Sen yaptın sen ettin derken? Eşinizi istemiyor muydular ki?Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben
Sen tartisma cikariyosun sen buyutuyosun olaylari. Sen susmuyosun diye bana kiziyolarSen yaptın sen ettin derken? Eşinizi istemiyor muydular ki?
Aramiyor sormuyor nasil barisayimBarışma ihtimaliniz yok mu .
Ya onun sizi sevdiğine inanıyor musunuzAramiyor sormuyor nasil barisayim
Canım gerçekten çok üzücü bir durum.. burda eşine iş düşüyor. Ben de böyle bir yorum yapmak istemezdim ama babasız çocukta büyütmek istemem. Şimdi konu sahibi çocuk için dönse yandı..Ana oğul bir olup hayatı ve hamileliğini burnundan getirecekler. Ailesi de arkasında değil. . Napacak bu kız?canim sakinn ama sakinn sogan suyu filan icme.. dusun sakin ol.. her sey duzelebilir..duzelmese bile.evet babasiz cocuk neden buyumesin.. bak ben yeni kipirdadigini gordum.ultrasonda Allahim oyle guzel bir his ki.. dunyada hickimsenjn ama hickimsenin bir onemi kalmiyor.. ben cok ugrastim bebek icin.. sen belki ugrasmadin ama aldirma.sakin
Soğan suyu ne alaka?Daha nasıl yeşil ışık yaksın. Gözüne far tutmuş kızcağız.. arayıp hamileyim demesi bile bir adım. Şimdi otur kararını ver. Ayrılacak mısın yoksa devam mı etmek istiyorsun. Ya şimdi akıl vermek istemem ama ben olsam aldırmaktansa soğan suyu içerdim. Neticede daha günün yeni geçti. Hemen söktürür. Üff ya kusura bakma ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?