Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

nazarela

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
254
191
18
34
Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.

Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar

Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben

Sen yaptın sen ettin derken? Eşinizi istemiyor muydular ki?

ay canim ya kiyamam.. cok zor durumda olmalisin.. sevinememissindir bile.. gercekten sen cikardigina inaniyorsan olaylari,esine yesil.isik yakabilirsin..belli ki ailen de koruyup kollayici degil.. ben de esimle tartismistim hamileyken. kendim.soylendim bebek de var bilmemne diye..ailem sakin ha o dogacak buyuyecek dediler.. dilerim bu gunleri hic hatirlamayacak kadar mutlu.olursun. sanki bugun konu acmistjn degil mi? test yapacaktjn..ben de sonucu merak ediyordum

ay canim ya kiyamam.. cok zor durumda olmalisin.. sevinememissindir bile.. gercekten sen cikardigina inaniyorsan olaylari,esine yesil.isik yakabilirsin..belli ki ailen de koruyup kollayici degil.. ben de esimle tartismistim hamileyken. kendim.soylendim bebek de var bilmemne diye..ailem sakin ha o dogacak buyuyecek dediler.. dilerim bu gunleri hic hatirlamayacak kadar mutlu.olursun. sanki bugun konu acmistjn degil mi? test yapacaktjn..ben de sonucu merak ediyordum8

Daha nasıl yeşil ışık yaksın. Gözüne far tutmuş kızcağız.. arayıp hamileyim demesi bile bir adım. Şimdi otur kararını ver. Ayrılacak mısın yoksa devam mı etmek istiyorsun. Ya şimdi akıl vermek istemem ama ben olsam aldırmaktansa soğan suyu içerdim. Neticede daha günün yeni geçti. Hemen söktürür. Üff ya kusura bakma ama..

Canimmmm tebrik ederim:))
Bari ayak yap kocandan degil de kayinvalidenden rahatsizmissin gibi yap kv gidince evine git otur:)
Sorarlarsa da burasi benim evim dersin oyle deyip durdu dersin:)))
Az seytan ol ben olamadim sen ol:)

Ne kadar suredir evlisiniz? Planli bir hamilelik miydi? Daha dun tartisip ailenizin evine donmussunuz. Esinizin bebek haberine sevinmemesi -belkide sevinememesi- bana anormal gelmedi. O an sasirmis olabilir, ne tepki verecegini bilememis olabilir. Icten ice sevinse bile size kizgin oldugu icin mutlulugunu size belli etmemis olabilir.

(Eski konularinizi bilmiyorum. Ilk mesajiniza istinaden yorum yaptim.)

Canım yorumumu unut. Nasıl istiyorsan öyle yap. Hiç bir bebeğin günahına girmek istemem.

Affedilebilir şeyler ise biraz suyuna gidip barismayi dene madem.

Yok barışmak istemiyorum diyorsan kocayi boşa, dünya üzerindeki tek babasız çocuk seninki olmayacak merak etme. Ailem de bir konuşur iki konuşur susar. Sokağa atacak halleri yok ya.

Tabi bunlari çocuğu dogurmayi istediğini varsayarak yazdim. Aldırmak da bi secenek. Ne kadar güçlü olduguna bagli.

Peki siz neden evden ayrıldınız ben anlamadım, zaten sorunlu bir evlilikte bilerek hamile kalmışsınız, hamilelik şüphesi varken evi terk etmişsiniz, kocanız ve aileniz sevinmedi diye üzülüyorsunuz, şu anki şartlar Bebek için çok müsait değilken sevinmemeleri normal zaten. Elbette siz anne adayı olarak duygularınızı farklı yaşıyorsunuz, ancak gerçekçi olmak gerekirse yeni Bebek haberi hiç bir evlilikte sorunları Birden yok etmez.
Biraz sakinleşince eşinizi tekrar arayıp sorunlarınız üzerine konuşun.

canim sakinn ama sakinn sogan suyu filan icme.. dusun sakin ol.. her sey duzelebilir..duzelmese bile.evet babasiz cocuk neden buyumesin.. bak ben yeni kipirdadigini gordum.ultrasonda Allahim oyle guzel bir his ki.. dunyada hickimsenjn ama hickimsenin bir onemi kalmiyor.. ben cok ugrastim bebek icin.. sen belki ugrasmadin ama aldirma.sakin

allah hakkinizda hayirlisini versin annesinin babasinin yaninda degisip karisina laf soyleyen ezdiren erkek le hayat cok zor ama babasiz bebek buyutmek de cok zor benim dayimla esi bebekleri 2 yasina girmeden bosandilar cocugun velayeti dogal olarak kadina verildi ama o dayima cocugu hic gostermedi dayim icra yoluna basvurup aldi kizini simdi de velayet dayimda kadin kizini goruyo omda kaliyo bayrami orda gecirdi bugun dayima geldi gezdirdi tozdurdu ama bi yani eksik onun yaninda anne bile diyemiyoz hep babasina baba annemle ayni evde yasasaniz ben cok mutlu olurdum diyo yada baba baska bi kadinla evlensen bile ben ona anne demek istiyorum diyo eminim diger tarafa gittigindede baba istiyorum diyodur inanin cok zor bi dugun oldugunda asla gitmek istemiyo agresiflesiyo evleniyolar bosaniyolar o zaman niye dugun yapiyolar diye yuzunu tirnakliyo kendine zarar veriyo suan 5 yasinda pedagog a gidiyo ama inanin cok zor

Canım gerçekten çok üzücü bir durum.. burda eşine iş düşüyor. Ben de böyle bir yorum yapmak istemezdim ama babasız çocukta büyütmek istemem. Şimdi konu sahibi çocuk için dönse yandı..Ana oğul bir olup hayatı ve hamileliğini burnundan getirecekler. Ailesi de arkasında değil. . Napacak bu kız?

Soğan suyu ne alaka?

Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…