- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
herhangi birine jyilik yapiyormussunuz gibi hissediyorsunuz olan bu.Allah razı olsun sizden böyle bir anneye hala bakıyorsunuz
ama mesela ben olsam bilemiyorum ne der ne yapardım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herhangi birine jyilik yapiyormussunuz gibi hissediyorsunuz olan bu.Allah razı olsun sizden böyle bir anneye hala bakıyorsunuz
ama mesela ben olsam bilemiyorum ne der ne yapardım
sordun soyledim hosunami gitmedi :) bu cevabi brklemiyordun heralde :))
evde birisinin calisiyor olmasini bile hava atilacak birseymis gibi gordugunuz icin acayip geliyor size ama benim icin cok normal birsey beraber aile gibi yasayip gidiyoruz iste.
senin gibi gormemisler usak diyebilir ki usak benim lafin degil siz soylediniz az once.
istedigin yorumu alintilama hakki ile istediginiz kisiye saldirmayi ksristiriyorsunuz.. anlamak icin yeterli zeka seviyeniz oldugunu dusunsem oturur anlatirdim. hadi sen insanlarin yorumlarinda saldiracak kisiler bulup kendini tatmine devam et.
kendim anne olduktan sonra daha cok nefref eftim ondan nasil bir anne cocuguna bunalri yapabilir diye. ablam evlendikten sonra hic gorusmedi mesela 10 yil oldu.
herşeyini kendisi alır, annem yatar o kahvaltıyı hazırlar, ev işi yapmaz ama suyunu da kendi alır, karnınıda kendısı doyurur...Az önce babamla bir tartışma yaşadık. Yaptığım saygısızlık mı bilrmedim sizin babanızla ilişkiniz nasıl merak ettiğim için konu açtım.
Babam her işini bana yaptırıyor. Yoğun bir çalışma hayatı yok. Hatta kışın bütün gün yatıyor diyebiliriz. Ama sanki kolunubjaldırcak hali yokmuş gibi en en küçük işi için bile beni çağırıyor. Odamdaysam telefonla arıyor. Misal su içeçek beni çağırıyor. Ya da odadaki şarj makinesini alacak bana sesleniyor. Ayakkabısı kirlendi diyelim bana sildiriyor.
Zaten evin bütün işini ben yapıyorum. Annem depresyon modunda takılıyor ve evişi yapmıyor. Zırt pırt oturup kalkmaktan elimdeki hiçbirşeye odaklanamıyorum. Çay saati yemek saatı meyve saati ütüsü çamaşırı hiç bitmiyor bunların yanında babam en ufak şeyininide benim yapmamı istiyor. Az öncede tatlı vardı evde unutmuşum dolapta bi kaçgündür onun için azarladı evde herşeyi döküyormuşuzda neden getirip servis etmiyorsun diye. Yani birşeyinide kalkıp kendin al yaa. Herşeyide benden bekleme. Bende insanım sanki kundakta bebek gibi her ihtiyacını ben mi görücem.
Bi de babam çok bencil ilgisiz biri. Sadece kendi yemesini giymesini düşünür. Bunlarda beni ondan soğuttugu için bişey yapasımda gelmiyor bazen. Sizce abartıyor muyum?sizlerin babanızla ilişkiniz nasıl . sürekli hizmet bekler mi sizden
yok aslinda tam olarak degilişte sizin sorununuz büyük ve zor bir şey ama buraya her konu açandan da bu derece ciddi sorunlar bekleyemeyiz bende kronik vaka üyelere sinir oluyorum mesela aynı sorunla defalarca geliyor tek yaptıkları ezilip büzülüp kendilerine acımak ama sorunları bu işte yapacak bir şey yok
siz bu kadar büyük sorunlar yaşadığınız için yani babaya bir bardak su verse ne olur diye düşünüyorsunuz
benim annem beni dovmekten defalsrca acillik ettirmis bir kaidndir. eve gitmiyim ya surdzn atiyimda kdndimi oleyim dedigim cok zamanlarim oldu. 5 yasinda cocukken evi niye temizlemddim diye ustumde oklava kirardi. bugun hastsnede yatiyor gidip gene bakiyorum ona. yaoacak bisey yok.
Ya ısın aslı esımde okb var zorlanıyor. Ama bı bardak su almakta ne kadar zorlayabılır ınsanıÇok da anlatmaya gerek yok, yapmayın. Yani yetişkin bir insan niye sizden su istesin mesela? Kalk kendin al ne münasebet diyemiyor musunuz?
Ben de aynen katılıyorum. Babası çalışıyormuş. Yani ben de çalışmaşam, iş yerlerinde dövüyorlar sanırım. Hizmet etsin diye çocuk yapmak gibi bir şey bu.
sordun soyledim hosunami gitmedi :) bu cevabi brklemiyordun heralde :))
evde birisinin calisiyor olmasini bile hava atilacak birseymis gibi gordugunuz icin acayip geliyor size ama benim icin cok normal birsey beraber aile gibi yasayip gidiyoruz iste.
senin gibi gormemisler usak diyebilir ki usak benim lafin degil siz soylediniz az once.
istedigin yorumu alintilama hakki ile istediginiz kisiye saldirmayi ksristiriyorsunuz.. anlamak icin yeterli zeka seviyeniz oldugunu dusunsem oturur anlatirdim. hadi sen insanlarin yorumlarinda saldiracak kisiler bulup kendini tatmine devam et.
yoo elinemi yapisir dicem.
