Canimm yaptim ogrendimmm :) son adet tarihimi yazinca 4 hafta 4 gunluk hamilesin yaziyor takvimdende duzelttim :)Bak canım gebelik.org diye bir site var oraya gir son adet tarihini yaz.. ordan muhtemelen doğacak tarih kaç haftalık olduğu çıkar. Ona göre gel buraya o tarihi yaz.. en az 4 haftalık gebelik gözükür. Kimsenin içinde kuşkuda kalmaz.
Yine sorun cikabilir tabi bunun bi garantisi yok fakat aksam konuaulanlari oldugu gibi anlattim ve kv yok bu aksamda .. birlikte biseyler yapariz insaallah :) 4 haftalikmis herkese bir haftalik demsiim :))) anladigim icin kusura bakmayin ultrasona pzt giricem :) insallah bundan sonra esim kiymetimi bilir bende hertartismada gitmeye kalkmam benek ugurlu gelirBana nedense geçici bir çözüm bulmuşsunuz gibi geldi.
Yarın öbür gün yine sorun çıkacakmış gibi
Adamın karakteri 1 günde düzelmedi ya
o başlık mesajların sayısına göre konuları aktif ediyor.Kızlar alakasiz olcak ama bu trend konular kismina nasil konu acalabilirim bulamıyorum
Çok şükür bana da dert olmuştu :)Canimm yaptim ogrendimmm :) son adet tarihimi yazinca 4 hafta 4 gunluk hamilesin yaziyor takvimdende duzelttim :)
Kv ile mesafeli olmak istiyorum biraz,uzak durmak istiyorum. Hicbi skntimi anlatmayacam hic bi aile islerine de karismicam bebeimle evimle ilgilenicem onu onemsemicem artikSevgili nazarela konuyu başından beri takip ediyorum sana şunu söylemek istedim. Bence kayınvalidenle de barışmalısın. Çünkü bu yaşadıklarının sebebi kayınvalidenin kötü bir insan olması değil, eşinin kayınvalidene seni kötü anlatması. Kendini onun yerine koy, belki sen de çocuğuna 'eziyet' eden bir insana öfkelenirsin. Sen bence yine onunla da konuş.
Guclu olduğuna bağlı derken tam olarak neyi kastediyorsunuz. Aldırmayı mi?. Sanırım anne değilsiniz ...E="captain price, post: 47202684, member: 676885"]Affedilebilir şeyler ise biraz suyuna gidip barismayi dene madem.
Yok barışmak istemiyorum diyorsan kocayi boşa, dünya üzerindeki tek babasız çocuk seninki olmayacak merak etme. Ailem de bir konuşur iki konuşur susar. Sokağa atacak halleri yok ya.
Tabi bunlari çocuğu dogurmayi istediğini varsayarak yazdim. Aldırmak da bi secenek. Ne kadar güçlü olduguna bagli.
Sagol canm açtık konuda henuz yazan olmadı burayadami yazmam gerek die düşündüm :*o başlık mesajların sayısına göre konuları aktif ediyor.
sıkıntın neyse o konu başlığına girip konu açmalısın.
ya hu boşanacak mı boşanmayacak mısınız bile belli degilken bebege kim sevinsin ???? ne bekliyordunuz ki? herkes yuuppii oleeyyy mi diyecek ti ? ( başka örf ve adetleri olan ülke ve ailelerde seviniç olabilir ama bulundugumuz cografyada bu pek mumkun degil. bir sen yani anne olan sevinir. o da iç güdüsel mantıklı bakarsan sende pek sevinemezssin.. )Arkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben
Onu bebeği yapmadan önce düşünecekti hamile kaldıktan sonra değil.taş devrindemi yaşıyoruz bir sürü korunma yöntemi var.yok ben korunmayayım zevkten zevke konayım hamile kaldıktan sonra çocuk şunu bekler bunu bekler.e ne olacaktı tabiki o çocuğu yapmayı biliyorsan elinden gelenin en iyisiylede büyüteceksinHep iyi yanlarını yazmışsınız bebek olunca..tabi o kadar çok seviliyor ki ayaklar yerden kesiliyor pembe bulutların üstünde uçuyorsun filan. .sonra bir tek an gerçeklerle yuzlesince (maddi sıkıntılar,babasız olan o çocuğun psikojisi,sürekli ilgi ve sevgi bekleyen bir çocuk,..vs)yere cakiliveriyorsun..
Konu sahibi iki acidanda değerlendirmeli bunu..yok öyle kolay değil bebeği doğur kokusunu içine çek dertleri unut..
Kendinde bir bebeğin bütün sorumluluklarını taşıyabilecek gücü olan insanlar bebek düşünsün. Yoksa bebekte annede sefil olmasın. .
