evet ya işte bende öyle düşündüm ama o kişiler yok malesef burda tatile çıktılar şansıma.Halaniz amcaniz falan soylese yada sevdigi saydigi biri sonucta kiz cocugu isteyeni var gelsinler bi tanisalim falan diye
kabul etmez diye sonra bi daha nasıl açarız konuyu diye annemde cesareti yok o yüzdenEn doğru olanı annenizin söylemesi neden anneniz söylemeye cesaret edemiyor ki?
benim isteme olayını en son bahara erteledik ama dün birden hortladı erteleme şansımız yok erkek arkaşımın abisi yabancı ülkede yaşadığı için türkiyeye yılda bir geliyolar o yüzden böyle acele bir karar aldık.İki hafta sonra gelecekler diyorsunuz, daha babanız sevgiliniz olduğundan haberdar değil?
Bu kadar beklemişsin bence hiç söylemeyin. Geldiklerinde öğrensin, sürpriz olur.
Sorunuza gelirsem, babacığım vefat etti. Anneme evlenmeye karar verdiğimi haber verdim, sonra da getirip adamı tanıştırdım. Ama babam sağ olsaydı yine aynı şekilde davranırdım.
Sizin yerinizde olsam istemeyi erteler, babama durumu açıklar ve adama biraz zaman tanırım.
babanız ne tepki vermiş olmaz felan dememiş mi hiçAblam ve annem söyledi.
evet sert bi yapısı var annem bazen bu konuları açınca kzın aklına böyle şeyler sokma diyo hemenİstemeye gelecekleri gün belli ve babanızın haber yok.
Önce babanızla konuşulsaydı da sonra tarih falan verilseydi karşı tarafa.
Çok mu sert babanız, sizin çekinmenizi anlarım da anneniz neden korkuyor o kadar?
kabul etmez diye sonra bi daha nasıl açarız konuyu diye annemde cesareti yok o yüzden
22 yaşım iyi bence ama babama göre hala küçüğüm galibaYaşınız kaç ? Ona göre cevap vereceğim.
biraz zor ya offEğer kabul etmeyecekse kim söylerse söylesin kabul etmez zaten. İkna edebilecek tek kişi yine anneniz olabilir bu durumda.
Oooooo küçüksün bence de.22 yaşım iyi bence ama babama göre hala küçüğüm galiba
biraz zor ya off
şehirler ayrı öyle çok gelip gitsinler istemiyorum allah korusun yol bu sonuçta sonra vicdan azabı bize kalmasın ve tanışmayla isteme söz hepsi bir olcak öyle konuştuk aramızda tabi babam ne dicek bakalımBaba kabul etmez elbet.
Öyle pat diye istemek mi olurmuş?
Önce damat gelsin,bir tanışsın bakalım.
Birkaç defa da erkek erkeğe çıksınlar.
Benim babama "2 hafta sonra beni istemeye geliyorlar" desem,"ne istiyorlarmış fırın mı burası, ekmek mi" verecez der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?