Babasında uçuk çıkmış

hepgenc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
1.208
1.776
63
Kizimin babasinda ucuk cikmis. 1 haftadir kizini goremiyordu memleketteydik. Simdi donuyoruz ama bu sefer de esimde ucuk var. Bebegimiz birkac gun sonra 3 aylik olacak. Bebegi ya da kendileri ucuk gecirenler var mi? Internette felaket hikayeleri dolaşıyor. Olume gider diyor ama 3 aylik bebek icin de gecerli mi? Kizini cok ozledi. Uzak mi durmali? Ayrica esimden bana bulasirsa yine bebegim tehlikede mi? Emziriyorum sutle gecer mi ki?

İkiniz de uzak durun maske taksın. Uçuk çok tehlikeli hele de 3 aylık bebe için. Gitsin doktor tedavi etsin öyle bebeğini sevsin derim/

Özellikle bebek için çok tehlikeli
Bulaşırsa beynine kadar gitme ihtimali var o da zaten Allah muhafaza
Uçugu geçene kadar sevmesın
Bebeğin saglıgından daha önemli degıl

Son düzenleme:
O kadar tehlikeli yani. Of cok korkuyorum. Bu durumu yaşayıp da sorun olmadi desin biri nolur? Kesin zararli yani.

O kadar tehlikeli yani. Of cok korkuyorum. Bu durumu yaşayıp da sorun olmadi desin biri nolur? Kesin zararli yani.
Arkadaşım neden bu kadar iyi yorum bekliyorsunuz? Başkasında olmaz sizin çocuğunuzda olur. Herkes bir mi? Bir kaç gün öpmese sevmese ölür mü anlamadım?

Arkadaşım neden bu kadar iyi yorum bekliyorsunuz? Başkasında olmaz sizin çocuğunuzda olur. Herkes bir mi? Bir kaç gün öpmese sevmese ölür mü anlamadım?
Niye iyi yorum beklemiyim ki? Eger tehlikeliyse opmez evet. Siz tehlikeli dediniz de, benim gibi internetten mi okudunuz? Yasayan biri varsa ya da bir saglikci yazacak belki. Internette ucuk 2 yasina kadar tehlikeli diyor ama o zamana kadar cocuk bir sekilde ucukla taniscak. Mutlaka bu durumu yasayan ve doktoruna soran vardir. Cocugumu olasiliga birakmam. Sadece soruyorum. Siz tehlikeli deyip birakmissiniz. Belki de degil. Öğrenmek hakkim degil mi?

Benim doktorun bı yakınında olmuş maalesef canım
Yenıdogan bebekte hem de
Bebeğin ağzından gözüne oradan da beynine
Ne olur ne olmaz sakın bebeğini
Eşimin ağzında aft çıktığında bile opturmuyorum ben oğlumu.

Uçuklu biri öptü diye sakat kalan bebek tanıyorum, yeterli mi?

Bebegim kac aylikti bilmiyorum ama ucuk cikmisti dudagimda. Bebegimi opmedim yuzume yaklastirmadim ve ellerimi de sık sık yıkadım. Kremimi sürdüm 2-3 güne kabuk tuttu ve geçti bir sıkıntı yasamadim cok sukur. Kesinlikle opulmemesi gerektigini dusunuyorum bende.

Sık sık veya ara sıra uçuk çıkan kişilere tavsiyem evde muhakkak Zovirax tüp krem bulundurmaları. Fiyatı ucuz zaten. Uçuk yara olmadan önce çıkacağı yerde kendini kaşıntıyla belli eder, hemen bu kremi sürerseniz kaşıntıyı azaltıyor, uçuk çıkıyor ama hemen kurutuyor, 1 hafta süren uçuğum bu krem sayesinde 3 günde geçiyor, tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…