- 9 Mayıs 2015
- 1.502
- 4.505
- 333
E bizede söyle o zaman ne yapmış evlatSebebini söylerim ben saklamam zaten bende biliyorum ayrılık olcağı için uzuldum
benim kayınpeder de gelmemişti. oğluyla arası pek iyi değildi. sonra söze, nişana, düğüne geldi ama yabancı gibi.Kizlar içimi dökeyim anneme söylesem kuplere biner ..biraz önce sevgilim babasının istemeye gelmeyeceğini söyledi .sebebi ise yemin etmiş bunun evlilik işlerine karışmayacağım diye nedeni daha önceki yaptığı bi hata ben bu durumu kendi babama söyleyemem ayrılmak kaçınılmaz kötü sonla bitecek bu is sanırım .amcamla gelicez diyo annesi amcası bide kendi
bir şey söyleyeyim mi. didoş demişti dersin. kayınpeder istemeye gelecek.bak görürsün.Ben bi kaç gün geçsin bizimkilere bu durumu soylicem amcasıyla kabul ediyorlarsa eve gelsinler açık olmakta fayda var adam bu işlere karışmak istemiyormuş dicem
Bu durumu babanın hiç hoş karşılayacağını düşünmüyorum.
Kız babaları kızları evlilik yoluna girince çok alıngan ve takıntılı oluyor.
Kendi babamdan biliyorum.
Ailenin diğer fertleri de hoş karşılamaz.
Dışarıdan bakınca babası seni istemiyor gözüküyor.
İnsanlar böyle algılar.
Yemini bozsun yemin kefareti verir.
Kizlar içimi dökeyim anneme söylesem kuplere biner ..biraz önce sevgilim babasının istemeye gelmeyeceğini söyledi .sebebi ise yemin etmiş bunun evlilik işlerine karışmayacağım diye nedeni daha önceki yaptığı bi hata ben bu durumu kendi babama söyleyemem ayrılmak kaçınılmaz kötü sonla bitecek bu is sanırım .amcamla gelicez diyo annesi amcası bide kendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?