Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Canimm yaptim ogrendimmm :) son adet tarihimi yazinca 4 hafta 4 gunluk hamilesin yaziyor takvimdende duzelttim :)

hayirli ugurlu olsun insallah barismanizda bebeginizde 3. kisiler yuzunden birbirinizi uzmeyin esiniz annesi de olsa sizi karsisina almasin sorun var ise de sakin sakin kimseler yokken konusun.sizde biraz daha olgun davranin.her sorunda ailemizin evine gitseydik ne olurdu...bence bugun aksam disari yemege cikin bebeginizin gelisini kutlayin..

Bana nedense geçici bir çözüm bulmuşsunuz gibi geldi.

Yarın öbür gün yine sorun çıkacakmış gibi

Adamın karakteri 1 günde düzelmedi ya

Bana nedense geçici bir çözüm bulmuşsunuz gibi geldi.

Yarın öbür gün yine sorun çıkacakmış gibi

Adamın karakteri 1 günde düzelmedi ya
Yine sorun cikabilir tabi bunun bi garantisi yok fakat aksam konuaulanlari oldugu gibi anlattim ve kv yok bu aksamda .. birlikte biseyler yapariz insaallah :) 4 haftalikmis herkese bir haftalik demsiim :))) anladigim icin kusura bakmayin ultrasona pzt giricem :) insallah bundan sonra esim kiymetimi bilir bende hertartismada gitmeye kalkmam benek ugurlu gelir

Kızlar alakasiz olcak ama bu trend konular kismina nasil konu acalabilirim bulamıyorum

Sevgili nazarela konuyu başından beri takip ediyorum sana şunu söylemek istedim. Bence kayınvalidenle de barışmalısın. Çünkü bu yaşadıklarının sebebi kayınvalidenin kötü bir insan olması değil, eşinin kayınvalidene seni kötü anlatması. Kendini onun yerine koy, belki sen de çocuğuna 'eziyet' eden bir insana öfkelenirsin. Sen bence yine onunla da konuş.

Kızlar alakasiz olcak ama bu trend konular kismina nasil konu acalabilirim bulamıyorum
o başlık mesajların sayısına göre konuları aktif ediyor.
sıkıntın neyse o konu başlığına girip konu açmalısın.

Kv ile mesafeli olmak istiyorum biraz,uzak durmak istiyorum. Hicbi skntimi anlatmayacam hic bi aile islerine de karismicam bebeimle evimle ilgilenicem onu onemsemicem artik

Guclu olduğuna bağlı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz. Aldırmayı mi?. Sanırım anne değilsiniz ...

ya hu boşanacak mı boşanmayacak mısınız bile belli degilken bebege kim sevinsin ???? ne bekliyordunuz ki? herkes yuuppii oleeyyy mi diyecek ti ? ( başka örf ve adetleri olan ülke ve ailelerde seviniç olabilir ama bulundugumuz cografyada bu pek mumkun degil. bir sen yani anne olan sevinir. o da iç güdüsel mantıklı bakarsan sende pek sevinemezssin.. )
sorunlu olan bir evlilikte korunmasız ilişki cok kötü birşey... elbet cocugunu dogurursun babaya gerek yok, büyütürsünde ama ne gerek var....

Onu bebeği yapmadan önce düşünecekti hamile kaldıktan sonra değil.taş devrindemi yaşıyoruz bir sürü korunma yöntemi var.yok ben korunmayayım zevkten zevke konayım hamile kaldıktan sonra çocuk şunu bekler bunu bekler.e ne olacaktı tabiki o çocuğu yapmayı biliyorsan elinden gelenin en iyisiylede büyüteceksin

Helal kardeşim en doğrusunu yazdın

Benim kardeşim spiralle hamile kaldı çok zor du ama kaldı hem de ikizlere.Yani bazen boş boş konuşuyorsunuz ,bazen doğacağı varsa Alla ruhunu yaratmışsa o çocuk doğacaktır lütfen kadere iman ediniz

