- 2 Temmuz 2013
- 4.150
- 8.769
- 358
İnsanlar çok garipmiş, çocuğu boğan adamı nasıl görmezden gelebiliyorlar? Açıkçası ben Ankara'yı böyle bilmiyordum, şaşırdım.Ankara.
Hatta merkezi sayılır.Ama eski yapıların yıkılıp yeni şehirleşmenin başladıgı bir bölgesi.
Mamak bölgesine çok yakınız.Çinçin - Aktaş diye geçiyor.Biliyorsanız kesin duymuşsunuzdur.mamak?
Yalvarırım size bu işin peşini bırakmayın. Bu tarz olaylar duyunca aklıma hep Gabriel Fernandez geliyor. Türlü çeşit akıl almayacak işkencelere maruz kalıp çevresindekilerin ve polisin ihmali sonucu öldürülen küçücük bir çocuktu. Ya da ülkemizde de şiyar kılıç örneği var o da annesi ve sevgilisi tarafından işkence edilerek öldürülmüştü. O iki çocuğun durumu da dikkatli ve duyarlı biri tarafından farkedilebilirdi. Bu iki olaydan sonra şiddet gören çocuklar konusunda inanılmaz hassaslaştım rica ederim siz de peşini bırakmayın. Annesini bulun çocuğun, onunla konuşun. Annenin tepkisi çok şeyi belirler.İyi geceler hanımlar.
Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.
150 dairelik bir sitede oturuyorum.3 bloktan oluşuyor.
Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.
Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.
Çocuk gözümün önünden gitmiyor.Çok üzgünüm.
Polise şikayet edin,gelsin sitede araştırma yapsın illa ki tanıyan çıkacaktır.İyi geceler hanımlar.
Sakinleşirim konuyu açmadan hallederim diye düşündüm ama kendi kendimi sakinleştiremedim.Kafamı dağıtamadım.
Kızımı bahçeye parkta oynaması icin indirdim.O arada parkta babasıyla parkta olan tahminimce 4-5 yaş civarı bir çocuk vardı.Aralarındaki muhabbet neydi baba neye kızdı bilmiyorum.Bir anda adam elindeki market poşetindeki her şeyi yere döküp market poşetini çocuğun ağzına sokmaya başladı.Ben tam olayin şokunu atlatamamışken bi baktım poşeti bu defa kafasına geçirdi.Boğmaya çalışıyor.O arada gidip çocuğu elinden almaya çalıstım.Bi yandan adama ne yapıyosun sen deli misin o çocuk vs diye saydırıyorum.Bir yandan kızım ağlıyor bacağıma sarıldı o düşmesin diye tutuyorum.Neyse sonucunda bu adam beni itekleyerek çocuğu alıp gitti.O arada bahcede 4 kişi daha vardı.Ama kimse müdahale etmedi.Sadece bi adam sanane sen kendi çocuğuna baksana kim nasıl isterse öyle terbiye eder dedi.
Yöneticiye şikayet ettim sordum.Kadın ben görmedim araştırayım vs dedi ama bir şey yapacağını sanmıyorum.Kamera var ama bozukmuş çekmiyormuş.Ben bu adama ne yapabilirim ? Eşim geldikten sonra biraz dolaştı adamın kim olduğunu hangi blokta oturduğunu öğrenmeye çalıstı ama bulamadı.
İnşallah bulunur çocuğa çok üzüldümİyi geceler hanımlar.
oralarda kimsenin elini taşın altına koyup ses etmemesini tuhafsamadim, normal geliyordur o bolgeye böyle seyler.Mamak bölgesine çok yakınız.Çinçin - Aktaş diye geçiyor.Biliyorsanız kesin duymuşsunuzdur.
Ya zaten çocuğun gözleri gitmiyor gözümün önünden kıpkırmızı olmuştu.çocuk nasıl korkmuştur, şuan ne hissediyordur acaba
Şimdi bende kendime kiziyorum ama o an oyle bi durum yoktu.Hazırlıklı değildim.Çocuklar parkta oynarken kim böyle bir şeyle karşılaşabileceğini tahmin eder ki.Keske kameraya alsaydiniz ama olayin sokunda zor
beni sinir eden cevrenin duyarsizligi bu nasil bir toplum minnacik bir cocuga bile kiyiliyorken sessiz kaliyorlar
yoneticide iyiden iyiye sacmalamis sanki karismak istemez gibi
aceba adami hepsi taniyorda bize sicramasin diyemi susuyor
İnanın taşınacağız.Son 15 günümüz var.Ama bütün zamanımı bile buna harcayabilirim.İcim hiç soğumuyor.Adamın girtlağına sarılsaydım diyorum da çocuğa bile sahip çıkamadım.Çekip aldı elimden.Allah kahretsin, eline ayağına inme insin onun bu gece!!!
