- 19 Şubat 2015
- 1.208
- 608
- 53
onun anne babasıyla ailesiyle tanıştın mı muhabbetin var mı? Eğer muhabbetin var sa ben senin yerind olsam gider adama duygu sömürüsü yapardım bak ben sizi çok seviyorum ilerde babam gibi olacağınızı hissediyorum. beni ne duruma duşuruyorsuzunuz bana yazık değil mi filan diyeKizlar içimi dökeyim anneme söylesem kuplere biner ..biraz önce sevgilim babasının istemeye gelmeyeceğini söyledi .sebebi ise yemin etmiş bunun evlilik işlerine karışmayacağım diye nedeni daha önceki yaptığı bi hata ben bu durumu kendi babama söyleyemem ayrılmak kaçınılmaz kötü sonla bitecek bu is sanırım .amcamla gelicez diyo annesi amcası bide kendi
Aynen katiliyorum size.Ay babasıyla bu kadar ne yaşamış babası bu kadar rest çekmiş herkes 21324 defa sormuş bir söyleyin haklı diyelim yada bunu yapan insanla sen de yuva kurma diyelim birşry yazıyorsunuz gerisi yok hay ALLAHIM net yazın şuraya ne yazcaksanız yada yazmayın.
Ya canım belki adam haklı çok kötü bişi yaptı oğlu bu kızında başı yanmasın, ailesine bahçup olmıyım diye gelmek istemiyor olabilir. konu sahibi aslında ordaki en ince ayrıntıyı bilgilendirmiyor bizi oğluna güveni yok belki evlilik konusunda konu sahibi daha net olmalı.böyle babaya '' baba deniyorsa, benim babam ne?'' bu insanlara baba denmez baba demek çok özel bi kelime ve bunu haketmeleri lazım! istemeye gelmicekmiş miş hasbammm, sana söylim şimdiden böyleyse evlenince sana kayınvalidenden daha çok kayınpederin kaynanalık yaparmadem öyle hiçgelmeyin de.
Kızlar dua edin bana çok seviyorum ben bu çocuğu allh nasip etsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?