• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babasizlik

Seni çok iyi anlıyorum. Evlendim evliliğimi yaşadım annemler evde ne durumda diye. Şimdi annemin kuzeninin eşiyle aldatti annemi ve bosaniyolar. Önceden daha bende baba kavramini bitirmişti ama son nokta oldu. İçim acımıyor artık. Bu daha da üzüyor. Neler çektirmiş bana diyorum. Şimdi umrumda değil ama. Sizde güçlenmeye bakın maalesef duzelmiyorlar.
ah ah sizin adınıza üzüldüm :(
evet bazen acıyorum diyorum tek amacı kavga hayati nefret dolu sevgiden haberi yok tek bir seveni yok diyorum kendime
tek çare güçlü olmak dediğiniz gibi

ah ah sizin adınıza üzüldüm :(
evet bazen acıyorum diyorum tek amacı kavga hayati nefret dolu sevgiden haberi yok tek bir seveni yok diyorum kendime
tek çare güçlü olmak dediğiniz gibi
Evet siz okuyup ailenizi kurtarabilirsiniz. Anneniz çalışabilir. Benim annemin mesleği var ama babam calistitmiyordu bu yaştan sonra zor olacak ama mecbur kardeşim okuyor. Bi şekilde olucak.

merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi :KK43:
Canım senin kadar olmasa da bizde bazen böyle şeyler yaşıyoruz böylelerinin sonu inan kimsesiz bir şekilde huzurevinde bitiyor.Kimseyle mutlu olamayıp ailesini dağıtıp sonunda acı çekiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun.

merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi :KK43:
Kuzum senin gibi çocukları görüünce iyi ki bosnamisim diyorum.

merhaba öncelikle..
konu babamla ilgili. babam derken bile içim almıyor aslında. bugüne kadar daha 1 kez babaligini gormedim. çok gaddar bir insan, sadece kendini düşünüyor. her şeye karışıyor, mutfakta bardağı koyduğum yerden bile kavga çıkaran birisi. ayrıca bunun yanında eskiden şiddet de vardı , ortaokulda lise için sınava gireceğim gün ne diye erken kalkıyorsun vs diyerek tokat atmisti malesef annemin boşanma durumu da yok çekiyoruz bu adamı. ben ilerde ise girince kiraya çıkmayı düşünüyorum şuan hala okuyorum. fakat bazen ruhum daralıyor, mutfaktan dolaptan bişey alıp yiyince bile niye yiyorsun diye laf ediyor, uzun süredir takmıyordum ama şu sıra yine içime dert oldu durup durup ağlıyorum ne zaman bitecek artık diye.. bazı insanlara bakıyorum babalarıyla arkadaş gibiler diyorum ne kadar şanslılar , içim gidiyor. eskiden beri anneme çok çektirmiş, çok.kotuluk etmiş.. elbet bir gün yaptıklarını çeker değil mi :(
Merhaba yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben anne olabilmek için yıllardır tedavi görüyorum ve olmuyor .. belki de hiç olmayacak bir şey için bile içim kıpır kıpır .. öz baba nasıl evladına böyle davranır aklım almıyor inanın .. ama güçlü olun işe girin ve annenizi bir an önce o hayattan kurtarın ..
bende sıfırdan şimdiki durumuma geldim asgari ücretin yarısına çalışıyordum 10 sene önce .. kurslara gittim İngilizce öğrendim muhasebe kursuna gittim sizde hiç vazgeçmeyin başaracaksınız

Evet siz okuyup ailenizi kurtarabilirsiniz. Anneniz çalışabilir. Benim annemin mesleği var ama babam calistitmiyordu bu yaştan sonra zor olacak ama mecbur kardeşim okuyor. Bi şekilde olucak.
annemin mesleği yok maalesef çok basariliymis ama anneannem hemen evlendirmis annem istememesine rağmen,o da benim üstüme düştü bu yüzden okul konusunda elimde maaşım olsun diye
Canım senin kadar olmasa da bizde bazen böyle şeyler yaşıyoruz böylelerinin sonu inan kimsesiz bir şekilde huzurevinde bitiyor.Kimseyle mutlu olamayıp ailesini dağıtıp sonunda acı çekiyorlar Allah yar ve yardımcın olsun.
inşallah çekerler hem bu dünyada hem öteki dünyada. teşekkür ederim
İnşallah en kısa zamanda kurtulursunuz 🙏🏼
inşallah 🙏🏻
Kuzum senin gibi çocukları görüünce iyi ki bosnamisim diyorum.
bana sorsalar boşanmış olmalarını tercih ederdim , bu şekilde olmazdık en azından , siz iyi yapmışsınız

Merhaba yazdıklarımızı okuyunca çok duygulandım ben anne olabilmek için yıllardır tedavi görüyorum ve olmuyor .. belki de hiç olmayacak bir şey için bile içim kıpır kıpır .. öz baba nasıl evladına böyle davranır aklım almıyor inanın .. ama güçlü olun işe girin ve annenizi bir an önce o hayattan kurtarın ..
bende sıfırdan şimdiki durumuma geldim asgari ücretin yarısına çalışıyordum 10 sene önce .. kurslara gittim İngilizce öğrendim muhasebe kursuna gittim sizde hiç vazgeçmeyin başaracaksınız
inşallah siz de anne olursunuz Rabbim sağlıklı sıhhatli bir evlat versin size inşallah.
evet cabalayacagim suan kursa gitme Durumum yok ama kitap vs alıp geliştirmeye bakacağım ben de. teşekkür ederim

ben de başka şehire gitmek istiyorum ,anneminde almak istiyorum fakat bir yandan ilerde evlenirsem ne olacak diye düşünüyorum,çünkü ailemin maddi durumu yok biliyorum evlenirken yardım edemezler her şey bana kalıyor bu sefer de ben ezilecegim her anlamda dediğin gibi

annemin kendi maaşı yok , hasta dedeme bakıyor boşanırsa gidicek yerimiz yok

ruhunda var nisam kötülük işlemiş içine,hepsi böyle annelerinde böyle kardeşleri de böyle. kötü insanlar hepsi
Annenin babanla suan arası nasıl çocukluğundan bu yana değişiklik var mi

