Öyledir tabii.Doktor bir haftalik gebesiniz,dedi adetgunum sadece iki gun gecikti ben hicanlamiyorum bunlardan
Bi annenin bebeğini öldürtmesini mi savunuyorsunuz ister minicik bi kan pıhtısı olsun isterse dünyaya gözlerini açmış bi bebek olsun ikisi de aynı canı taşıyor annesinin karnında organlari parça parça edilirken sesi cikmiyor diye mi bu zalimliginiz??Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.
o zaman tecavuze ugrayp hamile kalıp aldıranların hepsi katil
Anneler ayağına gitmeyeydi iyiydi...Sogan suyu falan icmem canlarimkiyamam ben ona annemler aradialr kv mi . Kv dediki biz git dmeedik gel de demeyiz ne istiyorsa onu yapsinlar ikiside cocuk degil dedi. Esim de aldi telefonu ben hatali olsaydim gelip ozur dilerdim ama ben hatali degilim ayrilmak istiyosa ayrilabilir devam etmek istiyosa gelebilir evine. Benim yapacagim bisey yok dedi kapatti. Annemde giyecekbikackiyafetimi alma bahanesiyle gittibakalim simdi ev cok yakin buarada
Bebeği sakın aldırma diyenler olmuş..anlamıyorum neden bu kadar duygusal yaklaşıyorsunuz olaya..şu an sadece bir kan pihtisi halinde bebek bile denemez.Konu sahibi bosanacak olursa bebeğe guzrl bir gelecek verebilecek mi?güven huzur para vs hepsi önemli bunların. Şimdi o bebeğin bunlardan mahrum kaldığını düşünün. Düşündüğünüzde yine duygusal olmuyorsaniz sorun sizde değil bendedır.
ikisinde de kürtaj olunuyoronla bu bir degil ki
Tabiki öyle ama ortadada bi can var sonuçta.bebeğinde babası belli ve sorumlulukları var.bu çocuk doğduktan hemen sonrada ayrılabilirlerdi.o zaman napcaktı.sokağamı atcaktı çocuğu.size göre kan pıhtısı olabilir bebek bile denemez demişsiniz 6 hafta sonra o kan pıhtısının kalp atış sesi bile duyulcak.Hep iyi yanlarını yazmışsınız bebek olunca..tabi o kadar çok seviliyor ki ayaklar yerden kesiliyor pembe bulutların üstünde uçuyorsun filan. .sonra bir tek an gerçeklerle yuzlesince (maddi sıkıntılar,babasız olan o çocuğun psikojisi,sürekli ilgi ve sevgi bekleyen bir çocuk,..vs)yere cakiliveriyorsun..
Konu sahibi iki acidanda değerlendirmeli bunu..yok öyle kolay değil bebeği doğur kokusunu içine çek dertleri unut..
Kendinde bir bebeğin bütün sorumluluklarını taşıyabilecek gücü olan insanlar bebek düşünsün. Yoksa bebekte annede sefil olmasın. .
ikisinde de kürtaj olunuyor
ben konu sahibi için yazmamıştım zaten evli olup da istemeyerek hamile kalanlar da var onlara direk cinayet deniliyosa öbürüne de denilir ben demiyorum gerçi cinayet diyenler demiş oluyortecavuzde o bebegi gormek buyutmek peikolojik olarak mumkun degil ama bu durumda sonucta isteyerek bilerek yaptilar bu bebegi iyi gecinirken bebek iyi ama tartisinca neden ilk akla kurtaj yaptirmak geliyor ki belki bi ay sonra bu tartismayi unutacaklar sonucta adamin ailesi baska yerde yasiyor burda kalmalari gecici durum sonra arayip bulamazlarsa o bebegi ne olacak allah bebek vererekde vermeyerek sinar insanlari insallah konu sahibi arkadas bu sinavdan alninin akiyla cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?