrafımdaki erkeklerin sadakatsızlığı aklıma geldi, ve erkeklerin namussuz olduğunu onaylatıp öyle bir genellemeye ulaşabilmek için böyle bir başlık açtım.

Ben sizin kadınlara olan nefretinizi anlıyamıyorum. Tamam konunuzda anlattığınız kadınlar hoş şeyler yapmıyor ama bunları tek başlarınada yapmıyorlar. Bence kadınlar evini ailesini erkeklerden çok daha fazla düşünüyor bir bakarmısınız kaçtane konu açılıyor, erkeklerin acaba kurduğu bu tür bir sayfa varmı? Genelikle erkekler ailevi sorunları çözmek yerine sorunlardan kaçıyorlar ama kadınlar en azından bişeyler için uğralıyorlar. Hem o tür bir ahlaksızlığın kadını erkeği yok, her ikiside aynı benim gözümde.

E iyi o zaman ne de olsa icat edilmiş diye hepimiz ana bacı birbirimize sovelim umuma açık bu platformda. Ne temiz iş. Özrü kabahatinden büyük. Ayrıca burada derdi olanlar yazıyor. Başka bir topikte bu konuyu açabilirdiniz. Ama derdiniz üzüm yemek değil bagciyi dövmek.

Senin bu konuları açmandaki amaç nedir merak ediyorum. Tek iyi insan..

Kadınlar tü kaka erkekler paşa. Bu kafayı değiştir konu sahibi. Hem de çok acil. O "karılar" bu boku bi başına yemiyo dimi? Evli olduğu halde, sadakat sözüne rağmen yapan şeref yoksunu yaratıklara da söv. Ayrıca bu kadın erkek değil şeref onur haysiyet meselesi.

Acaba benim babam annemi aldatmış mıdır? Bilmiyorum, elimde bir veri yok. Ama %99 aldatmıştır.
Tanıdığım adamlar arasından eşini aldatmamışı yok diyebilirim. Kuzenimin rus karılarla resmini görmüştüm facebook'ta, eniştemin kızı whatsapp'ta sevgilisiyle yazışmalarını yakalamış, dedem takıldığı o****ları direk eve getirirmiş, bir başka kuzenim evlendikten 2-3 sene sonra bir o**** ile aleni bir şekilde takılıyordu ve yazın bir yerlere iş yapmaya diye gittiler (karısı evi terk etmişti ama tıpış tıpış geri döndü daha kocası dönmeden), ablamın sevgilisi ablamı liseli bir k*** ile aldatmıştı (k*** diyorum çünkü bunlar aynı mekanda takılıyorlardı ve bu küçük kızcağız bunları 8 yıllık sevgili olduğunu biliyordu), ablamın arkadaşının babası da yıllardır başka bir kadınla takılıyormuş... vs vs. Peki arkadaşlar, siz hiç sevgililerinizi, kocalarınızı aldattınız mı? Babanızın annenizi aldattığını falan gördünüz mü? Etrafınızdaki adamların eşlerini aldatma yüzdesi nedir? Ve son olarak aldatma olayıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Sizin sülalenin kanında varmıs galiba bizim ailemizde çok şükur olmadi..Herkes isinde gucunde aksam.evinde ailesiyle ekmegini bolustu..Tatil gunlerinde ailesiyle takılır..Bir erkek calisip kazandigini ailesiyle harcamali..Amcalarim dayilarim kuzenlerim hepsi cok sukur aldatmadi...gormedik duymadik..
Siz ailenizde gorunce genellediniz galiba arkadaslarimin eslerinde de rastlamadim bilmiyorum..

Back
X