- Konu Sahibi kurabiyeler
Benden tavsiye "Baba bana güven istiyorum senden birşey saklamak istemiyorum" tarzında şeyler söylemeyi sakın ihmal etme o esnada sinirlense bile bunu duymak onu yumuşatabilir:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekkurlerAhahaha benim de aklıma geldi şimdi o günler. Babama çıtlatılımıştı zaten konuşmak istediğim. Akşam geçtim karşısına oturdum baba bişey konuşmak istiyorum dedim. O sırada da televizyonda maç var. Ben konuya girdikçe babam "görüyor musun golü nasıl kaçırdı","bak bak pozisyona bak" falan diye yorum yapıyor banaZaten zor toplamışım cesaretimi sinir gelmişti. Sonunda konuştum tabi ama kalbim epey gümbürdedi
Bol şanslar
insallah guzel gecer dua ediiinÇok heyecanlı yaaa, yarın akşam olanları bildir mutlaka... :)
Benim babamda cok sert degil ama tepkisini kestiremiyorum :-(Ben önce anneme demiştim babama söyle bilsin diye. Ama benim annem tam tersi hayatta söylemez babama ben karışamam kendin söyle demişti mecbur kalmıştım. Ama babanızın mizacına da bağlı bu durum benim ki serttir falan ama kızına hiç kıyamaz biraz da ondan cesaret almıştım![]()
Cok korkuyorum uyuyamiyorum her seyden ağlarım normalde aglamak istemiyorum adam noluyo diyecekBenden tavsiye "Baba bana güven istiyorum senden birşey saklamak istemiyorum" tarzında şeyler söylemeyi sakın ihmal etme o esnada sinirlense bile bunu duymak onu yumuşatabilir:)
İnşallah canimm cok sagoluun :)Dua ediyorum senin için canım inşallah iyi tepkiler alırısın yarın. Bize de haber vermeyi unutma :)
Arkadaslar yarin aksam babama sevgilimi anlaticam nasil soylemeliyim ??
Anneme sen soyle demistim , Yok kendin soyle dedi
Bende bi inatla bi hisimla , gittim pat diye soyledim
Iyikide soyledim, kurtuldum yahuu
Simdide bebek bekliyoruz![]()
Darisi herkesin basina canimmmmNe güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş:)
ANNEM ARACILIĞIYLA BABAMA İLETILMIŞTI.DIREK SOYLEYEMEDIMArkadaslar yarin aksam babama sevgilimi anlaticam nasil soylemeliyim ??