- 13 Nisan 2007
- 33.746
- 102.914
- 1.123
- 46
İyi ki karışmıyorsun yani...son söz babamda bitcek zaten istesemde karışamıyorum malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ki karışmıyorsun yani...son söz babamda bitcek zaten istesemde karışamıyorum malesef
Eeeee sizin oralarda normalse ben bilemem...değil bence uzak olunca herşey zor oluyo herşey sorun oluyo 1 gün mutluysan 2 gün değilsin özlem var çünkü arada.
bana değer verecek insandan emin olduktan sonra niye bana değer verecek mi diye düşüneyimBirebir aynı yazmışız!!!!
Hayır sonra; "eşimin ailesi bana kıymet vermiyor,beni önemsemiyor ühühühühühünnnkkkk"
Kendin zaten ellerinle hazırlıyorsun o sana verilecek olan değeri...
siz buraya cevaplarıma muhalefet olmak için mi girdiniz bi fikir istedim evlilik yaşıma kadar girrdiniz maşallah konu bu değil sonuçtaİyi ki karışmıyorsun yani...
Şu cümlelerin bile ne kadar çocukca farkında olsan keşke...bana değer verecek insandan emin olduktan sonra niye bana değer verecek mi diye düşüneyim
Ya babam izin vermez dedin ya yaşından dolayı izin vermez dedim.siz buraya cevaplarıma muhalefet olmak için mi girdiniz bi fikir istedim evlilik yaşıma kadar girrdiniz maşallah konu bu değil sonuçta
ne güzel temiz bi bitmiş sonu inşaallah benimde öyle olurben anneme söyledim, babama da söyle dedim, "yok ben söylemem" dedi, damadı beğenmediğinden babama söylemeye çekinirim iş uzar o ara da ayrılırız belki diye düşündü tahminim, ben de aldım babamı konuşacaklarım var diye götürdüm bir kafeye, babam direk kendisi açtı konuyu nereliler falan diye sordu annem anlatmış meğerse bana söylememiş. neyse babam da dedi cumartesi gelsin yanıma tanışalım bir.
işte cumartesi oldu götürdüm babamın iş yerine , ben dışarda bekledim, 1 saat kaldı eşim içerde artık ne konuştularsa bilmiyorum hala anlatmaz eşimpeşine de babam aradı ben çok beğendim xi , söyle ne zaman isterlerse gelebilirler dedi
o akşam eşim evlenme teklif etti, ertesi gün de istemeye geldiler ve sözlendik
![]()
işte ben babama da kızıyorum içten içe ne çocuğu ya çocukluğumu kalmış okulumuda okudum iş de buldum artık seçtiğim kişiyle hayat kurma vakti neyi bekliyim benYa babam izin vermez dedin ya yaşından dolayı izin vermez dedim.
Kötü bir şey mi dedim?
Benim babam olsa çocuksun daha ne düğünü derdi?
senden yorum yok sen yazma yazıların destek değil köstek tanısan beni çekemiyo derdimŞu cümlelerin bile ne kadar çocukca farkında olsan keşke...
İyi o zaman çık karşına böyle konuş.işte ben babama da kızıyorum içten içe ne çocuğu ya çocukluğumu kalmış okulumuda okudum iş de buldum artık seçtiğim kişiyle hayat kurma vakti neyi bekliyim ben
Pardon?senden yorum yok sen yazma yazıların destek değil köstek tanısan beni çekemiyo derdim
pardonu mardonu yok yazdığın cevapları bi kendi açından oku bakalım ne düşünürsün kendi hakkındaPardon?
pardonu mardonu yok yazdığın cevapları bi kendi açından oku bakalım ne düşünürsün kendi hakkında
Bak şimdi önce saygılı konuşmayı öğren.pardonu mardonu yok yazdığın cevapları bi kendi açından oku bakalım ne düşünürsün kendi hakkında
öncesinde annemle de tanıştırdım ama, abim de öncesinde baya araştırdı sordu soruşturdu, öğrendiklerinden sonra gelip "hemen ayrılacaksın" bile dedi. benim eş bekarlıkta fazlaca hovarda imiş dene güzel temiz bi bitmiş sonu inşaallah benimde öyle olur