babası emekli ve sürekli evde olanlar :-/

bende evlenmeden önce aynı sizin gibi yaşıyordum.üniversiteyi başka şehirde okuyup tekrar aile yanına döndüm.çalışmayan bütün gün evde olan bir baba ile aynı evde yaşamak kabus gibiydi.üstelik bende çalışmıyordum.dışarı çıksam sorun,geç uyansam sorun,tvde bişey izlemek sorun,sürekli misafir gelmesi bi dert.inanın kişisel bakımına bile fırsat olmuyodu.karşı taraftada anlayış yoksa hayat dahada zor.sizi çok ii anlıyorum.biraz daha sabır.nasılsa yaza bişey kalmadı:)

emekli olaları gerekmez izinli günleride yetiyor benim babamda öyle emekli değil ama evde olduğunda herşeye karışır tv izlerken yorum yapar dedikodu yapar haftasonları kahvehanede geçirir akşamları nette

Arkadaşlar Merhaba,

Benim gibi babası emekli ve sürekli evde sürekli sizi kontrol altında tutmaya çalışan bir babanız var mı :( Ben boşandıktan sonra ailemin yanına döndüm 1 sene olacak ama ben hala babam tarafından kontrol altında tutulmaya alışamadım.24 yaşındayım.Nerdesin ! Kaçta eve geleceksin ? Kiminlesin !
Birde sürekli evde.Evin babası benim evin kızı o gibi bizim evde.İşten geliyorum mutfakta yemek yapıyo falan.. Annem mutfağa girse oda peşinden gider hemen yada ben gitsem de aynı şekilde.Yazın evlenmeyi düşünüyorum ve yaza kadar sabretmem lazım kızlar eve gidiyorum yemek yiyip hemen odama kapanıyorum.60 yaşında annem ve babam kuşak farkı gerçekten çok sıkıntı oluyormuş aynı evde.Yaşayarak görüyorum :( Allahıma şükür yaşıyorlar sağlıklı ve sağlar.. Allahım yokluklarını göstermesin..Sadece bir süre sonra heleki 2 sene evden ayrı yaşadıysanız dönmek çok zormuş :(

neden şikayet edıyorsun onlar senın annen ve baban

yazmışsın şıkayet etmıssın resmen, sonrada allah yokluklarını gostermesın dıorsun...

nekadar ayıp yaa:47:

Benim babam da emekli.Allahtan evde durmuyor.Gazetecilik mesleğinin verdiği bir şey midir nedir hala haber peşinde :1:
Dursa,bir şeye karışmaz pc nin başında olur fakat ben rahat olamam.Yalnız olmaya alışmışım evde.Annem çalışır babam çalışır kardeş desen o da yok.Babamın evde olması ne bileyim rahat edemem gibi.:44:

Back
X