• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babanneden yetim maaşı almak ve boşanma bi bakarmısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durup dururken neden yazayım Allah aşkına öyle şeyler? Yazmıştı işte burnundan gelsin vs diye tek tek gezemeyeceğim şimdi.. Zaten ben konuyu ilk açtığımda herkes yanlış anlamış bi usulsüzlük var sanmış boşanıp aynı evde maaş alarak yaşamak gibi birşey sanmışlar
seneler önce bir arkadaş konu açmıştı kadın kocasının saç fırçasında başkasına ait saç görmüş bende onu diş fırçası okumuşum , çünkü konuda daha çok fırça diyor kadıncağıza kocanız diş fırçasıyla mı saçını tarıyor ne alaka ya falan demiştim :D

konuyu açanlar eksik yazınca bizde ona göre yazıyoruz, haliyle açtığınız konuya göre (ki birçok kişide öyle anlamış) ondan sert girmiş olabilir.

daha bugün usulsüz şekilde doktordan rapor al diyenlere de kızdık mesela ...

bana tutupda biri böyle özelden mesaj atsa karşılığında sevgi dolu kalpler atmazdım sanırım

Katibin Ruhu Katibin Ruhu ağır yorum yaptım ben konu sahibine. Ne yazdığımı tam hatırlamıyorum ama ceza aldım mesajlar yüzünden :) Kendisi gibi özelden değil tabi açık açık konusuna yazdım. Ben hala o gün durduğum yerdeyim. Bazı şeylerin yasalara uydurulması doğru olduğu anlamına gelmiyor. Daha farklı yazıp ceza yemeyim şimdi :)

Katibin Ruhu Katibin Ruhu ağır yorum yaptım ben konu sahibine. Ne yazdığımı tam hatırlamıyorum ama ceza aldım mesajlar yüzünden :) Kendisi gibi özelden değil tabi açık açık konusuna yazdım. Ben hala o gün durduğum yerdeyim. Bazı şeylerin yasalara uydurulması doğru olduğu anlamına gelmiyor. Daha farklı yazıp ceza yemeyim şimdi :)
Yani mesajımda yazdığım çoğu kelımede bende haklıymışım demek ki. Gayette doğru anlamına geliyor çünkü ben avukatla görüştüm konuyu. Hatta birine inanmadım 3 avukata sordum. Sormamı bile abes buldular gayet normal birşey konu edilecek bi değeri yok tarzında cevap aldım ben. Bence kendini geliştir. Kaldı ki ben evliyim maaş almıyorum ama boşanırsam en doğal hakkım alırım. Nesi usulsüzlük bunun ? Neyse çok uzadı göz ardı ediyorum sen istiyorsan kininle uğraşmaya devam et benim için hiç sorun yok .

Ayrıca geçen ki konumda da gelip köylüymüşüz diye ezikleyip yerden yere vurdun ya ;) kışkırtıp köşeye geçen bi insansın işte . Merak ettim pariste mi yaşıyorsun böyle kendini kaf dağlarında gördüğüne göre.

Maaşı alırsınız bence. Benim tanıdığım biri var, teyzesinin üzerine kayıtlı, teyzesinin tüm mirası bu kıza kaldı, hiç bir sorun olmadı.

Maaşı alırsınız bence. Benim tanıdığım biri var, teyzesinin üzerine kayıtlı, teyzesinin tüm mirası bu kıza kaldı, hiç bir sorun olmadı.
Evet öyleymiş bende avukata danıştım hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi yani yasal olmayan hiçbişey yok ortada hak hukuk vs aykırı hiçbişey olmadığını söyledi ... tabi ben boşanmadım eşimden ve öyle bi durum da yok şuan:) konu eski..

Peki nasıl ispatlarlar bunu acaba. Ben kendim söylemiştim böyle böyle durum diye. Çünkü kimlikte annemin adı farklı olunca sormuslardı. :KK43: Offf
Boşanma davasında bunu söyleyemezler, “bu kadın evlatlık” deseler, hakim “boşanmanızla ne alakası var?” der.
Boşanma bittikten sonra şikayet edebilirler size maaş bağlanınca. O zaman da inkar edin, annem diyin, DNA testi istenebilir onun için de mezar açılması gerekiyor, o kadar işe girişmez mahkeme hemen, mezar açtırmayı kendin talep etsen yıllar sürüyor. Dava düşer.

Evet öyleymiş bende avukata danıştım hiçbir sıkıntı olmayacağını söyledi yani yasal olmayan hiçbişey yok ortada hak hukuk vs aykırı hiçbişey olmadığını söyledi ... tabi ben boşanmadım eşimden ve öyle bi durum da yok şuan:) konu eski..
Barışmanıza sevindim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X