katılıyorum.uzmanı degılım bunun ama fıkrımce babasını bılmelı yanı unutturmak yanlıs olur gıbıme geldı ama ne bıleyım bı bahane uydurabılırsınız calısmaya gıttı gelecek vs.tabı ben olsam oyle yapardım ama dogrusuda bumu bılmıyorum.kızlardan ısın uzmanı bırı ılla cıkacaktır yorumları bekleyın derım.allah yardımcınız olsunbu nasil bir adam boyle ,
baba denmesz bu kisiye
hadi sizle bir olayi olmussa olmus
kucucuk bebeye bunu yapmasina ne hakki var
kesinlikle diğer arkadaşlar gibi bir pedagoga gitmeniz gerektiğini düşünüyorum. bunun için küçük demeyin iş işten geçmeden bir an önce gidin. o sadece kızınıza değil size de nasıl davranmanız gerektiği konusunda yardımcı olacaktır. bu tip hayati konularda yapılan yanlışların (ki hiç bir ebeveynin bilerek yanlış yapacağını düşünmem asla) geri dönüşü çok zor olabilir.
allah yardımcınız olsun. allah'ım o küçücük çocuğa bunu yaşattığı için babası olacak o adamı yüce ilahi adaletiyle yargılayacaktır eminim.
haklısınız pedagok herşeyden önce kızımla kuracağım diyalokda bana yol gösterip bu durumu en az hasarla atlatmamızı sağlıyacaktır.Bu konuda uzman bir psikolog veya çocuk psikiyatristi bulup yardım al. Çocuğun çok küçük değil bunlar için yanlış düşünüyorsun bence. Ayrıca telefonunu değiştirmesi onu hiç bulamayacağın anlamına gelmez. Bir avukata danıştın mı maddi olarak haklarınız var sonuçta. Nafaka vermek zorunda.
Bunu babasız çocuk büyüten değil de babasız büyüyen bir kız çocuğu olarak yorumluyorum...öncelikle eşinize çok öfkelendim... madem bırakıp gidecekti neden öylece bırakabileceği (!) yada sayıklatabileceği bir evlat istedi (!) çocuk küçükken aşılanır bu duruma.. benim babam son duyumlarıma göre pek de iyi birisi değilmiş.. ama buna rağmen annem hiçbi zaman onun hakkında kötü konuşmadı.. bir babamız vardı iyi biriydi bizi severdi (pek inanmıyorum son yazdığıma) böyle büyüyünce gözümde mükemmel bir baba oluşturdum yıllarca.. onu hiçkimse yıkamadı... hakkında kötü birşey duysam azcık kızıp sonra olsun ben yine onu çok seviyorum diyorum... halbuki baba kelimesini kullanmayı bile bilmiyordum ondan ayrı düştüğümüzde... bu annemin bana küçükken aşıladığı duygudan ötürü geliyor.. kötü dahi olsa babasını sevdirmelisiniz diye düşünüyorum.. yok gibi göstermeyin.. şuanki durumu sorun olcak bir durum değil bence... asıl yokluğunu ergenlik zamanlarında genç kız adayı olduğunda anlayacak..
Ne kadar vicdansız insanlar var
Annelik duygusu çok farklı işte , bir anne yavrusundan 4 ay uzak kalabilir mi ?
Bence o adam geri dönse de baba gibi baba olamaz .
Siz onun yokluğunu hissettirmeyin büyüyünce de anlatın.
Benim bir arkadaşım babasını 19 yaşında tanıdı , o zamana kadar hep kötüledikleri için artık ısınamıyor.
Isınması da gerekmiyor gerçi .
Ama onu iyi tanımak istedim diyor.
Siz ona babayı hatırlatmayın , sayıkladığı zaman da gelecek işe gitti diye bir süre kandırın bence .
benim korkumda genç kız olduğu dönem zaten bu yaşlarında temeli nasıl atarsam geleceği ona göre şekillenecek,ben babasını ne iyi nede kötü tanıtma taraftarıyım nötür büyüsün bence,sevse hep boşluğunu hissedecek biraz büyüdüğünde madem iyi biriydi niye beni terketdi demiyecekmi? nefretetse nefretde çok güçlü bir duygu hayatının başında kini öğrenmiş olucak en iyisi bu iki duyguyuda tatmaması ona karşı.siz kaçyaşına kadar görmediniz babanızı? anne ne yaparsa yapsın yavrusunun içinde nasıl fırtına kopuyor anlıyamıyorki.babasız büyüyen insanları okumaya çalışıyorum neler yaşamışlar diye kimisi hırs yapmış hayata daha güçlü tutunmuş.kimisi bu durumu atlatamayıp intaharı bile düşünmüş.demekki annenin duruşu çok önemli diyorum kendi kendime ben güçlü olmalıyımki yavrumda güçlü olmayı öğrensin.
dört ay değil dört saat ayrı kalamam Allahda ayırmasın hiçbir anayı yavrusundan.arkadaşınızın babası hangi yüzle gelmiş yanına 19 yaşına kadar arayıp sormamışta şimdimi evladı aklına gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?