Babasi istemeye gelmiyecekmis

Kızlar annene durumu söyledim Benle aynı fikirde oluruna bırak dedi sen karışma kendi baba oğul ne derdi varsa halletsin dedi istemeye gelmeyen gelin almayada gelmez dedi .bi arkadaş bahane demiş ama değil öyle olsa önceden annesi bizim eve 2 kere gelmezdi anneme bu is olsun diye.amcasını baban kabul etmez dedi.sabah ta es adayim la görüştüm durumu söyledim .ben babamın karşısına çıkıp söyleyemem dedim ağzına tükürür dedim.oda vazgeçtiğini soylicem bi kaç gün bekle dedi belki fikri değişir dedi .lütfen dua edin yüz akıyla bu is güzellikle olsun

Neden takıyosunuz ki bunlara bukadar benim eşim giydi takınm elbisesini, yaptırdı çikolatasını çiçeğini tek başına istemeye geldi beni.(hemde tüm akrabaları hayatta olmasına ragmen).babamda grur duydu onun bu hareketiyle özgiveniyle ben kızımı sana veriyorum dedi.o gün bugün dürde birbirlerini çok severler.kimse gelmesin gelsin tek başına istesin.kocanla yasıycan babasıyla mı yasıycan.

Benimde gücüme gitti annesi istiyoda babasını neden istemiyo şüpheler supheler

onun anne babasıyla ailesiyle tanıştın mı muhabbetin var mı? Eğer muhabbetin var sa ben senin yerind olsam gider adama duygu sömürüsü yapardım bak ben sizi çok seviyorum ilerde babam gibi olacağınızı hissediyorum. beni ne duruma duşuruyorsuzunuz bana yazık değil mi filan diye

O kadar buyuk ne yapmis olabilir ki? Birini istemeye gittiler kizi verdiler de nisanliniz vaz gecmis de babasi rezil oldu gibi bir izlenim oldu bende.

Ay babasıyla bu kadar ne yaşamış babası bu kadar rest çekmiş herkes 21324 defa sormuş bir söyleyin haklı diyelim yada bunu yapan insanla sen de yuva kurma diyelim birşry yazıyorsunuz gerisi yok hay ALLAHIM net yazın şuraya ne yazcaksanız yada yazmayın.

böyle babaya '' baba deniyorsa, benim babam ne?'' bu insanlara baba denmez baba demek çok özel bi kelime ve bunu haketmeleri lazım! istemeye gelmicekmiş miş hasbammm, sana söylim şimdiden böyleyse evlenince sana kayınvalidenden daha çok kayınpederin kaynanalık yapar madem öyle hiçgelmeyin de.

Aynen katiliyorum size.
Bir baba neyi affetmez diye düşünüyorum da cok ağır bişey yapmis olmali,
ki oyle olsa sizin de evlenmemeniz lazim gelir.
Hayirlisi hakkinizda,konu sahibi.

Ya canım belki adam haklı çok kötü bişi yaptı oğlu bu kızında başı yanmasın, ailesine bahçup olmıyım diye gelmek istemiyor olabilir. konu sahibi aslında ordaki en ince ayrıntıyı bilgilendirmiyor bizi oğluna güveni yok belki evlilik konusunda konu sahibi daha net olmalı.

bence nişanlınızın söylediği bahane inandırıcı gelmedi. acaba ağluna düşündüğü başka biri mi vardı. bu kadar inat olmaz

Benim kp de isteme olana kadar gelmicem etmicem naralar atıp durdu sebep nişanlımın dayıları da geliyormuş diye neyse isteme oldu geldi sonra nişan olacak bu sefer başladı nişana gelmicem diye ona da geldi ve ortadan inmedi desem yeridir ve şimdi de başladı düğüne gelmiycem diye :) ama artık kimse kendini tınlamıyor

Kızlar dua edin bana çok seviyorum ben bu çocuğu allh nasip etsin bize

Hiç bir işine karışmayacağım demişse bu daha ilk etap, istemeye gelmeyen nişanda da gelmez her defasında bahane uyduramazsınız ki

Karışmayın tabii ama babanız açısından bakınca bu durum güvensizlik yaratabilir.
Daha önce bir evlilik aşamasında kimbilir nasıl bir yanlış yapmış ki babası yemin etmiş diyebilir.
Böyle hata yapan birine kız vermek pek gönül rahatlığıyla olmaz.Kayınpeder namzediniz,oğlunun yoluna resmen taş koyuyor.

Tovbe estağfurullah
Bir yasima daha girdim. Ne babalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…