Babanız herişini size yaptırıyor mu?

Anlattıklarının aksine herşeyimi babam yapardı,onlara gittiğimde yine aynı herşeyimi yapmaya çalışır. En son acil şehirdışına çıkmam gerekti sabah çok erken çıkacaktım yola,kızımı onlara bırakmam gerekmişti canım babam saat 6’da uyanmış tost yapmış :) sen şimdi kahvaltı yapmazsın bunu ye yolda diyor birde..
İnsan babasına suda verir,yemekte yapar gerekirse ama Sizin babanız nedense çok itici geldi bana.

Konudaki baba sizsiniz galiba?
Ne kadar saygısız ve merhametsiz bir insan profilisiniz. Siz de evde birini kendinize uşak tayin ettiniz galiba?
herhangi birine verecegim bir crvap seklinde cevap verdim. ayni kisi oz kardesim olsa onada aynisini soylerim . kaldiki burda cevaplamaniz gereken kisi ben degilim konu sahibi. usak tutmadim ama evimde yatili yardimci arkadaslar vardir yaklastin aferin !
bekarken yoktu oyle bisey bende calistim omrum boyunca genc kiz oldum annem hic bi is yapmayan bencil ruh hastasi bir kadindi aksam gelip yemek gemizlik yapip sabah ise giderdim. bu demek degilki o yapsin yapmaisn eyvallah. babasina su vermekten bikmis bir kizin yazisina yorum yapiyoruz ve suclaniyorum aferin. kendi sauhi cercevenizede bakin bence biraz.

Benden bir şey beklemez babam ama suyunu önüne koyarım, meyve saatinde götürürüm , kapıdan uğurlarken istememesine rağmen ayakkabısını silerim.
Istese canımı veririm , bunlar benim için hiç.
Ancak babamın tarzı farklı, beklenti içinde olsa da istemez.
Sürekli iş bekleyen baba için ne düşünülür bilemedim.

16 yaşındaydım. Bir akşam babam benden bir bardak su istedi. "Of baba ya" diyerek o bir bardak suyu getirdim. Ertesi sabah babam kalp yetmezliğinden vefat etti. O akşam babama getirdiğim son su oldu. Malesef ki "Of baba" diyerek. Zamanı geri döndürebilmeydim eğer, o söylediğim sözü silmek isterdim.
Canım ya..Mekanı cennet olsun insallah

herhangi birine verecegim bir crvap seklinde cevap verdim. ayni kisi oz kardesim olsa onada aynisini soylerim . kaldiki burda cevaplamaniz gereken kisi ben degilim konu sahibi. usak tutmadim ama evimde yatili yardimci arkadaslar vardir yaklastin aferin !
bekarken yoktu oyle bisey bende calistim omrum boyunca genc kiz oldum annem hic bi is yapmayan bencil ruh hastasi bir kadindi aksam gelip yemek gemizlik yapip sabah ise giderdim. bu demek degilki o yapsin yapmaisn eyvallah. babasina su vermekten bikmis bir kizin yazisina yorum yapiyoruz ve suclaniyorum aferin. kendi sauhi cercevenizede bakin bence biraz.

Yok tatlım benim çevremdekiler genelde birbirine saygılı insanlar o yüzden sizi anlamamam çok normal.
İstediğim yorumu alıntılama hakkına sahibim.
Babam oturduğu yerden su istese seve seve veririm. Çünkü insandır benim babam asalak değil..

Evdeki yardımcı-ları-nıza Allah sabır versin o zaman. İki dakikada onu da soktunuz araya görmemişlik işte :) Resmen onlara uşak dediniz çok saygılı işverensiniz bravo :))

Hayır benim babam böyle değildi.

Yapmayın sizde her işini nasıl alıştırırsan öyle gider.

Ay bilemedim, başlığı okuyunca "keşke hayatta olsaydı da herşeyi benden isteseydi'dedim kendi kendime ama sizin durumunuz da zor.
6 yaşındaki kızım bile 2 senedir kendi işini kendi görüyor. Suyunu doldurur damacanadan,sütünü alir bardağa koyar içer,götürür mutfağa bırakır vs. Kocaman adam yani,eli aşınmaz.
Bence yetiştirilme ile alakalı bu durum annesi o erkek kafasında büyütmüştür, annenizde muhtemelen her işini görmüştür babanızın alıştığı da budur,haliyle alıştığı düzende devam ediyor.
Allah kolaylık versin.

