Evet faturasi duruyo15 gün içinde iade edilebilir. Faturası varmı?
Magzaya gitmedenmi gidelim hani henuz gitmedik sadece iade alicaklarini dusunmuyorum gittigimde yasal olarak boyle bi hakkim var diye savunabilmek icin danisiyorumBulundugunuz yerde tuketici haklarina basvuru yapin
Evet faturasi duruyo
tüketici heyeti sizi yönlendirir.Merhaba hanimlar burda bu konuda bilgili olanlariniz oldugunu dusunuyorum o yuzden sizlere danismak istedim. Babannemin ayak rahatsizligi var ve bu gun medikal urun satan biyere girip ayakkabi almis ayakkabi icin kendisine 400 lira ama indirimde su an diye 300 liraya satmislar ben internetten baktim aldigi ayakkabi en fazla 100 liraya satiliyo bu durumda kaziklanmis. Simdi size sorum ayakkabiyi herhangi bi sebeple iade etmek istesek yasal olarak iade hakkimiz varmi ?
Kizaklamislar degil kaziklamislar yaziyo yanlis okudunuz heralde!Babaannemi kizaklamislar nedir ya offf o nasil bir tabirdir
Magza satisida hep uygun fiyatlar bende baktim bu dusunceyle zaten o yuzden sordumDaha kazıkladıkları belli degil magaza fiyatı o belki he iade almazlarsa o zaman kazıklandınız
Yok hayatım düzgün okudum da yanlış yazılmış malum yeni nesil telefonlar ve otomatik duzeltme.. Daa neye sinirlendin sormasi ayip!!??Kizaklamislar degil kaziklamislar yaziyo yanlis okudunuz heralde!
Konu başlığını okuyunca epey güldüm ben deBabaannemi kizaklamislar nedir ya offf o nasil bir tabirdir
Sorma canim aynı bende cok güldüm bide sinirlenmiş sanırım guldugume e sende daha düzgün yazsaydinda millete kendink guldurmeseydinKonu başlığını okuyunca epey güldüm ben de
Konu sahibi yanlış anlamasın ,bir hoş geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?