• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babasizlik

aypare ackerman

Always happy 💕✨️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2019
18.256
64.369
598
merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi :(

merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi :KK43:
canım
konunu gorunce bır an affalladım cok degısık hıssettım uzuldum
keske yanında olsam da sarılsam sana
hıc bılmıyordum boyle bırsey yasadıgını o kadar lak lak yaptık hıc boyle konular konusmadık

sunu bılıyorum kımsenın yaptıgı kotuluk yanına kar kalmıyor
sen cok akıllı azimli bır kızsın cok mutlu olmanı ıstıyorum cok ıyı bır ınsansın asla mutsuzlugu haketmıyorsun baban cok sanslı senın gıbı bır evladı oldugu ıcın allahım babana merhamet versın de elındekının kıymetını bılmeyı ogrensın bır an once ...

canım
konunu gorunce bır an affalladım cok degısık hıssettım uzuldum
keske yanında olsam da sarılsam sana
hıc bılmıyordum boyle bırsey yasadıgını o kadar lak lak yaptık hıc boyle konular konusmadık

sunu bılıyorum kımsenın yaptıgı kotuluk yanına kar kalmıyor
sen cok akıllı azimli bır kızsın cok mutlu olmanı ıstıyorum cok ıyı bır ınsansın asla mutsuzlugu haketmıyorsun baban cok sanslı senın gıbı bır evladı oldugu ıcın allahım babana merhamet versın de elındekının kıymetını bılmeyı ogrensın bır an once ...
sağol Nisam inşallah bir gün buluşup sarilacagiz 💓
ben onu da istemiyorum dokunmasa ugrasmasa yeter inan ama her günümüzü zehir ediyor cekilmez bir hal aldı artık :(

evet çalışmaya başlayınca ayrı eve çıkmayı düşünüyorum böyle çekilmez çünkü :KK43:
sen zaten ayrı eve cıkda hanı annenı de kurtarabılır mısın annende de bu guc var mı bırbırınıze destek olsanız ıyı olurdu
ya da baska sehır mı dusunursun acaba :KK43:
yapabılecegım ne var dusunuyorum benım yapabılecegım bırsey var mı
dur bız bu ısı cozerız ya

babanın sorunu ne psıkolojık mı neden boyle ters mesela

sağol Nisam inşallah bir gün buluşup sarilacagiz 💓
ben onu da istemiyorum dokunmasa ugrasmasa yeter inan ama her günümüzü zehir ediyor cekilmez bir hal aldı artık :KK43:
bellıkı bugun de canını sıkacak bırsey yapmıs sende artık patlamıssın

ılk gunden berı mı boyleydı baban sonradan yaşlanınca mı huysuzluk basladı ?

sen zaten ayrı eve cıkda hanı annenı de kurtarabılır mısın annende de bu guc var mı bırbırınıze destek olsanız ıyı olurdu
ya da baska sehır mı dusunursun acaba :KK43:
yapabılecegım ne var dusunuyorum benım yapabılecegım bırsey var mı
dur bız bu ısı cozerız ya

babanın sorunu ne psıkolojık mı neden boyle ters mesela
evet şehir değişikliği de düşünüyorum annemi de almak istiyorum yanıma
inan çok değişik sorunlu biri nisam kardeslerimi gözümün önünde dövdüğü zamanlar aklımdan hiç gitmiyor bana yaptıkları aklıma geliyor uzun süredir atlamistim ama şimdi yine başladı kesinlikle normal biri değil kavgadan ,kaostan besleniyor resmen :(

inşallah birgün bu yaptkları ,ç,n cok pişman olur
pişman olsa da bizim için bir şey değişmeyecek ki kardeşim onun yüzünden panik atak geçirdi şimdi atlattı ama atlatana kadar ne zorluklar geçirdi işte kendimi hep başka yere verdim ders çalıştım biseylerle uğraştım hep kafamı dağıtmak için ise de yaradı fakat son zamanlarda yine kafama takmaya başladım

bellıkı bugun de canını sıkacak bırsey yapmıs sende artık patlamıssın

ılk gunden berı mı boyleydı baban sonradan yaşlanınca mı huysuzluk basladı ?
hep böyleydi eskiden şiddet de vardı şimdi yok , hep böyleydi kısaca kardeşlerime ve anneme daha beter şeyler yapmis :( Kendi ailesiyle bile kus konuşmuyor düşün işte annemin kendi aile meselerine de karışıp rezil.etti bizi

Anlattıklarının fazlasını yaşadım eksiğini yaşamadım.. kendi yaşadıklarım geldi aklıma sinirlerim bozuldu. Pişman olmasını bekleme zihniyetini degistirmez hep ayni kalır yipranan siz olursunuz ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi kurmadıkça bu adamı çekersiniz söyliyeyim.

