Kesinlikle canimmm . Rabbime sukurler olsun uc gundur adamin bukadar degistigini gorunce soka girdim ve uzerine hamileligi ogrenince aglamaktan gozlerim sismisti ... kv gitti yine duzeldik insallahh bidaha oglunu doldurmaz bidaha kocam onunicin benden gecmez hakaret etmez .. hic kimse icin huzurumu bozmayacam insallah kiymet bilir bugunku soyledikleri yalan cikmaz insaallaahçok mutlu oldummm sende bundan sonra bana kalırsa kayınvalidenle alakalı hiç konu açma eşine odaklan . mutlu olmaya bak
Ya ya aboooswwwwwwwwAboww boşananları öcülerin kaptığını anlatan bir yazı daha
evet , kolay değil boşanmak, çocukla daha zor tabiiki, ama aç bir kurtla evli olmaktansa aç kurtların uzaktan hırladığı, sonra kuyruğu kıstırıp gittiklerini keyifle izlediğiniz bir hayat daha yaşanılası emin olun... Çok fazla şey yaşadım boşandıktan sonra ama bir kere bile pişman olmadım şahsen... Hasta ruhlu erkeklerden olabildiğince uzağa kaçtım, hiç evlenmemiş gayet sağlıklı bir adamla birlikteyim.. Böyle örnekler de çok hayatta emin olun... İnsan ne istediğini bilmeli bu hayatta; elindekiyle yetinip mutlu olabilecekse tamam boşanmasın tabiiki; ama yok mutsuzsa ve daha fazlasını istiyorsa istemeye devam etmelive hayatını değiştirmek için bir adım atmalı . Ben mantık çerçevesinde atılan adımların eninde sonunda iyiliğe güzelliğe çıktığına inanıyorum... Yeterki korkmayın, yoksa aç kurtlar sizi yer ozaman...
Bugune kadar hep annemin arkasinda oldum hep onu senden ustun tuttum ogunde onla bir olup sana hakaretler ettim ama sen gidince ben yalniz yatinca aslinda,yanimda basindan beri bitek senin oldugunu anladim ama yinede annemler getirme biraz anlasin hatasini evini arar duramaz gelir dediler oyuzden gelmedim dedi. Sonra bebegi duyunca iyice anladim dedi dun aksam resimleri evden kaldirinca senin aglamana sebep oldum dedi ben annemlere hep istwmiyorum ne hali varsa gorsun dedim dedi.. bu yuzden de gurur yaptim dedi. Ama bebegimiz olacak bu kez onun icin bikez daha sarilalim birbirimize dedi ben okuzluk yaptim dedi kacgunlerdir icin icine sigmadi annemlere boreklerhazirladin evini temizledin hurmet ettin ben bunlari gordugum halde ailemin yaninda erkeklik tasladim dedi.. kim olsa kaldiramazdi bidaha sen kavga cikarma ben de sana hakaret etmeyeyim cocugumuz icin dedi
Evet evet en sonda sen demisim.Birincisi ne ara senli benli olduk???
İkincisi karşinizdakinin hayatini bilmeden " sırça köşkünden yorum yapiyorsun " diye itham etmek ne kadar dogru????
Hem annem hem ablam boşandi benim lutfen bilmeden yorum yapmayin. Annem ilkokul mezunu maddi geliri de yok ama yine de çekmedi babami yasi da var genc degil. Konu sahibi genc calisip gelir elde edebilir kendine bi hayat kurabilir.
Demek istediklerimi o kadar yanlis anlamissiniz ki bosan demekle bosanmaktan korkma demek arasinda cok fark var. Benim savundugum kimse kendini mecbur hissetmesin guclu olsun ki cocuklarini da oyle yetistirsin.
Ayrıca bunu " sırça köşkümden söylüyorum " ekonomik geliri olan, kendine guveni olan ve esine her yaptigin kabulum mesaji vermeyen bi kadin( istisnalar haric) esinden hakettigi saygiyi görür ve daha mutlu bi evliligi olur.
hala kv diyosun bosverr sorunlar sen görürsen vardır . görmezden gel . gelince evine annecim şöyle böyle de sevdir kenidni . esinle aranda mükemmel olur . rol yap gitsin aman ne kaybetcen sonra bak eşinle keyfineHala inanamiyorum tam bitti dedigim an herseyin duzelmesine.. halbuki ne kadar basitmis ... ama esimm annesinin etkisinde cok kaldigi icin bukadar uzadi... herseye sungercekiyorum ve artik daha dikkstli davranicam ve her ne olursa olsun evimi terk etmeyecem. Cunku ozamankv ye firsat vermis olucam.
Rabbimesukurlerolsun gunlerdirkafanizi agrittim hakkinizi helal edin. Canlarim.
@laracroft89Canlarim geldim size guzel haberler vermeye geldim :) uc gun sonra ilkkkk defa . Rabbime sukurler olsun. Esim normal saatinden bir saat gecgeldi toplantidaydim diye yalan soyleyerek. Bunu ilk kez yapti.. fark ettim ama yuzune vurmadim.. geldi yemegimizi yedik oturduk biraz konusalim dediolurdedim tvyikapatti karsisina aldi beni elimi tuttu . Ben bebegimize sevinemedim dedi cunku boyle bi gunde telefonda ogrenmek istemezdim senden mutlu bi zmaanda ogrenmek isterdim dedi . Bundan sonra kavga etmeyelim dedi bende dinledim dinledim sonra dedimki niye bu konusmayi ailen varken yapmadin kac gunumu zehir ettin dedim . Senin yuzunden bebegimi aldirmayi bile dusundum dedim buna kesinlikle izin vermem dedi. Cocuk gibi whatsaptan engellemeleri resimleri kaldirmayi birak bana sen deger vermezsen ailen hic deger vermez dedim sarildi karnimi optu beni optu bidaha daha olgun olucam dedi yarin annemler dugune bizi de cagiriyolar gitmeyelim dedi biraz yalniz kalalim dedi yarin hastaneye gel (esim hastanede calisiyo) seni gostereyim dr a yarin yarim gun caliscam dedi. Bugun bir saatgecgeldim sana yalan soyledim toplantim yoktu kavga etmek istemedim ondan gelmek istemedim dedi bende biliyodum zaten dedim. Beni affetdedi bende ailenin yaninda ezmezsen hakaret etmezsen onlara beni sikayet etmeyi birakirsan ben hep seninleyim dedim.
