Babanız herişini size yaptırıyor mu?

Napıcaksınız babanız sonuçta hayır yapmıyorum deseniz anlayış mı göstericek cogu baba böyle hoşlarına gidiyo bence

Galiba babalar vasfa göre iş yaptırıyo.. Ben de muhasebe işine girdim gireli yani 16-17 yıldır babam bu konuyla ilgili herşeyi bana yıktı.. Tüm vekaletleri bana verdi hesaplarını kredi ödemelerini hem evle hem işiyle ilgili herşeyi hemde.. Bi de ben çalışıyorum yeri geliyo izin alıp yapıyorum dışarı işlerini falan.. Ayrıca evliyim uzun zamandır da birlikte yaşamıyoruz bütçemiz paramız herşeyimiz ayrı ama yine de herşeyini ben yaparım.. Resmen babamın işçisiyim yıllardır ve de bedava joker işçi Haa şikayetçi miyim? Önceleri öyleydim çünkü çok yoruluyodum, ama şimdi bünyem alıştı heralde kabullendim.. Kendisi bana sormadan ben hallederim diye her işe atlıyorum artık Bence çok takılmamak lazım baba işte Allah başımızdan eksik etmesin

Bende babamın her istediğini yaparım ona hizmet etmek beni çok mutlu eder

koluyla rahatlıkla uzanıp dökebileceği çayı öte odadan çağırıp koydurun babamı düşününce normal geldi
ama ben çalışıyorum o çok uzun zamandır çalışmıyor ilk zamanlar hariç şuan herşeyini kendi yapar
ama mesela telefonunu sarja takmak için göz ucunda değil ise jarz aleti aslaa alıp takmaz bize söyler

Bazı arkadaşlar baban sonuçta bi su versen hizmetini görsen ne olacakki yazmış. Ama benim anlatamadıüım nokta şu sanırım. Benim babam aşırı bencil bir adam. her zaman kendi ihtiyaçları bizden önce gelmiştir. Siz olmasaydınız benim çok güzel bir hayatım olurdu çok rahat ederdim demiş bir adam bize. (Maddi anlamda ve rahat rahat başka kadınlarla düşüp kalkamadıği için)

Her akşam kendine çerezini alır etini balığını alır bize pişirtir. gözümüzün önünde yer. Bahaneside siz sebze seviyorsunuz ben sevmiyorum siz yemesenizde olurdır. Marketten çıkarız eline tek poşet almaz. 3 kere başka bir eve taşındık bir kere bir eşyanın ucundan tuttuğunu hatırlamıyorum. Ağır birşey taşınacak olur ya annemin ya benim sırtıma verir.

Babanla yakınlık kur konuş anlat yabancı değil demiş birisi. Ama benim babam başka kadınlarla kobuişmaktan bana cevap veremez. O kadar yoğundur. Elinde telefon güya görmediğimi sanıyor kadınlarla görüntülü kobuşmalar kalpli emojiler . 60 yaşında nerdeyse hala bitmedi bu sapıklığı.

Gördüğünüz gibi mesela sadece bir bardak su vermek değil. Bu kadar şeyin yanında ben hala yaptıklarını görmezden gelip temel şeylerini yapıyorum. Ama mükemmel bir babaymış gibi sürekli ilgi alaka beklemesi en ufak bir sitemimde sen bana bakmazsın ben huzurevine gidicrm allah sana muhtaç etmesin diye saçma sapan konuşması beni deli ediyor. Ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyor.

1 aylık bir dönem vardı evde huzurun olduğu. O zaman da babam kendinde ciddi bir hastalık olduğunu sanıyordu. O kadar güleryüzlü anlayışlı bir baba olmuştu ki o zaman seve seve yapıyordum herşryini. Sonra doktora gitti ve birseyinin olmadığını anladı ve yine eski haline döndü.

Aslında konuyu açarken yazmıştım babamın bencil biri olduğunu ama biraz daha açmam gerekiyormuş sanırım.

bütün evin sorumluluğu sana yüklenmiş. başka kardeşin yok mu canım. ayrıca annen depresyondayım diye geri çekilmiş tedavi görüyor mu? annennin ne olursa olsun geri çekilmesi olmamış. babanı saymıyorum bile. yerinde olsam çalışmıyorsam işe girerim. benim rahmetli babamda isterdi ama bu kadar bunalmazdık. 4 kardeşiz hangimize denk gelirse o yüzden bunalmazdık. annem çok çile çekmesine rağmen geri çekilmedi hiç. yemekleri hep annem yapardı. ablamla bende evdeyken ev işi. onun duşında çalışıyorduk. ama ev işini anneme bırakmazdık. dediğim gibi 4 kardeş olunca daha rahat geçiyor. çalış canım fırsatın varsa

Aynen öyle bak simdi konuşmanın seyri degisti
Tüm bunları yapiyorsa zaten babalikla alakasi yok
Ilk yorumumda size kizmistim ama bu bambaşka bisey bence ya bian önce is bul çalış
Yada sürekli gez ben olsam böyle yapardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…