Kızlar bilirsiniz beni geçende konu açmıştım
Kızlar konum uzun olucak ama anlatmazsam çatlıycam. Psikolojim bozulma derecesine geldim. Şimdi biz evlendiğimizde kvlerle aynı evde 2 ay yaşadık. Sonra alt kata gene kvnin evıne taşındık. Genede Yeme içme bütçe birdi. Sabahın köründe oraya çık akşam in. Maaşı aldığı gibi annesine veriyodu...
www.kadinlarkulubu.com
Bugun eşimle kp gene kavga etmiş arazi yüzünden. Ne oldu ne bitti detaylı bilmiyorum konuyuda uzatmiyim. Eşim anlattığı kadarıyla, Baya saymış sövmüş küfürler etmiş . bana dediği " ben artık onların evine gelmiycem beni biraz bekle ev filan tutup gidicez , sana bişey diyemem senlk hiçbişey yok Allah var haklısın beni bile bıktırdılar artık gidcez herşey onlarn olsun bilmem ne gibi şeyler söyledi. Sanırım kp tarafından kovuldu gene. Telefonu kapandı. Hâlâ gelmedi. Ve ben sinirden çatlamak üzereyim. Eşyalarımı toplayip babamı aramamak için Kendimi zor tutuyorum birine patlıycam. B*k var gibi ortak işe soktular eşimi şimdide zehir ettiler o gerizekalı zaten ben anlamıyorum neyin havalarına giriyo yok evlerine gelemem bilmem ne diye ve nası bizi düşünmeden gelmiyo?
Kp her zaman gelir bana anlatırdı olanı biteni.bugun gelmedi . Eşim sana gelir bişey soylerse "sizin yüzünüzden huzurumuz kalmadı bıktım filan de diye de beni tembihliyo.
allah'ım sinirimden çatlıyorum 5 yıldır evliym ilk defa böyle bişey oldu aptall onun yuzunden huzur diye bişey kalmadı eve gelmemek ne eve gelmemek.. 5 kurus para yok cebinde bişey yok . napıcam nası davranıcam bilmiyorum artık kv yi ariycam simdi hepsine saydırıcam onun başının altından cıktı kocasıyla oğlu geçinmiyo hâla ortak olmak için geberiyo yarın da gelirse aynen söylüycem bunları sustum sustum bikerede benden cıksın kavga bakalım...