Babasının lafından çıkmayan koca

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
35
Eşim devlet memuru.aynı zamanda ticaretle uğraşıyorlar ailecek.eşim babasının lafına bakarak iş yapıyor.bu arada babası elli sefer para batırmış hayatı boyunca.daha 2014 te dünya borcunu ödediler babasının ama benim salak kocam hala babasının ağzının içine bakıyor.bi insan bu kadar gerizekalı olamaz.kv çok iyidir.kp onu bırak eş insan yurduna bile koymuyor.demin konuştuk kadın nasıl ağlıyor.şimdlik yapacakları işten vazgeçtiler ama ben bu konuda eşimle nasıl konuşmalıyım.o kadar sinir oluyorum ki.babası insana acayip gaz verir.ama hiç bir işin ucundan da tutmaz öyle bi adam.ama gerizekalı kocam bunu anlamayacak kadar geri zekalı.kp in benimle hiç bir sorunu yok.ailesiyle de bi sorunum yok.ama böyle yapmaları beni deli ediyor.sonunda borç yüzünden biz sorun yaşıyoruz.eşim sürekli gergin sinirli.buda evliliğimize yansıyor.bi akıl verin sizce ne yapayım.

babasıyla birlik olması kısmen kabul edilebilir iş konusunda ama şayet kayınpederiniz söylediğiniz gibiyse, eşiniz babasının ağzının içine baktıkça siz de eşinize gerizekalı gibi sözler atfettikçe böyle sürer gider benden söylemesi..

Evet gerizekalı gibi davranıyor çünkü.babası aklı başında bi adam olsa bende isterim birlik olmasını niye istemeyim ama bu zamana kadar onun yüzünden kaç sefer evleri arsaları satılmış.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

Evlenmeden önce eşim abisine iş kurşun diye bir kilo altın parası verdi,abisi işi batırdı ve eşim bana " kendi birikimimdi abime helâli hoş olsun" dedi.Ben birikimimi ev almak için kendi hesabımda tutuyordum.Abisi sürekli; "şöyle iş kursak böyle kazanirdik" diye aklına girdi ve eşim bu yönde konuşmaya başladı.Esime dedim ki; biz devlet memuruyuz,bizim ise değil eve ihtiyacımız var.Senin iş kurmak istemenin nedeni abine iş açmak,konunun bizim menfaatimizle bir ilgisi yok.Kaldi ki abine daha önce açtığın işin sonu da belli.O zaman bu beni ilgilendirir dedin ama şu an bu beni de ilgilendiriyor.Benim hayatta kırmızı çizgilerim vardır.Eger abine iş kurarsan bunu bizim butcemizden asla yapamazsın.Bizim butcemizden yaparsan artık " biz " yokuz.

Son düzenleme:
Kalbinden isleyeceksin
Seni hep uzgun goruyorum bende uzuluyorum
Neyi takiyorsun bu kadar kafana
Isten konu acilincada
Bak olmuyor iste en iyisi sen girme bu islere bari olan paran cebinde kalsin
Diyerek diyerek diyereeeek
Adamda anlayacak bu islerden hayir yok
Kurnaz davranma hisseder
Politik ol

Allah korusun ya kadın o kadar çok çekmişki.ama eşim bana o şekilde davranmaz davranamaz.geçen sene de böyle saçma sapan bi işe kalkıştı ben vazgeçirdim.

lütfen asla deme... babasından gören genelde karısına yapıyor.
bunlara milyon kere şahit oldum. sen dikkatli ol. paranı at kenera. bu adam er yada geç girecek eşinin beynine

bir erkeğe kızarak hicbirsey yaptıramazsınız yaptırsanız bile cok gecici olur. manuple edin. tatlı bir dille babanda çok talihsiz bir adam her işi batmış aslında zehir gibi kafası var nasıl oluyor anlamıyorum gibisinden bla bla diye iyi şeylerden söz edip araya negatif fikrinizi yerleştirin ki eşiniz bunu fark etmeden alsın.

olumlu yorumlardan sonra çok iyi fikirleri var ama işte çok teknik düşünmüyor veya hızlı hareket ediyor bir işte fizibilite çok önemli veya sen memur adamsın senin disiplinini biraz işe yerleştirse bence daha başarılı olur gibisinden çaktırmadan kp yi yerip eşinizi övün ki bağımsız davranma cesareti alsın. işe yaramasa bile eşim bana güveniyor der daha da artar saygısı size. her türlü karlı çıakrsıznı yani.

Aslında çok mantıklı evet.güzel güzel konuştumu yola gelir.evet gerçekten dediğiniz doğru sürekli stres sürekli mutsuz.çok sağolun o şekilde konuşcam.

lütfen asla deme... babasından gören genelde karısına yapıyor.
bunlara milyon kere şahit oldum. sen dikkatli ol. paranı at kenera. bu adam er yada geç girecek eşinin beynine
Aslında eşim herşeye şahit olmuş bire bir yaşamış ama yine de babasına karşı bi zaafı var bilemiyorum.ağzı çok iyi laf yapar.çok inandırır karşısındakini kp.eşim çok iyi niyetlidir hemen inanır.7 yıllık evliyim.eşim normalde çok iyi bi insandır yani bana karşı asla kp in kv ye davrandığı gibi davranmadı.buna ben müsade etmem zaten.

Gerçekten böyle kadınların beynine hayranım.ben zıt konuştukça oda benimle zıtlaşır.sanki kendini ispat etmeye çalışırcasına inatla o işin üzerine gider.ama dediğiniz gibi yaparsam Emin'im yola gelecek.

Değişmez canım değişmezzz...Kazara değişirse de iş işten geçmiş olacak...Buyüzden kendini yıpratma, sen geleceğine yatırım yap, kendine sadece. Güvenilmez çünkü böyle birine.

Seni yakından tanımak isterim yiğidim

gerizekalı , salak vs hoş değil hiç insan hayat arkadaşından böyle bahsetmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…