Ne için sordunuz? Çalışmıyorsam yap tabi müstahak mı diyeceksiniz?Merak ediyorum siz calisiyormusunuz ?
Ne münasebet canım insan kalkıp bir su içemez mi bir şarj aleti alamaz mı birde üşengeçlikte zirve telefonla arıyor odadaki kızını tövbe tövbeyoo elinemi yapisir dicem.
Aa baba sen misinyoo elinemi yapisir dicem.
evet bi su getiriver :)Aa baba sen misin
ya ne onemi varki. insanlar calisiken evde oturan kayonvalidesine kocssina cocuklarina bakip her isinide yapiyor ayrica. babaniz kac yasinda bilmiyorum calisiyormu onuda bilmiyorum. sizin hayat enerjiniz bu genc yasnizda bu kadar dusukken onun tlfn edecek kadar dusmus olmasida kabul edilebilir diye dusunuyorum. kimin anne babasinin huysuzlugu yokki. kocan olsa kalksin alsin it diye dusundurur insana ama baba bu benim sahsi fikrim bu.. yok bana uymaz diyorsa kalk al desin ozaman bu kadar basit.
Siz gerekli gereksiz herkese hizmet ede ede kanıksamışsınız bu durumu belliki. Ne diyeyim Allah güç kuvvet versin size.ya ne onemi varki. insanlar calisiken evde oturan kayonvalidesine kocssina cocuklarina bakip her isinide yapiyor ayrica. babaniz kac yasinda bilmiyorum calisiyormu onuda bilmiyorum. sizin hayat enerjiniz bu genc yasnizda bu kadar dusukken onun tlfn edecek kadar dusmus olmasida kabul edilebilir diye dusunuyorum. kimin anne babasinin huysuzlugu yokki. kocan olsa kalksin alsin it diye dusundurur insana ama baba bu benim sahsi fikrim bu.. yok bana uymaz diyorsa kalk al desin ozaman bu kadar basit.
Hasta vs olsa çıtım çıkmaz zaten. Ama işini kendi görebilcek durumdayken herşeyi benim yapmam gerektiğini düşünmesi çileden çıkarıyor .Zaten hasta veya engelli degilse kimseye yapmamak lazim boyle, cocuklar dahil, bebekler haric :)
yooo hicde oyle bir hayatim yok. ben kendimi bildim bileli calisiyorum ve aksamds gelince yemek mutfak toplama cay koyma klasik ev isleri ile ilgilenirdim. kimseden madalya falan beklemedim herhangi bir konstrasyon bozukluuda yapmadi bende evlendim daha az yapar oldum. klasik ev iste ya ev yani ben cok tembel bir insanimdir kendi isimi bile yapamam. ama annem veya babamin istekleride bana batmazdi sahsen. kimse ayni olmak zorunda degil tabi.Siz gerekli gereksiz herkese hizmet ede ede kanıksamışsınız bu durumu belliki. Ne diyeyim Allah güç kuvvet versin size.
ilgisi soyle eger calisiyorsa kizin ustune okadar gitmesinlee diye bir dusunceolustu kafamda.. gunun yorgunlugu ile eve gelio bu tip seylerle karsilasinca sinirlenmistir diye dusundurdu.çalışmakla ne ilgisi var?
kız zaten bütün evin işini yapıyormuş.
suyunuda kendisi alsın bir zahmet.
Çok güzel söylemişsiniz. Emir gibi sanki yapmak zorundaymışım gibi davranıyor. Açlıktan ölse mutfağa gidip yiyrcek birşey almaz mesela çünkü o benim yapmam gereken bir iştir.Ben babamı çok severim, her daim kibar ve tatlı bir insandır. Yorulacagi bir işte çalışır ona rağmen tek izin gününde kahvaltıyı hazırlar, özel bir yemeği var,onu yapar bizi uyandirir. O böyle olduğu için tüm angarya işlerini seve seve yaparim. Mesela bankadan para yatırmayi para çekmeyi bilmez, alakasız bir yerdeyken beni arar 'para çekmem lazim,işçilere para vereceğim' diye, işimi gücünü bırakıp ATM'den para çekerim. Ya da kredi kartının son günü gelmiştir beni arar gel benden para al kartı yatır falan :) sık sık yazdığı fiyat teklifleri için excell kullanmak gerekir, sayfa sayfa onu yazarım, o exceli mail olarak gönderemez ben çıktısını alır iş yerine götürürüm :) e devletlik işlerini falan yaparım,telefonundaki resimleri yedeklerim. Küçükken de üç sayfa kağıdı vardı akrabalara bayram tebrigi yazardik saatlerce,tuşlu telefonla teker teker numaraları gire gire
Ama o kadar tatlı bir insan ki hiç asla gocunmam. Zaten yap et demez, kızım müsait misin? Yapabilir misin? Der. O an müsait değilsen 'tamam o zaman' demeyi bilir.
Amaaaa annem mesela hiç onun gibi değil. Dünyanin kendi etrafında döndüğünü düşünür ve rica etmez emreder. Onun söylediklerini genelde hemen yapmam. Ya da babam cagirirsa koşa koşa giderken annem çağırınca odadan 'hööö?' diye bagiririm
Keşke o da nazik bir insan olsaydı da ben onun işlerine de seve seve koşturdaydim ama işte...
Eminim yaptıklarıniz emir şeklinde size geldiği için size biraz batmıştır. Yoksa laf edilecek şeyler degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?