Ulu orta şunu yapmaktan çekinmeyen cani, evladı gibi eşi ve biz toplum bireyleri için de apayrı tehdit oluşturuyor.
İlla bir şekilde göreceksiniz ya çocuğu ya babasını, lütfen bırakmayın peşini.
Manyak, ruh hastası pislik!!!
Siz elinizden geleni yapmissiniz ama o kahrolasi cevredeki insanlar igrenc pislikler bunu gore gore nasil gonderirler o babayiYa zaten çocuğun gözleri gitmiyor gözümün önünden kıpkırmızı olmuştu.
Şimdi bende kendime kiziyorum ama o an oyle bi durum yoktu.Hazırlıklı değildim.Çocuklar parkta oynarken kim böyle bir şeyle karşılaşabileceğini tahmin eder ki.
İnanın taşınacağız.Son 15 günümüz var.Ama bütün zamanımı bile buna harcayabilirim.İcim hiç soğumuyor.Adamın girtlağına sarılsaydım diyorum da çocuğa bile sahip çıkamadım.Çekip aldı elimden.
Bu cani size de zarar verebilirdi, yanınızda evladınız varken yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız, kendinizi kötü hissetmeyin bakın hala uğraşıyorsunuz.Ya zaten çocuğun gözleri gitmiyor gözümün önünden kıpkırmızı olmuştu.
Şimdi bende kendime kiziyorum ama o an oyle bi durum yoktu.Hazırlıklı değildim.Çocuklar parkta oynarken kim böyle bir şeyle karşılaşabileceğini tahmin eder ki.
İnanın taşınacağız.Son 15 günümüz var.Ama bütün zamanımı bile buna harcayabilirim.İcim hiç soğumuyor.Adamın girtlağına sarılsaydım diyorum da çocuğa bile sahip çıkamadım.Çekip aldı elimden.
Aslında Ankara olarak şartlandırmamak lazım.Ama Ankarada yaşayanlar yaşadığımız semti az çok bilirler.Eski haline göre şimdi cennet diyorlar ama ne yazık ki çok vukuatlı bir bölgeymiş.Biz gurbetçiydik bilmeden kiralar uygun evler güzel merkezi diye oturduk.Hata yapmışız.Neyse ki 4 yılın sonunda kurtuluyoruz.İnsanlar çok garipmiş, çocuğu boğan adamı nasıl görmezden gelebiliyorlar? Açıkçası ben Ankara'yı böyle bilmiyordum, şaşırdım.
Bugün yörük kızının haberini okurken ağlamıştım annesi şikayetçi olmamış diye.Adam bana öyle konuştu ki cocuğuna kendi canından olana bunu yapan evdeki karısına neler yapıyordur diye düşündüm.Yalvarırım size bu işin peşini bırakmayın. Bu tarz olaylar duyunca aklıma hep Gabriel Fernandez geliyor. Türlü çeşit akıl almayacak işkencelere maruz kalıp çevresindekilerin ve polisin ihmali sonucu öldürülen küçücük bir çocuktu. Ya da ülkemizde de şiyar kılıç örneği var o da annesi ve sevgilisi tarafından işkence edilerek öldürülmüştü. O iki çocuğun durumu da dikkatli ve duyarlı biri tarafından farkedilebilirdi. Bu iki olaydan sonra şiddet gören çocuklar konusunda inanılmaz hassaslaştım rica ederim siz de peşini bırakmayın. Annesini bulun çocuğun, onunla konuşun. Annenin tepkisi çok şeyi belirler.
Konu sahibi sana yalvariyorum polise haber et. Bugün bunu yapan cinnet gecirip yavrusunu da öldürür. Polis bir sekilde araştırır sosyal hizmetleri ara ne bileyim birsey yap. Yapamiyorsan özelden adres at benim ankarada tanidiklarim var onlara yaptıracağım.