Keşke hayatta olsa da habire benden birşeyler istese:/ dört saatlik mesafeden koşar giderim .

Babanla biraz yakınlık kurmayı dene .sarıl, öp, iletişiminiz yoksa ufak ufak sevdiği konulardan sohbet etmeye çalış . Sonrasında kendi sevdiklerini kat ,babayla iletişimsizlik bence eksiklik .yakınlaştıkça seni daha iyi anlar .Ayrıca sıkıntılarını dile getir ,herşeye yetişmekte zorlandigindan bahset .baban o senin ,7 kat yabancı değil ..

Annen de bir zahmet bir işin ucundan tutuversin. Her depresyona giren kiymetlisini devirip yatacaksa işimiz var .Ben de büyük sorunlar yaşadım ve hayattan kopacak duruma geldim fakat sorumluluklarimdan da kaçmadım . Çocuklarımın yanında bir kere bile ağlamadım . Onlara yük bindirmedim. Annen benden büyüktür, çocukları da benimkilerden büyük, tecrübesi zaten vardır . Tembelliğin adı depresyon olmasın .

ne kadar ilginçsiniz konuyu mu okumadınız neye bu kadar hırslandınız anlamadım

konu sahibinin annesi de sizin anneniz gibiymiş işte hiç bir iş yapmıyormuş baba da oturduğu yerden kalkmayan bir adammış kızcağız yoruluyorum bitiyorum artık diyor

en iyi sizin empati yapmanız gerekirken tam tersi coştukça coştunuz bravo

Yok tatlım benim çevremdekiler genelde birbirine saygılı insanlar o yüzden sizi anlamamam çok normal.
İstediğim yorumu alıntılama hakkına sahibim.
Babam oturduğu yerden su istese seve seve veririm. Çünkü insandır benim babam asalak değil..

Evdeki yardımcı-ları-nıza Allah sabır versin o zaman. İki dakikada onu da soktunuz araya görmemişlik işte :) Resmen onlara uşak dediniz çok saygılı işverensiniz bravo :))
sordun soyledim hosunami gitmedi :) bu cevabi brklemiyordun heralde :))
evde birisinin calisiyor olmasini bile hava atilacak birseymis gibi gordugunuz icin acayip geliyor size ama benim icin cok normal birsey beraber aile gibi yasayip gidiyoruz iste.
senin gibi gormemisler usak diyebilir ki usak benim lafin degil siz soylediniz az once.
istedigin yorumu alintilama hakki ile istediginiz kisiye saldirmayi ksristiriyorsunuz.. anlamak icin yeterli zeka seviyeniz oldugunu dusunsem oturur anlatirdim. hadi sen insanlarin yorumlarinda saldiracak kisiler bulup kendini tatmine devam et.

ne kadar ilginçsiniz konuyu mu okumadınız neye bu kadar hırslandınız anlamadım

konu sahibinin annesi de sizin anneniz gibiymiş işte hiç bir iş yapmıyormuş baba da oturduğu yerden kalkmayan bir adammış kızcağız yoruluyorum bitiyorum artık diyor

en iyi sizin empati yapmanız gerekirken tam tersi coştukça coştunuz bravo
bende bana durduk yere saldirilmasni hic anlamadim acikcasi.
ilk yaziyi yazan ben lldum calisiyirmuzunuz merak ettim dedim. bana saldirna bir mesja yerinr duzgun bir cevap gelmis olsaydi az once bahsettifim hayatimdan bahsedip evet cok zor oldugundan ama kendini sinir etmesen daha kolay atlatilabileceginden bahsedecektim. sakin olmayan bir ben mi varim bir basindan okuyun lutfen

