Babasız kalmak😔

cok cok uzuldum, basiniz sagolsun nur icinde yatsin umarim. kendini toparladiginda konusalim, cok cok sevgiler. 🧡🙏🏻

Amin inşAllah Allah razı olsun. İnşAllah iyileşir. Siz yanında olun yeter. Fazladan birlikte geçiremediğim 1 günden bile pişmanım. Allah şifa versin babanıza.
Sağol hayat pişmanlıklarla dolu maalesef 😔😔 keşke elimde olsa ne kadar daha Yaşar bilmiyorum hep onunla olsam ama olmuyor işte

Ah cannım babam ahhh. 8 ay oldu. Hiç alışamadım onsuzluğa. O kadar özledim ki. Sevgiyle bakan gözlerini. Babamın bir gün ölebilecek olması ihtimali bile aklıma geldiğinde.,delireceğimi düşünürdüm. Şimdi onsuz 8 aydır yaşıyorum. O kadar acı ki. Ben babamın öldüğü gün büyüdüm. Nur içinde yatsın babalarımız...

Sana da Allah sabır versin 😔
Evet onsuz herşey boş. Kimse anlamıyor. Herkes yabancı gibi. Sanki biryerlerden çıkıp gelecek ve bana sarılacak gibi. Bende şuan boşluğu abimle doldurmaya çalışıyorum sanırım ama babam gibi bakmıyor ki😔
En azından o boşluğu abinle doldurmaya çalışıyosun dolmasa da sana destek veren abin var allah eksik etmesin 😔 bende de abi var ama asla arkamda durmaz abilik yapmaz evli zaten hayatım boyunca savunduğunu görmedim ben abilik yaptım kısacası nişanm oldu geld el gibi 100tl taktı :) allah hepimize sabır versin allah gönlümze göre versin

Seni çok iyi anlıyorum o hastane kapısında cok bekledim yoğun bakım kapısında babaa burdayım gitme diye çok krizler geçirdim kapıdayım kapıdayım diye her ziyarette duymasada tekrar ettim...Son gün hariç hiç umudumu kaybetmedim ama vakit dolmuştu olmadı olamadı hala hayal ederim okuldan çıkmışım yanına gidiyorum diye ya da çocukmusum babamlayim diye.Ne gelinliğimi gördü ne torunlarını içimde yaradır babam benim evime bir lokma ekmek yemeye gelemedi.Allah babalarımız rahmet etsin inş tekrar buluşacağız o güne kadar bir vedadir bu inş

Başın sağolsun, babamı fizikten kaybetmedim ama psikolojik olarak kaybettim. O acı nasıldır çok iyi bilirim. Nur içinde yatsın babacığın, mekanı cennet olsun inşallah. Çok üzüldüm senin adına,umarım bir an önce toparlanırsın kuzum. :(

Babamı kaybettim.
Kendimi küçülmüş hissediyorum. Küçük ve korunmaya muhtaç gibiyim. Bir büyüğüm gelse, bana sarılsa ve hadi uyu uyanınca yaşanmamış gibi olacak desin istiyorum.
Yokluğuna alışamadım. Öldüğünü kabullenemedim. Sanki biryerlerden çıkacak gibi. Camiden insanlar çıkıyor ve sanki babamda birazdan çıkıp gelecek ve benden çay isteyecek.
Çocuklarımın dedelerini hatırlamayacak olmaları içime dokunuyor. Hep keşke annem ve babam daha genç olsaydı derdim. Torunlarının büyüdüğünü görsünler isterdim. Olmadı malesef😔
Gelip başın sağolsun diyorlar ama sanki başkası vefat etmiş ama bana başsağlığı diliyorlar. Babam hâlâ hastanede yatıyor biz de ziyaretine gidicez.
Zaman çok çabuk geçiyor.
İçim daralıyor. Hep susayım öylece konuşmadan yatayım istiyorum. Bazen de avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. İçimden birşey yapmak gelmiyor. Babama sarılayım ve o da yine gözlerimden öpsün istiyorum 😔
Nasıl naif anlatmışsın duygularını, kıyamam 😢 Mekanı cennet olsun inşAllah, şükür ki inançlı insanlarız elbet kavuşacağız 🙏 Rabbim dayanma gücü versin sana.
"İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat." Hadis-i Şerif
canım baban için bol bol dua et, oku İnşAllah. Rabbim kalbine ferahlık versin 🙏

