Merhaba arkadaşlar umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Benim için büyük dert. Ben boşanma konusunda kafama takılan şeyleri iyice araştırıp herşeyi öğrenmeye çalısıyorum. Belki aramızda bi avukat veya bilgisi olan arkadaşlar vardır. Şimdi ben doğduğumda annem hastaymış . Bu yüzden beni babannemin üstüne kaydetmişler. Yani babannem, annem olarak gözüküyor. Anneme birşey olsaydı babannem bakarım demiş. Annem yaşıyor şükür . Bu yüzden babannem vefat edince bana yetim maaşı kaldı. Bir gün laf arasında kaynanam ' sahtekarlık yapmışlar, adam bulup torpille öyle yapmışlardır ,duyulsa siz ceza alırsnız'gibi cümleler kurdu. Biz boşanırken bunu mahkemede söyleseler bi sıkıntı çıkar mı? Söyledikleri taktirde, Ben o maaşı tekrar alabilir miyim ? Yasaklanırmı acaba. Evlenmeden önce alıyordum . Evlenince alınmıyor biliyorsunuz ki. Kısa bir süre aldım sonrasnda evlendik zaten.Çünkü boşandığım taktirde o paraya ihtiyacım olacak. Yada söyledikleri zaman beni zaten babannem büyüttü annem gibi desem? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum