Babasız kalmak😔

Cnımmmm çok üzüldüm başınız sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin :KK43:
Amin cnm Allah razı olsun 😔
Şuan bir yumruk oturdu sanki boğazıma:KK42: kuzucum Rabbim mekanını cennet etsin,sizede Sabırlar versin ,hepimiz yaşayacagız bu zor anları:KK43: Rabbim dayanma gücü versin:dua::KK42:. Ağla dök içini rahatla ama kendine dikkat et çocukların için. Canımsın bitanemm😘
Evet canım iyi olmam ve toparlanmam lazım. Allah razı olsun kuzum.
Başınız sagolsun..mekanı cennet olsun..sabırlar diliyorum..
Amin inşAllah Allah razı olsun 😔

O kadar dua ettik, isyan değil asla, haşa. Dua kader değiştirir denilirdi umut ettim umut verdim,ciğer yangını ne zormuş, başsağlığı dileyenler bana da denmiş gibi gelmiyor seni çok iyi anlıyorum,daha 1 ay olmadı ,sürekli beynim zihnim Allah'ım , kaç gün oldu senin .kafayı yicem, burdan umut veriyorduk birbirimize.
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum Allah'ım aklıma mukayyet ol
Sabaha çıkmaz dedikleri gün bile içimde umut vardı. Olmadı. Allahım elden ayaktan düşürüp kapıdan baktırmasın derler. Öyle oldu. Tesellim bu.
Ağla rahatla ama kendini çok salma kuzum. Hamilesin bebeğini de düşün. Bize düşen arkalarından kur an okumak dua etmek.

Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef😔
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum 😔

16 ay oldu babam gideli. Hala bir şey okuduğumda, izlediğimde en başa dönüveriyorum şu an olduğu gibi. Ne desem boş, ne desem anlamsız şu an sana. Başın sağolsun, yaran çabuk iyileşsin. Babanın devri daim olsun.

Limonsuzzcay Limonsuzzcay duvarında rahmetli baban ile ilgili bir cümle okudum gözlerim dolu dolu oldu.. Belki seni hiç görmedim tanımıyorum ama acını yüreğimde hissettim.
Babacığının mekanı cennet olsun inşallah.
Acı çekmeden sevdikleri başında Kuran okunurken göçmüş bu dünyadan ne mutlu..
Ölüm bir son değil gözyaşlarımızdan ziyade dualarımız ruhlarını daha huzurlu kılarmış.
Mekanı cennet olsun sizlere sabır,dayanma gücü versin Rabbim inşallah.. 🌹❤️

Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef😔
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum 😔
Canım başın sağolsun.Rabbim yardımcın olsun.

Babamda ALS hastası.. Sade gözlerini kıpırta biliyor.. Boş baktıgı icime dokanıyor.. Ailem yurt dışında.. 2 ay ailemin yanında kaldım..
Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
İcim yanıyor susmak istiyorum, icim alev gibi bagırmak istiyorum.. Ben babamın iyi olmasını istiyorum:KK42:. Bu hastalıgın tedavisi bulunmasını istiyorum.

Alışılmıyor malesef. Ayağına taş deyse babam olaydı olmazdı dersin.Babasızlık insana heryerden vuruyor da ,çocuklarımın dedelerini tanımaması hiç bilmemesi ayrı acıtıyor canımı. böyle bir dedeyi tanımamaları büyük kayıp. Nasıl güzel severdi torunlarını görseydi.

Limonsuzzcay Limonsuzzcay duvarında rahmetli baban ile ilgili bir cümle okudum gözlerim dolu dolu oldu.. Belki seni hiç görmedim tanımıyorum ama acını yüreğimde hissettim.
Babacığının mekanı cennet olsun inşallah.
Acı çekmeden sevdikleri başında Kuran okunurken göçmüş bu dünyadan ne mutlu..
Ölüm bir son değil gözyaşlarımızdan ziyade dualarımız ruhlarını daha huzurlu kılarmış.
Mekanı cennet olsun sizlere sabır,dayanma gücü versin Rabbim inşallah.. 🌹
Amin Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun Allah makamını cennet etsin inşAllah.
Yetiştim elini öptüm başında kur an okudum. Hissetmiştir inşAllah 😔

Babamda ALS hastası.. Sade gözlerini kıpırta biliyor.. Boş baktıgı icime dokanıyor.. Ailem yurt dışında.. 2 ay ailemin yanında kaldım..
İcim yanıyor susmak istiyorum, icim alev gibi bagırmak istiyorum.. Ben babamın iyi olmasını istiyorum:KK42:. Bu hastalıgın tedavisi bulunmasını istiyorum.
Çok üzüldüm 😔inşAllah bulunur. Allahım şafi ismiyle şifa versin inşAllah

Inanan insanlar için ; kaybettiklerimizle cennette karşılaşma umudu yeryüzündeki en güzel umuttur.

Allah cennetinde sizi tekrar karşılaştırsin insallah💕
Bende o umuda sarılıyorum. İnşAllah 😔
Ne diyeceğimi bilemedim. Başınız sağ olsun çok üzüldüm. Allah sizlere sabır, sıhhat versin.
Amin inşAllah Allah razı olsun 😔 baktığım
16 ay oldu babam gideli. Hala bir şey okuduğumda, izlediğimde en başa dönüveriyorum şu an olduğu gibi. Ne desem boş, ne desem anlamsız şu an sana. Başın sağolsun, yaran çabuk iyileşsin. Babanın devri daim olsun.
Baktığım her yerde o var. Her an karşıma çakacak sanki. Sana da Allah sabır versin 😔

Canım başın sağolsun.Rabbim yardımcın olsun.
Allah razı olsun canım 😔
Alışılmıyor malesef. Ayağına taş deyse babam olaydı olmazdı dersin.Babasızlık insana heryerden vuruyor da ,çocuklarımın dedelerini tanımaması hiç bilmemesi ayrı acıtıyor canımı. böyle bir dedeyi tanımamaları büyük kayıp. Nasıl güzel severdi torunlarını görseydi.
Aynı şeyleri düşünüyoruz. Ne kadar acı 😔

Amin Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun Allah makamını cennet etsin inşAllah.
Yetiştim elini öptüm başında kur an okudum. Hissetmiştir inşAllah 😔
Canım benim..
Babam hayatta ama o kadar korkuyorumki..
Biliyorum bir gün veda etmek zorunda kalacak kurban olduğum ama o vedanın sonsuza dek sürmeyeceğini bir gün onu yalnız bırakmayacağımı bileceğim.
İnşallah duymuştur geldiğini,okuduğun Kuran'ı.
Rabbim,ona tanıdığı süreyi, hasta yatağında sizlerle beraber huzurlu bir şekilde tamamlamak nasip etmiş ne mutlu ne hayırlı..
İçin darlanırsa yaz paylaş olur mu kendini yalnız hissetme burda bir sürü kız kardeşin var ❤

Bende o umuda sarılıyorum. İnşAllah 😔
Amin inşAllah Allah razı olsun 😔 baktığım
Baktığım her yerde o var. Her an karşıma çakacak sanki. Sana da Allah sabır versin 😔

Seni çok iyi anlıyorum. Bana dediklerinde anlamıyor ve inanmıyordum ama inan geçecek, geçiyor. Asla unutmuyorsun, bana şu an olduğu gibi o'nu hatırlatan bir şeye denk geldiğinde göz yaşların süzülüveriyor ama hayatına devam ediyorsun, zamanla daha az aklına geliyor, acı ve özlem hiç geçmiyor ama azalıyor. Şimdi acını yaşa, ağla, rahatla ki kabullenme aşamasına geçebilesin.

Back
X