Bak soyle soyleyeyim 3 yılı geçiriyor çalışıyorum kenarda 100 tl birikmişim yok
Hani aileler düşünür ya yarin obur gun evlenecek ihtiyacı falan olur diye bizde hic olmadi.Annem babamla karşı karşıya gelmesin tepkisiyle karşılaşmasın diye babamdan hicbirsey istemiyor babamsa ben calisma ya başlayınca evin bütün yükünü kardeşime ve bana bıraktı eskiden faturalar ondaydı bir kaçtır faturalarda yavas yavas bize doğru itiyor.Demem o ki ayni evde yaşayınca ister istemez onlara harcıyorsun hele anlattığın gibi bir babanın kesin beklentisi olur o yuzden çalışacağım günler gelince bunları gözönünde bulundurup dikkate al

Annenin babanla suan arası nasıl çocukluğundan bu yana değişiklik var mi

Bak soyle soyleyeyim 3 yılı geçiriyor çalışıyorum kenarda 100 tl birikmişim yok
Hani aileler düşünür ya yarin obur gun evlenecek ihtiyacı falan olur diye bizde hic olmadi.Annem babamla karşı karşıya gelmesin tepkisiyle karşılaşmasın diye babamdan hicbirsey istemiyor babamsa ben calisma ya başlayınca evin bütün yükünü kardeşime ve bana bıraktı eskiden faturalar ondaydı bir kaçtır faturalarda yavas yavas bize doğru itiyor.Demem o ki ayni evde yaşayınca ister istemez onlara harcıyorsun hele anlattığın gibi bir babanın kesin beklentisi olur o yuzden çalışacağım günler gelince bunları gözönünde bulundurup dikkate al
eskiden çok daha kötüymüş ama suanda hala kötü, mesela annem bir iş yapsın başına geçer eleştirir, çocuk gibi azarlar durduk yere neyden tartışma yapacagi belli olmaz.
ben o adama 1tl harcamak istemem benden beklentisi olsa bile. benim ne sınavım ne okulum hiç birseyle ilgilenenmedi, şöyle diyeyim durumumuz yoktu ailem dershaneye göndermeyi düşünüyordu dershaneye vereceğim paraya televizyon alırım dedi ve o yoklukta gitti TV aldı anneme borç odetti. kısacası bunlar hep aklımda ha anneme illaki harcama yaparım ama ona yapmam . zaten ileride evlenirsem bana bişey yapamayacaklarini da biliyorum biriktirmeyidüşünüyorum bu yüzden ne kadar elimden gelirse

pişman olsa da bizim için bir şey değişmeyecek ki kardeşim onun yüzünden panik atak geçirdi şimdi atlattı ama atlatana kadar ne zorluklar geçirdi işte kendimi hep başka yere verdim ders çalıştım biseylerle uğraştım hep kafamı dağıtmak için ise de yaradı fakat son zamanlarda yine kafama takmaya başladım
:( sen bu olayları olgunlukla atlatabilmişsin ne güzel kardeşine acil şifalar. elbet nefes alcaksınız sizde birgün

Babam sayesinde hiç ona benzemeyen bi adamla evlendim şükür huzur neymiş öğrendim benimde iste babam ama ben birsey hissetmiyorum kendisine bazısı ne olursa olsun baban der ama onlar hiç bir zaman sürekli diken üstünde olmayı asla anlayamazlar hala daha annem çekiyor ölse de annem biraz gün yüzü görse diye hep düşünürüm

:KK43: sen bu olayları olgunlukla atlatabilmişsin ne güzel kardeşine acil şifalar. elbet nefes alcaksınız sizde birgün
inşallah ..
Babam sayesinde hiç ona benzemeyen bi adamla evlendim şükür huzur neymiş öğrendim benimde iste babam ama ben birsey hissetmiyorum kendisine bazısı ne olursa olsun baban der ama onlar hiç bir zaman sürekli diken üstünde olmayı asla anlayamazlar hala daha annem çekiyor ölse de annem biraz gün yüzü görse diye hep düşünürüm
ben de aynı şekilde dusunuyorum hep

Çok üzüldüm
Bu hayatta kimi anneden kimi babadan kimi kocadan herkes bir şeyden çekiyor :(
Kaç yaşındasın ?
Part time bir iş bulup annende çalışsa ayrı eve çıkma şansınız yok mu ?

Çok üzüldüm
Bu hayatta kimi anneden kimi babadan kimi kocadan herkes bir şeyden çekiyor :KK43:
Kaç yaşındasın ?
Part time bir iş bulup annende çalışsa ayrı eve çıkma şansınız yok mu ?
su zamana kadar takmiyordum o kadar her gün bir olay çıkarmaya başladı.
üniversite bitmesine 2 senem daha var
ayrı eve çıkamayız malesef annemin üstüne borç yaptı hep

Back
X