Babasiz buyutemez miyim :( ne yapicam ben

Bugune kadar hep annemin arkasinda oldum hep onu senden ustun tuttum ogunde onla bir olup sana hakaretler ettim ama sen gidince ben yalniz yatinca aslinda,yanimda basindan beri bitek senin oldugunu anladim ama yinede annemler getirme biraz anlasin hatasini evini arar duramaz gelir dediler oyuzden gelmedim dedi. Sonra bebegi duyunca iyice anladim dedi dun aksam resimleri evden kaldirinca senin aglamana sebep oldum dedi ben annemlere hep istwmiyorum ne hali varsa gorsun dedim dedi.. bu yuzden de gurur yaptim dedi. Ama bebegimiz olacak bu kez onun icin bikez daha sarilalim birbirimize dedi ben okuzluk yaptim dedi kacgunlerdir icin icine sigmadi annemlere boreklerhazirladin evini temizledin hurmet ettin ben bunlari gordugum halde ailemin yaninda erkeklik tasladim dedi.. kim olsa kaldiramazdi bidaha sen kavga cikarma ben de sana hakaret etmeyeyim cocugumuz icin dedi

çok mutlu oldummm sende bundan sonra bana kalırsa kayınvalidenle alakalı hiç konu açma eşine odaklan . mutlu olmaya bak

hatasını da anlamış bak artık her sey farklı olsun sende çabala bunun için

çok mutlu oldummm sende bundan sonra bana kalırsa kayınvalidenle alakalı hiç konu açma eşine odaklan . mutlu olmaya bak
Kesinlikle canimmm . Rabbime sukurler olsun uc gundur adamin bukadar degistigini gorunce soka girdim ve uzerine hamileligi ogrenince aglamaktan gozlerim sismisti ... kv gitti yine duzeldik insallahh bidaha oglunu doldurmaz bidaha kocam onunicin benden gecmez hakaret etmez .. hic kimse icin huzurumu bozmayacam insallah kiymet bilir bugunku soyledikleri yalan cikmaz insaallaah

Ya ya aboooswwwwwwww

Çok sevindim sizin adınıza.. :) İnşallah mutluluğunuz hiç bozulmaz bir daha.. Gerçekten hem çok sinirlenmiş hemde üzülmüştüm.

Evet evet en sonda sen demisim.
O kadar ki tüm yazida siz denilmis ama bir defa sen denilince takilir.

Hala inanamiyorum tam bitti dedigim an herseyin duzelmesine.. halbuki ne kadar basitmis ... ama esimm annesinin etkisinde cok kaldigi icin bukadar uzadi... herseye sungercekiyorum ve artik daha dikkstli davranicam ve her ne olursa olsun evimi terk etmeyecem. Cunku ozamankv ye firsat vermis olucam.
Rabbimesukurlerolsun gunlerdirkafanizi agrittim hakkinizi helal edin. Canlarim.

hala kv diyosun bosverr sorunlar sen görürsen vardır . görmezden gel . gelince evine annecim şöyle böyle de sevdir kenidni . esinle aranda mükemmel olur . rol yap gitsin aman ne kaybetcen sonra bak eşinle keyfine

@laracroft89

Cok sevindim senin adina canim benim. Fakat ne olursa olsun esine karsi asla boyun egme. Bugün böyle konusup annesigil gelince erkekligi tutarsa yine dik dur. Hemen yelkenleri indirme. Kv ile muhattap bile olma söylediklerini duymazdan gel, o yokmus gibi davran evde. Ama kocanin yaninda yapma bunlari sen de azcik seytan ol iyi olan sen kötü olan kv olsun kocanin gözünde.

hala kv diyosun bosverr sorunlar sen görürsen vardır . görmezden gel . gelince evine annecim şöyle böyle de sevdir kenidni . esinle aranda mükemmel olur . rol yap gitsin aman ne kaybetcen sonra bak eşinle keyfine
Canim benim kv ye hep annecim diyerek konustum yine konusurum problem degil ama birazmesafe koymak istiyorum artik annecim dedikceyonetmeye kalkiyor.. en sacma ve en terbiyesizce yaptigi bihareketi anlatayim mesela::::
Bizim yatakodamiza girip (oglu gripken) atletsiz yatma deyipuyarip cikan bi insan.ben annecim dedigim icin boyle oldu biraz cekinsin artik benden. Fazla anneanne pesinde dolanmicam. Bu rahatligi benden aldi

hmm haklısın o halde ama sakın eşine konusunu açma kvnin bosver hayatını yasa iyi davran esine de kvne de . ye iç gez valla . her seyden once hamilesin sen bunu düşünn bebişin olacakkkk :)

Yok artik ohaaa diyecegim de benim kv de yapti bi kere bunu kiyameti kopardim cok ama cok ayip bir hareket ve terbiyesizlik!

Tamam canimm benim kv ye artik mesafe koyucam ve esimi cok mutlu edicem esimde artik bebegime bana sahip cikcak. Yine olmazsa bu defa daha saglam durucam budefa duramadim hemen barismaya ben adim attim sebebi de evimde kvye daha fazla firsat vermeyim diye. Ve oglunu daha fazladoldurmasin diye. Cok sukur ki o da anladi hatasini. Hamdolsun. Insaallah bidaha yasanmaz da hamileligimi guzel geciririm

Kv ye,bugun hic yuz vermedim her lafin arasinda ben hep iyi niyetimden kaybediyorum dedi durdu baskalarindan,bahsederken,bana tas atti.. hic orali olmadim.. sonra kizkardesini aradi senin yeni ev de kocaman biraz gelir sende kalirim gezeriz dedi sonra da dugune gitti. Iki gun yok gelimcede sanirim kardesine gidecek .cunku benden artik guzel bi karsilama goremiyoryine hizmetimi yapiorum ama eskisi gibi degil.. benden veailemden uzak dursun iyi niyetimi kullanmasin beni yonetmeye kalkmasin ve oglunu doldurmasin.. bizayrilsaydik bebegimin gunahini iki dunyada da odeyemezdi.. insallah artik benim kocamda ona firsat vermez.. baska bi sorunum yok zaten .. hepinize tesekkur ederim canlsrim hayirli geceler Allahima sukurler olsun

İyi bir baba olacak sizi sevecek kişi bana kalırsa hamileyim dediğiniz anda herşeyi unutup mutlu olacak ve sizi mutlu edecek kişidir. Daha şimdiden bunu yapıyorsa işiniz gerçekten çok zor. babasız çocuk olur sizin onu büyütebilecek potansiyeliniz desteğiniz varsa olur . kötü bir babadansa veya annesine kötü davranan bi babadansa hiç olmasın

peki bir filizi dusunun yeni cicek acacak tomurcuklanmis onu sokup atin cicek diye birsey kalmayacak ortada.
peki ya anne karnina verilen can.aldirildigini dusunun ortada birsey yok..aldirilmadigini dusunun bebek buyudukce buyuyecek 6 aylik bebegi dusunun 2 yasindaki bebegi dusunun ufacik bisey demek degilmis demekki resmen cinayet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…