bende bana durduk yere saldirilmasni hic anlamadim acikcasi.
ilk yaziyi yazan ben lldum calisiyirmuzunuz merak ettim dedim. bana saldirna bir mesja yerinr duzgun bir cevap gelmis olsaydi az once bahsettifim hayatimdan bahsedip evet cok zor oldugundan ama kendini sinir etmesen daha kolay atlatilabileceginden bahsedecektim. sakin olmayan bir ben mi varim bir basindan okuyun lutfen

okudum ama sizin eline mi yapışır cevabınız sizce iyi niyetli,sakin bir cevap mı? daha ilk mesajınız bu

bu kızı aynı sizin gençliğiniz gibi düşünün ve öyle düşünerek cevap yazın çünkü benzer şeyler yaşamışsınız

O sizin anneniz inanamıyorum sizi 9 ay ne zorluklarla karnında taşıyan , doğuran , süt veren , hastalığınızda uykusuz , kaygılı günler geçiren .... annenize bencil , ruh hastası bir kadın diyebiliyorsunuz ?

Empati yapmak iyidir .

okudum ama sizin eline mi yapışır cevabınız sizce iyi niyetli,sakin bir cevap mı? daha ilk mesajınız bu

bu kızı aynı sizin gençliğiniz gibi düşünün ve öyle düşünerek cevap yazın çünkü benzer şeyler yaşamışsınız
oyle birseye sira gelmedi malesef cunku dedigim gibi calisiyirmunuz soruna sakin bir cevap alamadim ben. onemkide degil kavagya cevidmeye calismiyorum.

O sizin anneniz inanamıyorum nasıl sizi 9 ay ne zorluklarla karnında taşıyan , doğuran , süt veren , hastalığınızda uykusuzuz , kaygılı günler geçiren .... annenize bencil , ruh hastası bir kadın diyebiliyorsunuz ?

Empati yapmak iyidir .

oyle birseye sira gelmedi malesef cunku dedigim gibi calisiyirmunuz soruna sakin bir cevap alamadim ben. onemkide degil kavagya cevidmeye calismiyorum.

buyurun bakın..arkadaş tam da sizin cümlelerinizle yazmış :)

annesi vefat edenler de gelip ah anam olsaydı da ruh hastası olsaydı mı demeli şu an mesela

veya üstteki üye arkadaş gibi mi yazmalı

O sizin anneniz inanamıyorum nasıl sizi 9 ay ne zorluklarla karnında taşıyan , doğuran , süt veren , hastalığınızda uykusuzuz , kaygılı günler geçiren .... annenize bencil , ruh hastası bir kadın diyebiliyorsunuz ?

Empati yapmak iyidir .
benim annem beni dovmekten defalsrca acillik ettirmis bir kaidndir. eve gitmiyim ya surdzn atiyimda kdndimi oleyim dedigim cok zamanlarim oldu. 5 yasinda cocukken evi niye temizlemddim diye ustumde oklava kirardi. bugun hastsnede yatiyor gidip gene bakiyorum ona. yaoacak bisey yok.

Kızım bileee (3,5 yaşında) susadığı zaman gider mutfaga kendi bardagını doldurur ıcer:KK53:
telefonla arayıp istemek nedir arkadas pess

benim annem beni dovmekten defalsrca acillik ettirmis bir kaidndir. eve gitmiyim ya surdzn atiyimda kdndimi oleyim dedigim cok zamanlarim oldu. 5 yasinda cocukken evi niye temizlemddim diye ustumde oklava kirardi. bugun hastsnede yatiyor gidip gene bakiyorum ona. yaoacak bisey yok.

Allah razı olsun sizden böyle bir anneye hala bakıyorsunuz

ama mesela ben olsam bilemiyorum ne der ne yapardım

ya brn neyi tartisiyoruz anlamiyorum benim buyudugum evde allah kimseyu dusurmesin o derece manyak bir annem vardi kendisinden negret ediyorum. eger ilahi adalet varsa yerine gelsin gorsun istiyorum her anne iyi olacak diye birseu yok. hal boyleyken beim bakis acim bambaska. babam su istedi istesin ya evin en buyuk sorunu su isteyen baba olsun allah askina bana saka gibi geliyor

Back
X