- 23 Mayıs 2016
- 166
- 47
- 13
ben zaten saygı çerçevesi içinde size cevaplar yazdım yorumlarınız kırıcı ve insanı iyice umutsuzluğa itiyor böyle yorum olacağına hiç olmasın yaşa gelince büyüksünüz diye küçümsemek yerine büyük gibi akıl vermeniz daha iyi olurdu mesela şu son yazdığınızda tanışma hikayeniz gibi . yok şu yazdıklarına bak çocuksun sen felan filan demeyi bi kenara bırakın . bunlar benim en güzel korkum ve heyecanım olacak hayatımda. ve herkes de sizin evlendiğiniz yaşta evlenecek diye bi kural kaide yok isteyen 18 isteyen 25-30 herkesin kaderi farklı çizilmiş erken evlenenler mutsuz olcak kocası ona değer vermicek felan bunlar saçma izlenimler.Bak şimdi önce saygılı konuşmayı öğren.
Sonra şu yazdıklarıma gelince birebir kendi yaşadıklarımı yazdım.
Önce beş,altı defa kocam geldi tanıştı,kaynaştı,babamdan %100 olmasa da oluru aldı,aileler tanıştı,babam yumuşadı,öyle isteme oldu bizde.
Ben zaten yaşım sana göre çok büyük olduğu için öyle söylerken öncesinde de sonrasında da utanmadım.
He sen bunu nasıl algıladın bilmiyorum ben sen sormuşsun ben de kendi yaşadıklarıma göre seni yönlendirdim işte.