Babasız kalmak😔

Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef😔
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum 😔
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. İki yıl oldu babamı kaybedeli hala telefondan ismini silemedim hergün arama listesine girip numaraya bakıyorum hani arasam açacakmış gibi. Sabır diliyorum

Ah ah.. seni o kadar iyi anlıyorum ki. Takip ediyordum bir süre önce. Babam, babanla aynı hastalıktan tam 5 ay önce vefat etti. Bugün tam 5 ay oldu.
Kızım 1.5 yaşında. Bende çok üzgünüm hala. 5 ay geçti ama acısı hiç geçmiyor. Daha bir kaç saat önce saatlerce ağladım derin derin.
Babamın her an yanımda olup “ daha babanız ölmedi kızım. Ben her zaman arkanızdayım.” Dediği zamanlar geliyor aklıma ve diyorum ki, babam öldü maalesef. Keşke yine kalkıp dese ki “babanız daha ölmedi, ben varken sırtınız yere gelmez.” Bende kendimi yalnız ve korunmaya muhtaç hissediyorum.
İnsanın arkasında o dağ gibi bir babanın varlığının kaybolduğu hissi çok acı.
Çok üzgünüm. Geçecek diyemiyorum bugünler geçmiyor. Alışmak diye bir şey yok.
Akciğer kanseri olan biri duyunca içim öyle cız ediyor ki.
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
Allah razı olsun sizin de başınız sağolsun Allah rahmet etsin 😔
Dün aklıma bir şey geldi ve arayıp babama sorayım dedim. Birkaç saniye sonra artık babamın olmadığı aklıma geldi. O birkaç saniyede beynimden vurulmuşa döndüm. Yoklukları her zaman belli olacak😔
Rabbim babanızın mekanını cennet eylesin. Size de sabır ve dayanma gücü versin Inşallah.

Dayanamam dediğim o acıyı bende yaşadım maalesef 67 gün oldu babamı "arkamdaki dağımı" kaybedeli. Çok şükür annem ablam yanımda, 23 aylık kızım ve eşim var ama ben kimsesizim sanki. Yeri dolmayacak bir boşluk bıraktı geride ve hergün biraz daha büyüyor sanki o boşluk... İçimde ise gittikçe artan pişmanlıklar. :KK42::KK42::KK42:
Aaaah ah. O pişmanlıklardan bende fazlasıyla var. Tek tesellim ise fazla çekmemiş olması ve son günlerinde yanında olmam. Yeri dolacak gibi değil😔
Allah rahmet etsin inşAllah size de sabır versin 😔
Cnm benimm okuyunca tutamadim kendimii...
Bnde hep daha genc olsalarda torunlarinin buyudugunu görseler diyorum hayat cok acı gercekten.. ama acı gercek buu hepimiz oraya gidicez://
Cok üzgünün gercekten tekrar basın sagolsun Allah mekanını cennet eylesin sizlerede sabır versin...
Üzülme tatlım kıyamam 😔Allah senin babana da şafi ismiyle şifa versin inşAllah.
Oyy Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun babanızın.
Baba acısını erken tatmış biriyim. 16 yaşındaydım. Depremde kaybettim üstelik, bir gün vardı, öteki gün yok. Babam da öyle güçlü bir insandı ki, sanki ölümsüzmüş gibi. Yani herkese bir şey olabilirdi ama babama asla. Öyle güçlü, öyle yıkılmaz, güvendiğim koca dağ, heybetli çınar... Sonra gitti işte. İnsanın kolu kanadı kırılıyor. Bir acizlik çöküyor üstüne... 20 yıl geçti. İnsan zamanla bazı acılarını tamir ediyor, bazılarıyla da yaşamayı öğreniyor. Devam ediyoruz bir şekilde. Sizin acınız daha taze, şimdi ne desek boş lakırdı. Dilerim etrafınızda acınızı paylaşabileceğiniz, sevgisi ruhunuza iyi gelecek insanlar vardır. En büyük ilaç o insanlar çünkü.
Allah rahmet etsin size de sabır versin inşAllah 😔
Biz son saatlerde bile iyileşecek gözüyle bakıyorduk. İnsan konduramıyor. Ne desek boş. Allah cennetinde buluşturur inşAllah.
aynılarını bende yaşadım.ani oldu bizimki birde sağlık problemi vs hiç birşeyımız yoktu.trafık kazasıda değil,cinayette değil hiç birşey yoktu.vade dolunca ne hastalık ne başka birşey. sekmıyor bir gün bile.
herşey şaka gıbı gelıyor.
ınanamıyorsun.kalabalıkda sürekli babanı arıyorsun.o kalabalığın içinde baban var sanıyorsun.
herkes dağılınca kafana dank edıyor.
ama zamanla kabullenıyorsun.bazende oyle bır aklına gelıyor kı çıldırıyorsun sonra tekrar toparlanıyorsun hiç birşey olmamış gıbı.
bırde anneni düşün...her gece yorgan altında sabah kadar ağladığını ve çocuklarına hiç üzülmemiş gibi davrandığını...
ve diğer kardeşlerınınde..kımse üzülmuyor ,ağlamıyor.sırf üzmemek için bırbırımızı.
yorgan altında kıytı köşede ağladık.yakalanınca göz yaşlarımızı silip numaradan güldük birbirimize.
en güzeli birbirimize daha çok bağlanmamız oldu.böyle böyle büyüyoruz.
ölüm herkese hak nıhayetınde.böyle teselli buluyorum ve ferahlıyorum..
O kadar iyi anlıyorum ki. Allah sabır versin size de😔
Başınız sağ olsun çok üzüldüm. İki yıl oldu babamı kaybedeli hala telefondan ismini silemedim hergün arama listesine girip numaraya bakıyorum hani arasam açacakmış gibi. Sabır diliyorum
Teşekkür ederim size de Allah sabır versin 😔 geçen gün babamın numarasını aradım kimseye ulaşamayınca. Babam yerine başkası açınca o kadar çok zoruma gitti ki. Bildiğim halde yine de sanki babam açacak gibi olmuştu😔

