Babası Çocuğu Market Poşetiyle Boğuyordu.

Yalvarırım size bu işin peşini bırakmayın. Bu tarz olaylar duyunca aklıma hep Gabriel Fernandez geliyor. Türlü çeşit akıl almayacak işkencelere maruz kalıp çevresindekilerin ve polisin ihmali sonucu öldürülen küçücük bir çocuktu. Ya da ülkemizde de şiyar kılıç örneği var o da annesi ve sevgilisi tarafından işkence edilerek öldürülmüştü. O iki çocuğun durumu da dikkatli ve duyarlı biri tarafından farkedilebilirdi. Bu iki olaydan sonra şiddet gören çocuklar konusunda inanılmaz hassaslaştım rica ederim siz de peşini bırakmayın. Annesini bulun çocuğun, onunla konuşun. Annenin tepkisi çok şeyi belirler.

Polise şikayet edin,gelsin sitede araştırma yapsın illa ki tanıyan çıkacaktır.

İnşallah bulunur çocuğa çok üzüldüm. Bu kameralar hep bozuk oluyor ne hikmetse o adamın yaptığı zaten tartışmaya kapalı hayvanlık ama nasıl bunu çocuk terbiyesi olarak görüp izleyebiliyorlar ya bide şey diyecem o poşette market adı yazıyordur yakın saatlerde oraya gidip gelmişlerdir belki de o bilgiyi de verseniz belki birsey çıkar

Konu sahibi sana yalvariyorum polise haber et. Bugün bunu yapan cinnet gecirip yavrusunu da öldürür. Polis bir sekilde araştırır sosyal hizmetleri ara ne bileyim birsey yap. Yapamiyorsan özelden adres at benim ankarada tanidiklarim var onlara yaptıracağım.

çocuk nasıl korkmuştur, şuan ne hissediyordur acaba
Ya zaten çocuğun gözleri gitmiyor gözümün önünden kıpkırmızı olmuştu.
Şimdi bende kendime kiziyorum ama o an oyle bi durum yoktu.Hazırlıklı değildim.Çocuklar parkta oynarken kim böyle bir şeyle karşılaşabileceğini tahmin eder ki.
İnanın taşınacağız.Son 15 günümüz var.Ama bütün zamanımı bile buna harcayabilirim.İcim hiç soğumuyor.Adamın girtlağına sarılsaydım diyorum da çocuğa bile sahip çıkamadım.Çekip aldı elimden.

Yüregim paramparca oldu.. Allah rızası için vazgecmeyin bulun o caniyi.. İnşallah vesile olursunuz o masumun kurtuluşuna..

Siz elinizden geleni yapmissiniz ama o kahrolasi cevredeki insanlar igrenc pislikler bunu gore gore nasil gonderirler o babayi
baba demeye utaniyor insan
insallah o cocugu korusun rabbim

Bu cani size de zarar verebilirdi, yanınızda evladınız varken yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız, kendinizi kötü hissetmeyin bakın hala uğraşıyorsunuz.
O mahlukatlar yaptıklarından utanmadıkları, insan olduklarını benimseyemedikleri sürece böyle etiyle vicdanıyla her türlü insanın olanın kendini sorgulamasına neden oluyorlar.
İyi ki siz vardınız, bir çocuk kaç saniye dayanır havasızlığa, 20 30 saniye?
Hayatını kurtardınız o yavrunun.

İnsanlar çok garipmiş, çocuğu boğan adamı nasıl görmezden gelebiliyorlar? Açıkçası ben Ankara'yı böyle bilmiyordum, şaşırdım.
Aslında Ankara olarak şartlandırmamak lazım.Ama Ankarada yaşayanlar yaşadığımız semti az çok bilirler.Eski haline göre şimdi cennet diyorlar ama ne yazık ki çok vukuatlı bir bölgeymiş.Biz gurbetçiydik bilmeden kiralar uygun evler güzel merkezi diye oturduk.Hata yapmışız.Neyse ki 4 yılın sonunda kurtuluyoruz.
Bugün yörük kızının haberini okurken ağlamıştım annesi şikayetçi olmamış diye.Adam bana öyle konuştu ki cocuğuna kendi canından olana bunu yapan evdeki karısına neler yapıyordur diye düşündüm.

Polis yöneticiye takip yapmasını sitede oturan ve o yaşta çocuğu olan kişileri belirlemesini söyledi.Ama eşim ayrıca kendi polis arkadaşlarına durumu anlatıp daha detaylı ilgilenmesini istedi.İnşallah en kısa sürede buluruz.

Buluruz diyorum ama insallah cezasını bulur.Bi ifade verip bırakılmaz.Aynı şeyi en azından ona yaparlar.

Benim ilk aklıma gelen o oldu.Marketin adını söyledim.Yaşadığımız semte 20 dk uzaklıkta Cebecide bir marketti.Polisler inceleyeceğiz ama bugün pazar en işlek gün büyük market bir şey çıkarmı bilemeyiz dedi.

Bulunduğunuz bölge de yaşamaya gerek yok Türkiye çapında gerçekten vukuatlı yerlerden maalesef. İnşallah sorunsuz şekilde o vicdansızı bulursunuz,konunuzun son anlarında aslında size de vurmaya yeltenebilecegi hissi geçti ,kendi evladına bunu yapan bir başkasına neler yapmaz... ha birde böyle tiplerin sırtını sıvazlayan sazanlar var aynı tipler .

Ay bu mesajı okurken bile ağlamaya başladım
Gerçekten olay beni çok etkiledi çok üzüldüm
Şüphesiz adam öldürme niyetinde değildir ama o daha ufacık savunmasız bir çocuk.İnsan nasıl kıyabilir bu derece aklım almıyor.

Bir de bu kameralar bozuksa şikayet edilip,yaptırılmalı hele ki sitelerde.Eminim aidat olayı da vardır.Aidatini odedigim yerde kameraların çalışmasını isterim sonuçta millet manyak ya benim çocuğuma o an birşey yapmaya kalksa ve ben orda olmasam kim nasıl verecek bunun hesabini

Ya oradaki adam bana sana ne nasıl isterse terbiye eder diyene kadar adamın koluna yapışsa belki adama bir şey olmazdı ama dışarda bir daha cesaret edemezdi.Eminim şimdi gururla dolanıyordur.Ben haklıydım kimse bir şey demedi diye.

Bir Allahın kulu ses cıkarmadı.Ben sanki kafamdan kurup oynamışım gibi tepkiler verdiler.

Ben sitenizin içinde yaşandı, orada oturuyor sandım.
Çabanız muhtemelen sonuçsuz kalacak, site sakini değilse bulunması imkansız maalesef ama şöyle düşünün, bugün o yavrunun meleği siz oldunuz, sayenizde o bölgede oturan birileri konuyu okuyor, akıllarına yazıldı.
Benzer bir tavır gördüklerinde ne yapmaları gerektiğine dair çok güzel bir örneksiniz, yüreğinizden öperim.

Aman Allah'im boyleleri cocuk sahibi olmasin ya Allah kahretsin onu.Kim bilir yavrum evde hangi iskencelere maruz kaliyor.Konu sahibi sizi tebrik ediyorum ve bu isin pesini birakmayacaginizdan da eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…