Cok sevindim senin adina canim benim. Fakat ne olursa olsun esine karsi asla boyun egme. Bugün böyle konusup annesigil gelince erkekligi tutarsa yine dik dur. Hemen yelkenleri indirme. Kv ile muhattap bile olma söylediklerini duymazdan gel, o yokmus gibi davran evde. Ama kocanin yaninda yapma bunlari sen de azcik seytan olHala inanamiyorum tam bitti dedigim an herseyin duzelmesine.. halbuki ne kadar basitmis ... ama esimm annesinin etkisinde cok kaldigi icin bukadar uzadi... herseye sungercekiyorum ve artik daha dikkstli davranicam ve her ne olursa olsun evimi terk etmeyecem. Cunku ozamankv ye firsat vermis olucam.
Rabbimesukurlerolsun gunlerdirkafanizi agrittim hakkinizi helal edin. Canlarim.
Canim benim kv ye hep annecim diyerek konustum yine konusurum problem degil ama birazmesafe koymak istiyorum artik annecim dedikceyonetmeye kalkiyor.. en sacma ve en terbiyesizce yaptigi bihareketi anlatayim mesela::::hala kv diyosun bosverr sorunlar sen görürsen vardır . görmezden gel . gelince evine annecim şöyle böyle de sevdir kenidni . esinle aranda mükemmel olur . rol yap gitsin aman ne kaybetcen sonra bak eşinle keyfine
hmm haklısın o halde ama sakın eşine konusunu açma kvnin bosver hayatını yasa iyi davran esine de kvne de . ye iç gez valla . her seyden once hamilesin sen bunu düşünn bebişin olacakkkk :)Canim benim kv ye hep annecim diyerek konustum yine konusurum problem degil ama birazmesafe koymak istiyorum artik annecim dedikceyonetmeye kalkiyor.. en sacma ve en terbiyesizce yaptigi bihareketi anlatayim mesela::::
Bizim yatakodamiza girip (oglu gripken) atletsiz yatma deyipuyarip cikan bi insan.ben annecim dedigim icin boyle oldu biraz cekinsin artik benden. Fazla anneanne pesinde dolanmicam. Bu rahatligi benden aldi
Yok artik ohaaa diyecegim de benim kv de yapti bi kere bunu kiyameti kopardimCanim benim kv ye hep annecim diyerek konustum yine konusurum problem degil ama birazmesafe koymak istiyorum artik annecim dedikceyonetmeye kalkiyor.. en sacma ve en terbiyesizce yaptigi bihareketi anlatayim mesela::::
Bizim yatakodamiza girip (oglu gripken) atletsiz yatma deyipuyarip cikan bi insan.ben annecim dedigim icin boyle oldu biraz cekinsin artik benden. Fazla anneanne pesinde dolanmicam. Bu rahatligi benden aldi
Tamam canimm benim kv ye artik mesafe koyucam ve esimi cok mutlu edicem esimde artik bebegime bana sahip cikcak. Yine olmazsa bu defa daha saglam durucam budefa duramadim hemen barismaya ben adim attim sebebi de evimde kvye daha fazla firsat vermeyim diye. Ve oglunu daha fazladoldurmasin diye. Cok sukur ki o da anladi hatasini. Hamdolsun. Insaallah bidaha yasanmaz da hamileligimi guzel geciririmCok sevindim senin adina canim benim. Fakat ne olursa olsun esine karsi asla boyun egme. Bugün böyle konusup annesigil gelince erkekligi tutarsa yine dik dur. Hemen yelkenleri indirme. Kv ile muhattap bile olma söylediklerini duymazdan gel, o yokmus gibi davran evde. Ama kocanin yaninda yapma bunlari sen de azcik seytan oliyi olan sen kötü olan kv olsun kocanin gözünde.
peki bir filizi dusunun yeni cicek acacak tomurcuklanmis onu sokup atin cicek diye birsey kalmayacak ortada.ya ben diğer konunuzu da okumuştum ve üzülmüştüm şimdi de üzgünüm.bilmiyorum çok mu safsınız iyi niyetlisiniz ben anlamadım.şu an o çocuğu doğurmak gerçekten mantıklı mı?ben anlamıyorum ya çok basit sanıyorsunuz galiba.benim annem de beni tek başına büyüttü,ne kadar zor olduğunu inanın tahmin edemezsiniz.sonunda kanser oldu.ki annemin işi gücü yerindedir,ama bunun psikolojik desteği de var iş sadece maddi değil.
ben sizin yerinizde olsam o çocuğa da bunu yapmazdım,ayrıca şu an bebek bile değil.herkes bana kızacak ama daha sonra o çocuğun halini düşünüyorum ve asıl ben size kızıyorum.zamanı geçmemiş ise aldırın,ve o adamın bir daha adını bile ağzınıza almayın.hata üstüne hata yapıyorsunuz,yapmayın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?