Ahhh baba deyince hep icime biseyler oturur. Babam canim babam kalp hastasi her telefon calinisinda ona bisey olacakmis hissi... cocuklugumdan beri ya babama bisey olursa hissi benim pesimi hic birakmadi... sizin yazdiginizi da okuyunca cok kotu oldum Allah sabrini eksik etmesin Rabbim cocuklarinizi size bagislasin

Ahhh baba deyince hep icime biseyler oturur. Babam canim babam kalp hastasi her telefon calinisinda ona bisey olacakmis hissi... cocuklugumdan beri ya babama bisey olursa hissi benim pesimi hic birakmadi... sizin yazdiginizi da okuyunca cok kotu oldum Allah sabrini eksik etmesin Rabbim cocuklarinizi size bagislasin
O his bende hâlâ var. Dalgınsam ve telefon çalıyorsa acaba kötü haber mi diye korkuyorum. O birkaç saniye çok kötü. Zaten hala kabullenemedim. Sanki kapıyı açıp gelecek gibi.
Allah şifa versin babanıza. Fazladan birkaç kere elini yüzünü öptüğüm için mutluyum. Sizin de fırsatınız oldukça yanında olun.

yalnız değilsin..
Babamı 4 yaşımda kaybettim.
şuan 33 yasındayım hala 4 yasında gibiyimmm :(
hep gelecekmiş gibi.. Bayramlarda , özel gunler de hep eksiğini hissettim..
megersem ben hala 4 yasında takılı kalmışım..
babalı filmler izleyemem hala..
babalar gununde sokağa çıkamam..
öyle abi , dede vs gibiler de baba olmuyor kimse yerini dolduramıyor..
Nişanlıyım abimden istediler o an öyle koydu ki :( o an bile hissettim .. Belki abimden de kaynaklanabilir bu abilik fln yapmadı arkamda durmadı .. Omuzumda ki eli aradım hep sanırım ömrüm boyunca da arayacagım :(
Her an gelecekmiş gibi sanki böyle bi yere gitmişte gelecek. .
ve hayatım boyunca kimse anlamadı beni senide anlamayacak bu en yakınn olsa bile..
İnsan yarası yarasına denk geleni anlıyor çünkü :(
yıllar önce bişiy yazmıştım :
BABALAR ÖLMEZLER , BİZİ SİGARA İÇERKEN YAKALAMAK İÇİN YILLARCA SAKLANIR GELMEZLER. .

