Babasız çocuk büyütmek

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Sevgili kk üyeleri 2 yaşında oğlum var malesef onu babasız büyütmek zorundayım ama çok üzülüyorum bu duruma hikaye okurken bile babalı bi yazı geçince içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl kurtulucam bi akıl verin çok zor durumdayım

Sevgili kk üyeleri 2 yaşında oğlum var malesef onu babasız büyütmek zorundayım ama çok üzülüyorum bu duruma hikaye okurken bile babalı bi yazı geçince içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl kurtulucam bi akıl verin çok zor durumdayım
Şiddet dolu bir ailede büyümektense sakin bir anne kucağında büyümek evladır. Üzülmeyin bu hayatta herkes bir şeyle sınanıyor

Şiddet dolu bir ailede büyümektense sakin bir anne kucağında büyümek evladır. Üzülmeyin bu hayatta herkes bir şeyle sınanıyor
Keşke üzülmemek elimde olsa vicdan azabı çekiyorum resmen

O zaman şiddet dolu bir aile büyümüş insanlarla oturun konuşun... Ondan sonra halimize şükredersiniz. Anlıyorum bir anne evladı için en iyisini ister ama maalesef hayatta illa birşeyler eksik oluyor ve olacaksa. O yüzden bu duygudan kurtulun

Ilk zamanlar bu dusunceler cok normal zamanla azalacak alışacaksin canim ilk zamanlar ki kadar acitmayacak canini. Allah hakkinda en hayirlisini nasip etsin.

Yok dava aşamasındayım
yanlis anlamayin acaba esiniz vefatmi etti diye dusundum tek buyutmek zorundayim diyince ama bu sekilde sormak istemedim o arada eski konunuzada baktim
cocugunuzun yaninda siddete ugramissiniz bu son olmayacakti.
eger bosanmasaydiniz ilerde oğlunuz hayatinin tum guzel yillarina neden bu hayati reva gordugunuzu soracakti size.
bir cocuk icin babali olup bir anda babasiz olmak ne demek bilemiyorum bu hissi bilemem, ama annesini doven hakaret eden bir babanin cocugu olmak ne demek çok iyi biliyorum ve size sunu soylemek istiyorum, baba kelimesi gecerken icinizin yanmasi icin bir sebep yok.
cunku oglunuzun babasiyla sizin hayatinizdaki aklinizdaki veya gormus oldugunuz baba ayni sey degil.
yani oglunuz boyle bir babasi oldugu icin ilerde baba kelimesini duydugunda sizinle ayni yuce hisleri paylasmayacak zaten.
annesinin dayak yemesi bir çocuğun cigerini kor gibi yakiyor cunku bu olayin yaninda babanin hic bir onemi olmuyor.
oyuzde üzülmeyin sizi tebrik ediyorum aman çocuğum babasiz buyumesin diyip cocugunuzun hayatini alt ust etmediginiz icin

Babasız değilki niye içiniz cız ediyor. Ben babamı küçükken kaybettim babasız büyüdüm annem bana misler gibi baktı hem anne hem baba oldu. Eksikliğini hissetmedim. Ki sizin eşiniz hayattaymış üzmeyin bence kendinizi.

Pek zannetmiyorum
Her ne olursa olsun huzursuz bir ailede büyümektense, babasından biraz uzak büyüsün. Ben daha çok küçükken annemle babamın ettiği her kavgayı çok net hatırlıyorum. Üzerimde o kadar etkisi oldu ki bu durumun. Yanımda iki insan basit bir fikir ayrılığına düşse bile kavga ediyorlarmış gibi huzursuz olurum ve annemle babamı hatırlarım. Çocuğun üzerinde böyle travmatik etkiler bırakmaktansa boşanmak en iyisi

Başlığı görünce babası öldü sandım
Şanslısınız ki babası yasıyor.
Siz eşinizden ayrılıyorsunuz oğlunuz babasından evlatlıktan düşmüyor.
Ayrıca mutlu olamayan çiftler ayrılır.
Benimde annem babam ben çocukken ayrıldı
Bir gün bile ikisini de bu kararından ötürü suçlamadım.
Bu düşünce çok yanlış çocuğum için evliliğin sürdü ayrılırsak babasız kalacak va
Siz anne baba olarak sorumluluğunuzu bilirseniz hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin.

sadece baba sıfatını taşıyan bir adamsa çokta şey yapmayın. siz kurtulmaya bakın. çocuğun aklı kesmiyor daha kadınlar güçlüdür erkekler gibi totoş değiller. aslanlar gibi annelik de yaparlar, babalıkta.
Aynen öyle biz kadınlar çok güçlüyüz hem annelik hem de babalık yapabiliriz ❤️

Evet orası öyle ama her gün her istediğinde göremiycek
Tamam böyle bir can sıkıcı durum var ama siz baştan 'babasız' diyerek olayı olması gerekenden daha fazla dramatize edip kendinizi üzüyorsunuz.
Maden böyle bir yola girdiniz, güçlü olmanız kriz anlarını yönetmeniz gerekli. Kesinlikle kolay demiyorum, üzüntünüzü anlıyorum ama durumu kabul edin. Zamanla alışacak ve bir düzen oturtacaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.

yanlis anlamayin acaba esiniz vefatmi etti diye dusundum tek buyutmek zorundayim diyince ama bu sekilde sormak istemedim o arada eski konunuzada baktim
cocugunuzun yaninda siddete ugramissiniz bu son olmayacakti.
eger bosanmasaydiniz ilerde oğlunuz hayatinin tum guzel yillarina neden bu hayati reva gordugunuzu soracakti size.
bir cocuk icin babali olup bir anda babasiz olmak ne demek bilemiyorum bu hissi bilemem, ama annesini doven hakaret eden bir babanin cocugu olmak ne demek çok iyi biliyorum ve size sunu soylemek istiyorum, baba kelimesi gecerken icinizin yanmasi icin bir sebep yok.
cunku oglunuzun babasiyla sizin hayatinizdaki aklinizdaki veya gormus oldugunuz baba ayni sey degil.
yani oglunuz boyle bir babasi oldugu icin ilerde baba kelimesini duydugunda sizinle ayni yuce hisleri paylasmayacak zaten.
annesinin dayak yemesi bir çocuğun cigerini kor gibi yakiyor cunku bu olayin yaninda babanin hic bir onemi olmuyor.
oyuzde üzülmeyin sizi tebrik ediyorum aman çocuğum babasiz buyumesin diyip cocugunuzun hayatini alt ust etmediginiz icin
Teşekkür ederim hiç bu açıdan bakmamıştım içim biraz rahatladı ben babamın annemle tartıştığına bile şahit olmadım o yüzden belki de çoğunlukla yanında olamıycağı için üzülüyorum ama malesef benim babam gibi bi babası yok

Back
X