Babasız çocuk büyütmek

Çocuk 2 yaşında, iyi bir baba olamayacağını hamile kalmadan önce anlasaydınız keşke...
Nerden anlıyım iyi bi baba olup olmuycağını benim babam değildi kocamdı sonuçta ayrıca çocuk doğdultan sonra iyice bi zıvanadan çıktı baştan böyle olsa zaten ç ocuk yapmazdım

Adam sizden boşanıyor, babalıktan değil. Babası ölmediyse babasız büyümüş olmuyor. Tavsiyem eşit bir şekilde zaman geçirmeniz, ne kadar katlanması zor olsa da üçünüz ortak birşeyler yapmanız. Bu sizin çocuğunuza da ruhunuza da iyi gelecektir.
Boşandıktan sonra ortak bişeyler yapabiliceğimizi sanmıyorum o medeniyete kültüre sahip biri değil

Yok dava aşamasındayım

Boşanma nedeninizi ve süreci bilmiyorum ama bazen anne babalarin boşanmasi çocuğa daha iyi geliyor. Huzursuz ortamda büyümekten iyidir. Bazen bazi konulari okuyorum kocalari dövüyor çocuğum icin katlaniyorum diyorlar. Bir cocuga sormalı baban anneni döverken izlemek nasil bir duygu. Oyüzden hakkinizda hayirlisi

Sevgili kk üyeleri 2 yaşında oğlum var malesef onu babasız büyütmek zorundayım ama çok üzülüyorum bu duruma hikaye okurken bile babalı bi yazı geçince içim cız ediyo bu psikolojiden nasıl kurtulucam bi akıl verin çok zor durumdayım
Bende ilk boşandığımda çocuğuma haksızlık ettiğimi onu kendi rahatım için babasız bıraktığımı düşündüm hep. Vicdan azabı yaşadım. Devamlı ağlıyordum. Evde kendi babama seslenirken bile içim cız ederdi. Boşandığımda kızım daha 2 yaşına bile girmemişti. Aynı şehirdeydik. Sık sık görüşüyorlardı. Ama bu yaz neredeyde Türkiye nin bir ucuna taşındı babası. İki ayı geçti devamlı görüntülü konuşuyorlar. Biliyorum o vicdan azabını o duyguları. Sizi çok iyi anlıyorum. Parka götürürdüm. Bazı çocuklar babasıyla gelmiş olurdu. Resmen için ezilirdi. Cız ederdi kalbim. Çok zor oluyor ilk başlarda. Ama çocuklarda zamanla alışıyor.
Yanlış anlamazsınız size naçizane bir tavsiyem var. Ben o vicdan azabıyla kızımın her istediğini yaptım. Her şeyine tolerans gösterdim. Ve şu an kızım doyumsuz memnuniyetsiz bir çocuk oldu.
Siz bu hatayı yapmayın. İnşallah çocuğunuzla çok mutlu olursunuz.

Benim dusuncem;cok cok iyi anlasan ve sevgi dolu bir ailede buyumeyecekse,kesinlikle bir annenin cocugunu tek basina daha iyi buyutecegi yonunde..Ne guzel kavga patirti yok,bir yere gezmeye giderken surat asan koca yok..Kadin isterse bir degil uc cocuk buyutur kendi basina yeter ki bir isi olsun..Madfi yonden sorun yoksa hiiic problem etmeyin.Tesaduf mudur bilmem ama benim annesi ile yanliz yasayan arkadaslari daha karakterli olmustur hep..ins cook mutlu olacaksiniz emin olun..

Back
X