Mekanı cennet olsun . Kalbim seninle ..

Hislerinizi çok çok iyi anlıyorum 😞Allah acınızı dindirsin, sabır versin. Babanız nurlar içinde uyusun. 2 tane dünya tatlısı evladınıza bol bol anlatın, yaşatın babanızı.

Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef😔
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum 😔
Allah sabır versin. Mekanı cennet olsun :dua:

Babam öldükten sonra 1 ay sonra annemler bize gelmişti. Annemlere babam napıyo diye sordum. Annemler bazen babamı evde bırakıp bana gelirdi. Babam evde uyurdu. Yine öyle sandım. Alışmak çok zor
Bi an şok oldum bunu sorduğuma.

Off basın sağolsun canım bende babanı soracaktım sok oldum:( bende babamın 45 yaşındayken kaybettim bende babasızım, seni çok iyi anlıyorum:( zor çok zor Rabbim sabır versin

Ya cok uzuluyorum seni her gordugumde canim ama kelimelerij anlamini yitirdigi nokta hicbisey diyemiyorum . Babama cok duskunum her seni gordugumde gpzlerm doluyordu ama suan.hungur hungur agladim. Bu dunyada beni en iyi anlayan en duskun.oldugum kisi en hassas noktam babam... neyin nolacagini bilemeyiz ama bi gun en sevdklerimizi kaybedecegz duzen boyle ... Allah sabir versin sana cnm cokkk cok sabir

Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet eylesin. Ben bu duyguyu çok iyi biliyorum. 20 yaşındaydım şehir dışında okuyordum, bi geldim babamın cenazesi vardı.. Veda bile edemedim. Nasip.. Ama geçiyor, hafifliyor acısı. Sadece biraz zaman..

Babam her kalp ameliyatına girdiğinde ya ölürse diye ağlamaktan helak oluyorum düşüncesi bile yetiyor düşüncelerimi kovuyorum Allah çok çok sabır versin sana

yalnız değilsin..
Babamı 4 yaşımda kaybettim.
şuan 33 yasındayım hala 4 yasında gibiyimmm :KK43:
hep gelecekmiş gibi.. Bayramlarda , özel gunler de hep eksiğini hissettim..
megersem ben hala 4 yasında takılı kalmışım..
babalı filmler izleyemem hala..
babalar gununde sokağa çıkamam..
öyle abi , dede vs gibiler de baba olmuyor kimse yerini dolduramıyor..
Nişanlıyım abimden istediler o an öyle koydu ki :KK43: o an bile hissettim .. Belki abimden de kaynaklanabilir bu abilik fln yapmadı arkamda durmadı .. Omuzumda ki eli aradım hep sanırım ömrüm boyunca da arayacagım :KK43:
Her an gelecekmiş gibi sanki böyle bi yere gitmişte gelecek. .
ve hayatım boyunca kimse anlamadı beni senide anlamayacak bu en yakınn olsa bile..
İnsan yarası yarasına denk geleni anlıyor çünkü :KK43:
yıllar önce bişiy yazmıştım :
BABALAR ÖLMEZLER , BİZİ SİGARA İÇERKEN YAKALAMAK İÇİN YILLARCA SAKLANIR GELMEZLER. .

Mekanı cennet olsun . Kalbim seninle ..
Sana da Allah sabır versin 😔
Evet onsuz herşey boş. Kimse anlamıyor. Herkes yabancı gibi. Sanki biryerlerden çıkıp gelecek ve bana sarılacak gibi. Bende şuan boşluğu abimle doldurmaya çalışıyorum sanırım ama babam gibi bakmıyor ki😔

Babam her kalp ameliyatına girdiğinde ya ölürse diye ağlamaktan helak oluyorum düşüncesi bile yetiyor düşüncelerimi kovuyorum Allah çok çok sabır versin sana
Amin inşAllah Allah razı olsun. İnşAllah iyileşir. Siz yanında olun yeter. Fazladan birlikte geçiremediğim 1 günden bile pişmanım. Allah şifa versin babanıza.

Back
X