İnşallah bulunur çocuğa çok üzüldüm. Bu kameralar hep bozuk oluyor ne hikmetse o adamın yaptığı zaten tartışmaya kapalı hayvanlık ama nasıl bunu çocuk terbiyesi olarak görüp izleyebiliyorlar ya bide şey diyecem o poşette market adı yazıyordur yakın saatlerde oraya gidip gelmişlerdir belki de o bilgiyi de verseniz belki birsey çıkar
Bulunduğunuz bölge de yaşamaya gerek yok Türkiye çapında gerçekten vukuatlı yerlerdenAslında Ankara olarak şartlandırmamak lazım.Ama Ankarada yaşayanlar yaşadığımız semti az çok bilirler.Eski haline göre şimdi cennet diyorlar ama ne yazık ki çok vukuatlı bir bölgeymiş.Biz gurbetçiydik bilmeden kiralar uygun evler güzel merkezi diye oturduk.Hata yapmışız.Neyse ki 4 yılın sonunda kurtuluyoruz.
Bugün yörük kızının haberini okurken ağlamıştım annesi şikayetçi olmamış diye.Adam bana öyle konuştu ki cocuğuna kendi canından olana bunu yapan evdeki karısına neler yapıyordur diye düşündüm.
Polis yöneticiye takip yapmasını sitede oturan ve o yaşta çocuğu olan kişileri belirlemesini söyledi.Ama eşim ayrıca kendi polis arkadaşlarına durumu anlatıp daha detaylı ilgilenmesini istedi.İnşallah en kısa sürede buluruz.
Buluruz diyorum ama insallah cezasını bulur.Bi ifade verip bırakılmaz.Aynı şeyi en azından ona yaparlar.
Bu cani size de zarar verebilirdi, yanınızda evladınız varken yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız, kendinizi kötü hissetmeyin bakın hala uğraşıyorsunuz.
O mahlukatlar yaptıklarından utanmadıkları, insan olduklarını benimseyemedikleri sürece böyle etiyle vicdanıyla her türlü insanın olanın kendini sorgulamasına neden oluyorlar.
İyi ki siz vardınız, bir çocuk kaç saniye dayanır havasızlığa, 20 30 saniye?
Hayatını kurtardınız o yavrunun.
Bir de bu kameralar bozuksa şikayet edilip,yaptırılmalı hele ki sitelerde.Eminim aidat olayı da vardır.Aidatini odedigim yerde kameraların çalışmasını isterim sonuçta millet manyak ya benim çocuğuma o an birşey yapmaya kalksa ve ben orda olmasam kim nasıl verecek bunun hesabiniİnşallah bulunur çocuğa çok üzüldüm. Bu kameralar hep bozuk oluyor ne hikmetse o adamın yaptığı zaten tartışmaya kapalı hayvanlık ama nasıl bunu çocuk terbiyesi olarak görüp izleyebiliyorlar ya bide şey diyecem o poşette market adı yazıyordur yakın saatlerde oraya gidip gelmişlerdir belki de o bilgiyi de verseniz belki birsey çıkar
Bulunduğunuz bölge de yaşamaya gerek yok Türkiye çapında gerçekten vukuatlı yerlerdenmaalesef. İnşallah sorunsuz şekilde o vicdansızı bulursunuz,konunuzun son anlarında aslında size de vurmaya yeltenebilecegi hissi geçti ,kendi evladına bunu yapan bir başkasına neler yapmaz... ha birde böyle tiplerin sırtını sıvazlayarak sazanlar var aynı tipler .
Ben sitenizin içinde yaşandı, orada oturuyor sandım.Benim ilk aklıma gelen o oldu.Marketin adını söyledim.Yaşadığımız semte 20 dk uzaklıkta Cebecide bir marketti.Polisler inceleyeceğiz ama bugün pazar en işlek gün büyük market bir şey çıkarmı bilemeyiz dedi.
Aman Allah'im boyleleri cocuk sahibi olmasin ya Allah kahretsin onu.Kim bilir yavrum evde hangi iskencelere maruz kaliyor.Konu sahibi sizi tebrik ediyorum ve bu isin pesini birakmayacaginizdan da eminim.İyi geceler hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?