Helal kardeşim en doğrusunu yazdınBi annenin bebeğini öldürtmesini mi savunuyorsunuz ister minicik bi kan pıhtısı olsun isterse dünyaya gözlerini açmış bi bebek olsun ikisi de aynı canı taşıyor annesinin karnında organlari parça parça edilirken sesi cikmiyor diye mi bu zalimliginiz??
Benim kardeşim spiralle hamile kaldı çok zor du ama kaldı hem de ikizlere.Yani bazen boş boş konuşuyorsunuz ,bazen doğacağı varsa Alla ruhunu yaratmışsa o çocuk doğacaktır lütfen kadere iman edinizOnu bebeği yapmadan önce düşünecekti hamile kaldıktan sonra değil.taş devrindemi yaşıyoruz bir sürü korunma yöntemi var.yok ben korunmayayım zevkten zevke konayım hamile kaldıktan sonra çocuk şunu bekler bunu bekler.e ne olacaktı tabiki o çocuğu yapmayı biliyorsan elinden gelenin en iyisiylede büyüteceksin
Canim benim ya neler yasiyosun oyle .. Ama bak eminim ki Rabbim o evladi sana bosuna vermedi . inanki esin evladini kucagina aldigi zaman o kadar cok sevecekki bir daha boyle sorunlar yasamicaksiniz insallah.cok mutlu olucaksin ben inaniyorum tabi Rabbimin izniyle . sabret canim sabretmekten baska cagren yok ne kadar ailen de olsa artik ekmek bolundu derler babasiz cocuk buyutmek cok zor sakin bosanmayi filan dusunme sabret esin sana donecektrArkadaslar konumu bilenler vardir aranizda.. bikmeyenler icinde tekrarlayayim. Esimle dun aksma tartisip,annemin evine geldim evde kaynana ve ailesi vardi zaten onlar yuzunden cikti tartisma.. herneyse esim onlarin yaninda beni ezmeye kucuk dusurmeye calisinca bende ciktim geldim annemin evine. Bu sabah ta test yaptirip hamile oldugumu ogrendim. Fakat onlarin taraftan ne arayan ne soran oldu. Esimi arayip hamile oldugumu ogrendigimi soyledim iyi deyip kapatti. Bidaha da,arayan soran yok whatsaptan engellemis faceden resmimi silmis. Ailesinin dolduruslariyla besleniyor 15 gun daha ailesi gidene kadar oyle olacak sanirim.
Benim sorum su kendi ailemden hickimse de bebege sevinmedi. Daha dogrusu ben haric kimse sevinmedi. Annemler barismama zorlamaya bile basladilar bebek yuzunden..
Babam yuzume bakmiyor. Onlar aramayacak diye korkuyolar sanirim.
Aramazlarsa babasiz bebek mi olur diyolar ne demek istiyolar aldir mi demek istiyolar
Bana kiziyolar sen yaptin sen ettin. Ne yapacam ben
Sen bak simdi hamilesin evladini.dort gozle bekliyosun sen hic esinle sorunlar yasamiyormusun sabretmek yerine evladini suan aldirabilirmisin . bakin evlat kolay kazanilmiyo lutfen Rabbim verirse derdi dermanida pesindedirDaha nasıl yeşil ışık yaksın. Gözüne far tutmuş kızcağız.. arayıp hamileyim demesi bile bir adım. Şimdi otur kararını ver. Ayrılacak mısın yoksa devam mı etmek istiyorsun. Ya şimdi akıl vermek istemem ama ben olsam aldırmaktansa soğan suyu içerdim. Neticede daha günün yeni geçti. Hemen söktürür. Üff ya kusura bakma ama..
Ne diyosun sen ya,önce okuduğunu doğru anlamayı bi becer ondan sonra ahkam kesersin. Allah a,kadere,en doğrusunu Rabbimin bildiğine,can vermeninde can almanında ancak Rabbimin hükmü olduğuna iman ettiğim için kürtaja her ne olursa olsun karşıyım dedim.benimde bir evladım var Rabbim acısını göstermesin.ha karnındayken kürtaj olmuşsun ha doğduktan sonra canına kıymışsın benim için hiç fark yok.öncesini sonrasını okumadan ne anladığını sanıyorsun acaba.kim oluyorsunda Allah ın hükmünü savunmaya çalışan birinin imanına laf ediyorsun.Benim kardeşim spiralle hamile kaldı çok zor du ama kaldı hem de ikizlere.Yani bazen boş boş konuşuyorsunuz ,bazen doğacağı varsa Alla ruhunu yaratmışsa o çocuk doğacaktır lütfen kadere iman ediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?