Canim benim ya neler yasiyosun oyle .. Ama bak eminim ki Rabbim o evladi sana bosuna vermedi . inanki esin evladini kucagina aldigi zaman o kadar cok sevecekki bir daha boyle sorunlar yasamicaksiniz insallah.cok mutlu olucaksin ben inaniyorum tabi Rabbimin izniyle . sabret canim sabretmekten baska cagren yok ne kadar ailen de olsa artik ekmek bolundu derler babasiz cocuk buyutmek cok zor sakin bosanmayi filan dusunme sabret esin sana donecektr

Sen bak simdi hamilesin evladini.dort gozle bekliyosun sen hic esinle sorunlar yasamiyormusun sabretmek yerine evladini suan aldirabilirmisin . bakin evlat kolay kazanilmiyo lutfen Rabbim verirse derdi dermanida pesindedir

Benim kardeşim spiralle hamile kaldı çok zor du ama kaldı hem de ikizlere.Yani bazen boş boş konuşuyorsunuz ,bazen doğacağı varsa Alla ruhunu yaratmışsa o çocuk doğacaktır lütfen kadere iman ediniz
Ne diyosun sen ya,önce okuduğunu doğru anlamayı bi becer ondan sonra ahkam kesersin. Allah a,kadere,en doğrusunu Rabbimin bildiğine,can vermeninde can almanında ancak Rabbimin hükmü olduğuna iman ettiğim için kürtaja her ne olursa olsun karşıyım dedim.benimde bir evladım var Rabbim acısını göstermesin.ha karnındayken kürtaj olmuşsun ha doğduktan sonra canına kıymışsın benim için hiç fark yok.öncesini sonrasını okumadan ne anladığını sanıyorsun acaba.kim oluyorsunda Allah ın hükmünü savunmaya çalışan birinin imanına laf ediyorsun.
Senin kardeşin gibi korunduğu halde hamile kalan çok insan var,bana göre o bebekler Rabbimin birer süprizi hediyesi.aynı şekilde hiç korunmadığı bir sürü çözüm aradığı halde hamile kalamayan bir sürü insanda var,Buda Rabbimin nasibi,bu dünyada çok acı gelsede bu durum belkide en hayırlısı.
Son olarak sana sadece destur diyorum kimsenin imanını kurtarmak sana düşmedi,herkes kendi nefsinden sorumlu.
Çok gocunduysanız kardeşin kendini savunur arada elçiye gerek yok ilkokul değil burası.

Babasız da çocuk doğar,babasızda çocuk yaşar,annesizde çocuk yaşar.önemli olan o çocuğu kendi canı gibi kabullenir büyütmek.kocandan baba olmaz aldır,kocan kötü koca aldır,kocan kötü adam aldır,ayy canııım kocan sana öylemi yaptı aldır.....ne demek ya!!!!! Allah kocanız şöyleyse böyleyse hayatınız öyleyse böyleyse aldırmı diyor!!!!!koca olacak baba olacak adam eksilerdeyse sen daha donanımlı daha sevgili ilgili birazdaha sorumluluk alan bir anne olacaksın hepsi bu.evet çok zor ama o yavrunun vebali sizin boynunuza.evlat ya bu evlat candan öte yemişim kocayı ne b.k yerse yesin bundan sonra dert sıkıntı zorluk mutluluk huzur neşe sadece evladınız.babasıda eminimki o yavrucağı kucağına aldığında herşey olması gerektiği gibi olacak rayına oturacak.iyiki evladım var ailemiz tamamlandı huzur doldu diyeceksiniz.yok kocanız adam olmadımı bırakın sarhoşu yıkıldığı yerde kalsın derler bizde,size ettiklerininde yavrusunu sahipsiz bırakmanında hesabını hayal bile edemeyeceğiniz en acı şekilde ahirette verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…