Seni çok iyi anlıyorum o hastane kapısında cok bekledim yoğun bakım kapısında babaa burdayım gitme diye çok krizler geçirdim kapıdayım kapıdayım diye her ziyarette duymasada tekrar ettim...Son gün hariç hiç umudumu kaybetmedim ama vakit dolmuştu olmadı olamadı hala hayal ederim okuldan çıkmışım yanına gidiyorum diye ya da çocukmusum babamlayim diye.Ne gelinliğimi gördü ne torunlarını içimde yaradır babam benim evime bir lokma ekmek yemeye gelemedi.Allah babalarımız rahmet etsin inş tekrar buluşacağız o güne kadar bir vedadir bu inş
Elbette buluşacağız,o günü iple çekiyorum. Ne kabir korkutuyor ne ölüm. Çocuklarım için ayakta duruyorum.

Canim seni cok iyi anliyorumm basin sagolsun mekanlari cennet olsun bende babami 1 bucuk ay once aniden kaybettim hala o travmayi atlatamiyorum ailemle birlikte..hala agliyorum geceleri bazen hala aklima geliyo oan o telefonun calisi kabus gbiydi ama guclu olmak zorundasin hayat herseye ragmen devam ediyo onu hep guzel anilarla hatirlamaya calis bolbol dua et

Ya cok uzuluyorum seni her gordugumde canim ama kelimelerij anlamini yitirdigi nokta hicbisey diyemiyorum . Babama cok duskunum her seni gordugumde gpzlerm doluyordu ama suan.hungur hungur agladim. Bu dunyada beni en iyi anlayan en duskun.oldugum kisi en hassas noktam babam... neyin nolacagini bilemeyiz ama bi gun en sevdklerimizi kaybedecegz duzen boyle ... Allah sabir versin sana cnm cokkk cok sabir
Sen ağlama canım 😔 amin canım Sağolasın. Sabır en çok ihtiyacımız olan şey 😔
Babanla ve annenle hep konuş tatlım. Fırsat bulduğun her gününü onlarla geçir😔

Ne zaman kaybettin ,başın sağolsun kuzenim de kaybetti 10 gun once :KK43:(( çok acı cokkk
1 hafta oldu 😔 sizin de başınız sağolsun Allah rahmet etsin
Başın sağolsun, babamı fizikten kaybetmedim ama psikolojik olarak kaybettim. O acı nasıldır çok iyi bilirim. Nur içinde yatsın babacığın, mekanı cennet olsun inşallah. Çok üzüldüm senin adına,umarım bir an önce toparlanırsın kuzum. :KK43:
Sağol canım Allah razı olsun 😔
Nasıl naif anlatmışsın duygularını, kıyamam 😢 Mekanı cennet olsun inşAllah, şükür ki inançlı insanlarız elbet kavuşacağız 🙏 Rabbim dayanma gücü versin sana.
"İnsanoğlu öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı da sona erer. Şu üç şey bundan müstesnadır: Sadaka-i câriye, istifade edilen ilim, kendisine dua eden hayırlı evlat." Hadis-i Şerif
canım baban için bol bol dua et, oku İnşAllah. Rabbim kalbine ferahlık versin 🙏
Allah razı olsun 😔 evet bize düşen artık dua etmek.

Canim seni cok iyi anliyorumm basin sagolsun mekanlari cennet olsun bende babami 1 bucuk ay once aniden kaybettim hala o travmayi atlatamiyorum ailemle birlikte..hala agliyorum geceleri bazen hala aklima geliyo oan o telefonun calisi kabus gbiydi ama guclu olmak zorundasin hayat herseye ragmen devam ediyo onu hep guzel anilarla hatirlamaya calis bolbol dua et
Beni de o telefonlar mahvetti. Hâlâ bazen dalgınken çalarsa kötü haber mi diye korkuyorum😔
Allah rahmet etsin size de sabır versin inşAllah

Back
X