Babası Çocuğu Market Poşetiyle Boğuyordu.

Karaktersizler

siteye aidat odenmiuor mu ? neden kmeralar calismisyormus ? Tamir ettirsinler . bununda ustune gidin . bir hirsizlik fln olsa ne olcakmis. O cocuga bisi olsa ne olcakti ?

Insallah bulursunuz o aileyi. sosyal hizmetleride arayabilrisinuz

Telefonunuz yok muydu yanınızda kayda alsaydınız,haber kanallarında yayardık,çocuğun sesi duyulurdu ? Bu adam o cocugu yakinda öldürür ruhsuz

Tam da bu endişeyle mesajları okuyordum. Aradığınızı belli etmeden yapın lütfen, çocuğu sosyal hizmetler alır, adam size karşı saldırganlaşabilir. Taşınmanıza sevindim bir taraftan, inşallah yavruya çare olursunuz. 183 sizin kimlik bilgilerinizi saklayarak ihbar etmenizi sağlar, gizliliği ve çocuğu koruyarak hareket eder. Adamın ismini vs öğrenirseniz sizin dışınızda gelişir olaylar

siteye aidat odenmiuor mu ? neden kmeralar calismisyormus ? Tamir ettirsinler . bununda ustune gidin . bir hirsizlik fln olsa ne olcakmis. O cocuga bisi olsa ne olcakti ?

Insallah bulursunuz o aileyi. sosyal hizmetleride arayabilrisinuz
Sozlw hicbir şey kanıtlayamaz video kaydına alsaydı çok kolay haber kanallarında yayardık. Sosyal hizmetler ozaman devreye girerdi. Serefsiz inkar edecek,dışarda bunu yalan evde neler yapıyordur ne işkenceler!

Parksa çocuğa öyle yapan bi baba bozuntusu şimdi evde neler yapıyorsun Allah biliyo onu şikayet edin polise illa o civarda bı taniyan nerde oturduğunu bilen vardır sonucda parka gelib giden biri

Sozlw hicbir şey kanıtlayamaz video kaydına alsaydı çok kolay haber kanallarında yayardık. Sosyal hizmetler ozaman devreye girerdi. Serefsiz inkar edecek,dışarda bunu yalan evde neler yapıyordur ne işkenceler!
aynen cok haklisiniz zaten o yuzden kameralarin calismasi icin ustlerine gitsin dedim.

Aynen oyle disarda bunu yapan evde ne yapmaz ki, insan degil bunlar

Eli ayagi kirilsin boylelerinin. Minicik yavruya yetiyo gucu tabii terbiyesiz ahlaksiz. Boyle terbiye mi olur haysiyetsiz herif ne hakla ne sifatla bunu yapbilir ya

Niye kirmizi oldu ki hemen müdahale etmissiniz nefessiz kalmamış çok şükür

Allah'ım yaa 4 5 yaşındaki çocuk ne yapmış! olabilirki adı üstünde çocuk.. polise haber verseydiniz keşke.. ordaki insan müsveddelerini de Allah bildiği gibi yapsın ne demek herkes istediği gibi terbiye verir.. çok sinir oldum şuan

Telefonunuz yok muydu yanınızda kayda alsaydınız,haber kanallarında yayardık,çocuğun sesi duyulurdu ? Bu adam o cocugu yakinda öldürür ruhsuz
Telefonum yanımdaydı ama 3 yaşındaki kizımla birden olaya müdahil olunca çekmek hiç aklıma gelmedi.Olay bitip adamı bulamayınca dank etti.
Niye kirmizi oldu ki hemen müdahale etmissiniz nefessiz kalmamış çok şükür

Ağlamaktan ve korkudan.Nasıl korkmuştu yavrucak.Yoksa adamında öldüreyim diye öyle yaptigini dusunmuyorum.

Bazılari gerçekten öldürmek maksatlı da yapıyor gözü dönüyor siz müdahale etmeseniz belki beyin ölümüne sebep verecek kadar oksijensiz bırakacaktı ki potansiyelini gormussunuz
ağzına poşet sokmalar ve bununla
rahatlayamayip kafasına geçirip boğma tarzı tutumlar..

Psikolojik olarak zevk alıyorlarmış olme noktasına getirene kadar çocuklarını zorlamaktan

O sanane istediği gibi terbiye eder diyen de aynı şerefsizlik potansiyelinde. Umarım geberirler, zerre acırsam namerdim.

kameralar çalışmıyor ama aidat almayı çok iyi biliyorlar

keşke o an birileri videoya alsaydı
Haber merkezlerine attığınız anda polis detaylı arama yapıyor
Bu şekilde pek sallamıyorlar ama haberlere çıktığında mutlaka buluyorlar

Blokların girişindeki kapı zillerinde isimler yazıyor mu?
150 daire zorlar biraz ama 3 bloğun zillerindeki isimleri foto çekip tek tek isimleri instada falan aratsanız illaki hesabı vardır caninin. O şekilde bulabilirsiniz aslında
Profil fotosundan tanırsınız

Market poşetini hatırlıyor musunuz hangi market adı vardı üzerinde?pisliğin kim oldugunu market kamerasından bulabilirler miydi acaba?
Polis nasış tektek gezemem diyor burda öldürmeye teşebbüs var polisleri şikayet etmek laxım.
O çocuğun yaşadığı apartmanda sesini duyan eziyetlerini gören mutlaka komşuları vardır belki sizinle birlikte onlar daayaklanırlar şahitlik yaparlar

Tühh keşke video çekseydiniz şerefsiz herif

Çocuga gücü yetiyor adi pislik ayy sabah sabah

Siz elinizden geleni yapmışsınız.Polisi aramış çocuğun o an uğradığı şiddete de tepki göstermişsiniz .Göreviniz gereği o çocuğa karşı herhangi bir sorumluluğu olan personel olsanız dahi yapabilecekleriniz kısıtlı.Büyük olasılıkla bu adam eşine ve çocuğuna evde zaten şiddet uyguluyordur.Tüm sorumluluk sizde değil,bazı şeyler ne yazık ki bizim elimizde bile değil

arkadaşlar peşini bırakmayın demesi kolay. kadın daha kim oldugunu bulamamış neden sosyal hizmetleri arasın bence en garantisi polis gelcek araştırcak baksın bakalım gerçekten kameralar çalişiyomu. siz bulsanız bile bişey yapamazsınız ki ufacık cocuga böyle psikopatça bişey sokakta yapan adam karsısında jkimi görürse sonuna kadar takar peşinizi bırakmaz. gizlice polise haber verceksnz kimliginizi belli etmeden. onun dısında araştırmanız sizi tehlikeye atar bide çinçin demissiniz tam yyeri yani ben olsam asla açıkca yapmam büyük bela. ama o zavallı cocuk içinde susmazdım gizlice yapardım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…