• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babaniza sevgilinizi nasil soylediniz ??

Benden tavsiye "Baba bana güven istiyorum senden birşey saklamak istemiyorum" tarzında şeyler söylemeyi sakın ihmal etme o esnada sinirlense bile bunu duymak onu yumuşatabilir:)

Ahahaha benim de aklıma geldi şimdi o günler. Babama çıtlatılımıştı zaten konuşmak istediğim. Akşam geçtim karşısına oturdum baba bişey konuşmak istiyorum dedim. O sırada da televizyonda maç var. Ben konuya girdikçe babam "görüyor musun golü nasıl kaçırdı","bak bak pozisyona bak" falan diye yorum yapıyor bana:KK48: Zaten zor toplamışım cesaretimi sinir gelmişti. Sonunda konuştum tabi ama kalbim epey gümbürdedi:cool: Bol şanslar
cok tesekkurler :-)

Çok heyecanlı yaaa, yarın akşam olanları bildir mutlaka... :)
insallah guzel gecer dua ediiin :-)
Ben önce anneme demiştim babama söyle bilsin diye. Ama benim annem tam tersi hayatta söylemez babama ben karışamam kendin söyle demişti mecbur kalmıştım. Ama babanızın mizacına da bağlı bu durum benim ki serttir falan ama kızına hiç kıyamaz biraz da ondan cesaret almıştım:KK48:
Benim babamda cok sert degil ama tepkisini kestiremiyorum :-(

Benden tavsiye "Baba bana güven istiyorum senden birşey saklamak istemiyorum" tarzında şeyler söylemeyi sakın ihmal etme o esnada sinirlense bile bunu duymak onu yumuşatabilir:)
Cok korkuyorum uyuyamiyorum her seyden ağlarım normalde aglamak istemiyorum adam noluyo diyecek :-)

Valla babam kendisi söylemişti bana, ileride bu tür şeyler yaşayacaksın, sakın annenden duymıyım, ilk olarak gelip sen söyleyeceksin annenden ya da başkasından duyarsam kızarım diye. Ben de erkek arkadaşımla çıkmaya başladıktan sonra gidip söylemiştim böyle böyle diye. Bir kaç zaman sonra da tanıştırmıştım. Şuan maşallah araları gayet iyi, hatta aralarından su sızmıyor :D
Arkadaslar yarin aksam babama sevgilimi anlaticam nasil soylemeliyim ??

Anneme sen soyle demistim , Yok kendin soyle dedi :KK14:
Bende bi inatla bi hisimla , gittim pat diye soyledim :KK53:
Iyikide soyledim, kurtuldum yahuu
:KK54:

Simdide bebek bekliyoruz:KK46:

Bi kere lisedeyken sevgilimle sokakta el ele görmüştü onu söylememe gerek kalmamıştı :27:
Çocuğu itmiştim sapık gibi
Babam da görmezden gelip geçmişti
Sonra evde "gördüm" dedi :KK70:
Çok utandıydım :27:

Annem soylerdi benim hep :D hic oyle dertlerim olmadi evlenmek istedigimi bile annem soyledi sonra ben dahil oldum :D

Sevgilinizi nasıl söylediniz die sormussunuz onu cevaplim. 16 yaşındaydım babam zaten arkadaşım gibiydi. Annemde saklar babama soylerdim. Dersaneye başladıktan kisa bir süre sonra yüzüm fazla gülmeye başlayınca babam sordu direk bir gece. Bazen annem baska odada yatardi bende firsat bilir babamın güvenli kollarinda uyurdum koca bir kazık olana kadar:-D sendr var biseyler de bakim dedi bende asik oldum dedim. Oda seviyo mu bare dedi heee deyiverdim:-D anneme söyleme ama dedim.
Aradan on sene gecti evlilik konusuna gelince babama gidemedim nedense. Anneme gittim anne sana bisey dicem dedim. Tamm gelsinler ben babanla konuşurum dedi:-D

Ben şehir dışında üniversitedeyken ablam tanıştırmış babamla. Beni aradı az önce nerdeydim bil bakalım diye. Nerdeydin dedim sizin evde babanla tanıştım dedi :KK57: şok olmuştum ne nasıl ne zaman derken anlattı. Ertesi günü ablamla ikisi yanıma geleceklerdi bi kaç eşyamı istemiştim gelirken getirin diye oda akşamdan alim da hazır dursun arabada demiş. Evin önüne gitmiş ablamda yukarı gel annem var bi tek demiş babama da damadın seninle tanışacak demiş. Yazık benimki annemi tanıdığı için babamında olmadığını düşünerek çıkmış yukarı bi bakmış babam karşısında, öylelikle ablamın katekullisine gelerek tanışmış babamla. İyi ki orda değilmişim diyorum :KK48:

Geleneksel aile yapısından geliyorum. Bizde bunlar direkt söylenemez babaya.
Ablama söyledim
Ablam anneme
Annemde babama. .
En küçük çocuk olmanın avantajı :KK14:

Merhaba arkadaslar bugun sabah annem ben uyanmadan soylemis normal karsilamis gibi ama daha biz konusmadik bakalim :-) okulunu okucak ama bak demiss, annemde universiteden bulsa daha mi iyi bak bu tanidik demis :D

sevgilim olduğunu söylemedim babama "sevgilimle en yakın zamanda evlenmek istediğimizi" söyledim :)
göreyim bi konuşayım önce dedi.. gördü, konuştu, bayıldı.. "tamam" dedi :)

konuyu şöyle açtım:

baba birşey konuşacağım seninle?
hayırdır inşallah bakalım anlat..
benim evlenmeyi istediğim bi "arkadaşım" var..
-babam 3 saat boyunca 4592028475 soru sordu :) :) :)-
3 saatin sonunda "dur bi dakika adı ne demiştin?" dedi.. :)
sormadın ki babaaaaa :)

Back
X