- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin teşekkürler aynen güçlü olmak zorundayım başa gelen çekilirTamam böyle bir can sıkıcı durum var ama siz baştan 'babasız' diyerek olayı olması gerekenden daha fazla dramatize edip kendinizi üzüyorsunuz.
Maden böyle bir yola girdiniz, güçlü olmanız kriz anlarını yönetmeniz gerekli. Kesinlikle kolay demiyorum, üzüntünüzü anlıyorum ama durumu kabul edin. Zamanla alışacak ve bir düzen oturtacaksınız.
Rabbim yardımcınız olsun.
Teşekkür ederim inşallah babası çocuğuna sırtını dönmez öyle bişey yapmıycağını umuyorumBaşlığı görünce babası öldü sandım
Şanslısınız ki babası yasıyor.
Siz eşinizden ayrılıyorsunuz oğlunuz babasından evlatlıktan düşmüyor.
Ayrıca mutlu olamayan çiftler ayrılır.
Benimde annem babam ben çocukken ayrıldı
Bir gün bile ikisini de bu kararından ötürü suçlamadım.
Bu düşünce çok yanlış çocuğum için evliliğin sürdü ayrılırsak babasız kalacak va
Siz anne baba olarak sorumluluğunuzu bilirseniz hiçbir sıkıntı olmaz merak etmeyin.
Ben çocuğuma her türlü yeterim Allahın izniyle oğlumun küçük olması dediğiniz gibi bi avantaj aslındasadece baba sıfatını taşıyan bir adamsa çokta şey yapmayın. siz kurtulmaya bakın. çocuğun aklı kesmiyor daha kadınlar güçlüdür erkekler gibi totoş değiller. aslanlar gibi annelik de yaparlar, babalıkta.
Evet zaten malesef bi arada olduğumuz da evde normal bi aile ortamı yok ki her gün kavga gürültü aklı ermeye başlayınca huzursuz bi ortamda olmak çok üzücek eminimbabasız değil de anne baba ortamı olan normal ev hayatından mahrum olacak sadece ...ilk zamanlar zor olur ama zamanla hekres alışır yeni düzene
Boşanmak evladınızın babasız büyüyeceği anlamına gelmez.. Boşanmak karı ve kocanın hayatını ayırmasıdır.. Baba ve evladının hayatını ayırması asla değildir.. Tabi ki aynı evdeki gibi olmayacaktır ama tamamen de hayatından çıkmıyor sonuçta.. Kendinize de çocuğunuza da böyle düşünüp olayı fazla dramatik hale getirmeyin bence.. Bu dünyanın en doğal şeyi.. Gönül ister aynı evde büyütmek ama farklı hayatlar yaşamanız evladınızı tek başınıza büyüteceksiniz anlamını taşımıyor.. Babasından uzaklaştırmadan ona karşı kinlendirmeden ondan maddi manevi destek alarak birlikte büyüteceksiniz yine.. Aranızda her ne olursa olsun evlat deyince duracaksınız sineye çekeceksiniz sadece onun için gerektiği zamanlarda mecbur olduğunuzda yani babasına da katlanacaksınız.. Bir evlat dünyaya getiriyorsak mecburen bunları da yapacağız.. Rabbim size de hayırlı kapılar açıp evladınızla mutlu bir hayat sürmenizi nasip etsin..Sevgili kk üyeleri 2 yaşında oğlum var malesef onu babasız büyütmek zorundayım ama çok üzülüyorum bu duruma hikaye okurken bile babalı bi yazı geçince içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl kurtulucam bi akıl verin çok zor durumdayım
Kızımın babası ile ayrildigimizda 1 yasinda yoktu. Su an 11 yaşında ve hep iyi ki ayrılmış sin der. Belki bu size bir moral olur. Çocuklar saf degil neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. (Babası hakkında olumsuzhiç konuşmam. Benim gündemim de bile değil-dir. Ama o bir melekti de demem.)Sevgili kk üyeleri 2 yaşında oğlum var malesef onu babasız büyütmek zorundayım ama çok üzülüyorum bu duruma hikaye okurken bile babalı bi yazı geçince içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl kurtulucam bi akıl verin çok zor durumdayım
Aynı durumdayim.Benim de babasız büyütmek zorunda olduğum iki yaşında oğlum var Babasının videosunu resmini görse ağzını buzuyo parmakla babayı gösterip baba babacim diyoSevgili kk üyeleri 2 yaşında oğlum var malesef onu babasız büyütmek zorundayım ama çok üzülüyorum bu duruma hikaye okurken bile babalı bi yazı geçince içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl kurtulucam bi akıl verin çok zor durumdayım
Çocuk 2 yaşında, iyi bir baba olamayacağını hamile kalmadan önce anlasaydınız keşke...Pek zannetmiyorum