Surada okuduğum kadınlarda cahillik mi desem basiretsizlik mi bilemedim. Birine deriz darp raporu al, " mirlik iz ilimim." Öteki velayeti alacakmış, hem de çocuk 4 yaşında.
Yahu arkadşım hic mi okumazsınız, arastirmazssiniz. Bakın ben evli degilim bu konularda sizden daha bilgiliyim.
Öncelikle o çocuk 4 yaşında, hic bir hakim evleniyorsunuz diye çocuğu sizden alıp nafaka bile vermeyen babaya vermez. Evlenmek suç değildir. Bilâkis çocuğa aile ortamı vereceği icin daha bile iyidir. Sizin yerinizde olsam nafaka icin o kişiyi icraya verirdim. Eğer ödemezse hapis cezası aldırırdım. Ki ben canlı örneğini gordum bunun. Hapise girince 30 bin lirayı buldu buluşturdu ödedi kadına, çıkmak için.
Yarin sabah ilk iş bakin polise degil, savcıya gidip tehtid mesajlarının çıktısıyla suç duyurusunda bulunup uzaklaştırma alırdım.
Ayrıca siz sahipsizmisimiz, yok kavga cikaricakta, yok çocuk kaçıracak. Anan, baban, akraban, nisanlin var. Dağ başında mi yaşıyorsun. Ali kıran baş kesen mi bu.
Biraz okuyun ya haklarınızı bilim. Yapmayınkoskoca kadınlar kendinizi cahil cahil. Bu kadar da basiretsiz olmayın. Çocuk kaçırma zorla alma ha, onu kendi ellerimle gebertirim vallahi. Bu kadar korkak olmayın.