inan çok değişik sorunlu biri nisam kardeslerimi gözümün önünde dövdüğü zamanlar aklımdan hiç gitmiyor bana yaptıkları aklıma geliyor uzun süredir atlamistim ama şimdi yine başladı kesinlikle normal biri değil kavgadan ,kaostan besleniyor resmen :KK43:
Lütfen yanlış anlamayın kendi fikrimi söylemek istedim. Annenizi yanınıza almak, kurtarmak istemeniz çok güzel bir şey. Ama bu konuda zorunluluk hissetmeyin. Anneniz sizi ve kardeşinizi yıllardır kurtarmamış mecbur bırakmış o adama. Bilmiyorum ben olsam bu kadar affedici olamazdım gibi geliyor :110:

Anlattıklarının fazlasını yaşadım eksiğini yaşamadım.. kendi yaşadıklarım geldi aklıma sinirlerim bozuldu. Pişman olmasını bekleme zihniyetini degistirmez hep ayni kalır yipranan siz olursunuz ayrı eve çıkıp kendi düzeninizi kurmadıkça bu adamı çekersiniz söyliyeyim.
pişman olmazsıni beklemiyorum zaten olsa da bize yaptıklarını değiştirmez
inşallah okul bitsin düşünüyorum ise girip başka yere çıkmayı
Lütfen yanlış anlamayın kendi fikrimi söylemek istedim. Annenizi yanınıza almak, kurtarmak istemeniz çok güzel bir şey. Ama bu konuda zorunluluk hissetmeyin. Anneniz sizi ve kardeşinizi yıllardır kurtarmamış mecbur bırakmış o adama. Bilmiyorum ben olsam bu kadar affedici olamazdım gibi geliyor :110:
imkanı olmadı çünkü annem calismiyor ,ona rağmen bizi okuttu destek oldu her sınava geldi herşeyimle ilgilendi annem herşeyim benim

merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi :(
Seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam babam seninkinden farkli degil hatta bize yaşattıklarını düşünürken konuma denk geldim benden sana tavsiye işin olursa varsa oyle ayri eve çıkma gibi fırsatın hic geciktirmeden degerlendir sonra birde emeğinin hic olması kazandığın paradan hayır görememekle karsilasacaksin yarattıklarının ustune birde maddi ve manevi ailenin sorumluluğunu yükleyecek ben o hataya düştüm sen düşme umarim atanıp başka bi şehire gitme imkanın olur

inan çok değişik sorunlu biri nisam kardeslerimi gözümün önünde dövdüğü zamanlar aklımdan hiç gitmiyor bana yaptıkları aklıma geliyor uzun süredir atlamistim ama şimdi yine başladı kesinlikle normal biri değil kavgadan ,kaostan besleniyor resmen :KK43:
evde boyle mayın gıbı dolasan babalar ıcın yemegıne katılacak sakınlestırıcı falan yok mu ya :(
bır terapıste gıtsen hatta annenle beraber babanın durumunu anlatsan belkı senın bu durumu daha kolay atlatabılmen sabrını yukseltebılmen ıcın bır cozumu vardır
oyle bır dert kı ınsanın elını kolunu baglıyor

Seni nasıl iyi anlıyorum anlatamam babam seninkinden farkli degil hatta bize yaşattıklarını düşünürken konuma denk geldim benden sana tavsiye işin olursa varsa oyle ayri eve çıkma gibi fırsatın hic geciktirmeden degerlendir sonra birde emeğinin hic olması kazandığın paradan hayır görememekle karsilasacaksin yarattıklarının ustune birde maddi ve manevi ailenin sorumluluğunu yükleyecek ben o hataya düştüm sen düşme umarim atanıp başka bi şehire gitme imkanın olur
ben de başka şehire gitmek istiyorum ,anneminde almak istiyorum fakat bir yandan ilerde evlenirsem ne olacak diye düşünüyorum,çünkü ailemin maddi durumu yok biliyorum evlenirken yardım edemezler her şey bana kalıyor bu sefer de ben ezilecegim her anlamda dediğin gibi
Annenizin Bosanma durumu neden yok?
annemin kendi maaşı yok , hasta dedeme bakıyor boşanırsa gidicek yerimiz yok
evde boyle mayın gıbı dolasan babalar ıcın yemegıne katılacak sakınlestırıcı falan yok mu ya :KK43:
bır terapıste gıtsen hatta annenle beraber babanın durumunu anlatsan belkı senın bu durumu daha kolay atlatabılmen sabrını yukseltebılmen ıcın bır cozumu vardır
oyle bır dert kı ınsanın elını kolunu baglıyor
ruhunda var nisam kötülük işlemiş içine,hepsi böyle annelerinde böyle kardeşleri de böyle. kötü insanlar hepsi

merhaba öncelikle..
Seni çok iyi anlıyorum. Evlendim evliliğimi yaşadım annemler evde ne durumda diye. Şimdi annemin kuzeninin eşiyle aldatti annemi ve bosaniyolar. Önceden daha bende baba kavramini bitirmişti ama son nokta oldu. İçim acımıyor artık. Bu daha da üzüyor. Neler çektirmiş bana diyorum. Şimdi umrumda değil ama. Sizde güçlenmeye bakın maalesef duzelmiyorlar.

Back
X