Konudaki baba sizsiniz galiba?
Ne kadar saygısız ve merhametsiz bir insan profilisiniz. Siz de evde birini kendinize uşak tayin ettiniz galiba?
Ay bu son yorumunuz çok hoşuma gitti tekrar alıntılayacağım.
'İnsan ne olmamalı' ya ders gibisiniz :)
Bu sizin konuya ilk yorumunuz..
isin gucun yokmu ablacim sabah sabah
gozlerinde kor.heralde ilk yorumum omu benim bir daha bak.
tobe tobe ya
Bu da benim size yorumum.. bknz. seviye :)
Kimin ne kadar saygılı ve görgülü olduğu ortada bence. Gencecik bir kıza yaptığınız saygısız yorum ortada. Ona yüklenmek kolay tabi.
"Sizin evde uşağınız var galiba" dedim.
El cevap: "ivit cınım yatılı yardımcılarımız var."
Beni görgüsüz olmakla itham edene de bakın.
Gerisi laf kalabalığı..![]()
isin gucun yokmu ablacim senin sabah sabah ya
gozlerinde kor gormuyorsun bari diretme! benim ilk yorumum o mu ?
caktik uf.
Kimin ne kadar saygılı ve görgülü olduğu ortada bence. Gencecik bir kıza yaptığınız saygısız yorum ortada. Ona yüklenmek kolay tabi.
Abartmiyosun bende kizarim oyle insanlara. Benim babam oturmus sofrada anneme diyo ki su nerde. Ya bi kalkip bardaga uzanip su koycan bebek gibi agzina mi istiyorsun. Bende annemk tembihledim , annem de kalk kendin al ben mi vercem dedi :))) babam da hayir ben onu demiyorum yani neden sofrada yok. (Mutfakda yemek yiyoruz)Az önce babamla bir tartışma yaşadık. Yaptığım saygısızlık mı bilrmedim sizin babanızla ilişkiniz nasıl merak ettiğim için konu açtım.
Babam her işini bana yaptırıyor. Yoğun bir çalışma hayatı yok. Hatta kışın bütün gün yatıyor diyebiliriz. Ama sanki kolunubjaldırcak hali yokmuş gibi en en küçük işi için bile beni çağırıyor. Odamdaysam telefonla arıyor. Misal su içeçek beni çağırıyor. Ya da odadaki şarj makinesini alacak bana sesleniyor. Ayakkabısı kirlendi diyelim bana sildiriyor.
Zaten evin bütün işini ben yapıyorum. Annem depresyon modunda takılıyor ve evişi yapmıyor. Zırt pırt oturup kalkmaktan elimdeki hiçbirşeye odaklanamıyorum. Çay saati yemek saatı meyve saati ütüsü çamaşırı hiç bitmiyor bunların yanında babam en ufak şeyininide benim yapmamı istiyor. Az öncede tatlı vardı evde unutmuşum dolapta bi kaçgündür onun için azarladı evde herşeyi döküyormuşuzda neden getirip servis etmiyorsun diye. Yani birşeyinide kalkıp kendin al yaa. Herşeyide benden bekleme. Bende insanım sanki kundakta bebek gibi her ihtiyacını ben mi görücem.
Bi de babam çok bencil ilgisiz biri. Sadece kendi yemesini giymesini düşünür. Bunlarda beni ondan soğuttugu için bişey yapasımda gelmiyor bazen. Sizce abartıyor muyum?sizlerin babanızla ilişkiniz nasıl . sürekli hizmet bekler mi sizden
Kızım bileee (3,5 yaşında) susadığı zaman gider mutfaga kendi bardagını doldurur ıcer
telefonla arayıp istemek nedir arkadas pess
Aynen öyle zaten mesela su degılkı benım de babama canım fedaa ama benım babam kımseyı köle gibi görmez hatta onume koyar ye ye ıc dıye... herkes konuya farklı acıdan bakmıs konu sahıbıne yüklenılmış yazık.2 yaşındaki oğlum ondan önce kalkıp su doldurursam ağlıyor ben yapacaktım diye
Babamın annemin çayı bitince kendisi doldurmaya kalkarsa utanıyoruz ama burada insan ilişkileri çok önemli.. Burada köle olmak değil saygı var..
Peygamber efendimiz her işini kendisi yaparmış ona hizmet etmek isteyecek bir ordu insan varken. Günümüz insanları ne kadar basit..
isin gucun yokmu ablacim senin sabah sabah ya
gozlerinde kor gormuyorsun bari diretme! benim ilk yorumum o mu ?
caktik uf.
lutfen sikayet et nolur..Yok çay molama denk geldiniz :)
Alıntı bozuk olmuş sanırım bunu demek istediniz? Tamam ikinci yorum olsun. İlki de direk yargı içeriyordu zaten fark yok..
Son zamanlardaki foruma tepkim gereği adminlere mesajları şikayet etmiyorum çok çok hakaret içermedikçe..
Birazdan gideceğim sakin olun :))
Acıların insanları olgunlaştırdığını, ehlileştirdiğini düşünürüm. Kendi geçmiş hayatınızın zorluğundan bahsederken konu sahibinin babası tarafından ezildiğini de düşünseydiniz keşke..
Biz de pamuklara sarılmadık. Dönemimizin çocukları şimdikiler kadar şanslı değildi. Ben de ellerim patlayana kadar temizlik yaptım, ben de dayak yedim.
Benden bu kadar..![]()