- 13 Temmuz 2019
- 1.459
- 1.540
- 63
- 44
Pandemi dönemi olsa da olmasa da eve yabancı insanları almak sıkıcı bir durum ama bir de şu yandan bakın; belki de yalnızlık çekiyordur. Yıllarca eşiyle, çocuklarıyla yaşamış bir adamın yaşlılığında yalnız kalması çok kolay bir iş değil. Huzurevi görmüş bir insanım, kendi yaşlılığımda da ömrüm olursa özel bir huzurevinde kalmayı planlıyorum ama benim çocuğum yok. Çocuğum olsa ve oraya gitmek zorunda kalsam kahrımdan üç günde ölürüm sanırım. Bence babanız için güvenilir bir yardımcı ayarlayın, zaten eşini kaybetmiş, evlatları uzakta onu kedisinden ve alıştığı düzenden ayırmayın, yaşlı insanlar için evleri çok önemli ve özel.
Benim de gönlüm el vermez huzur evine.Olayın şokuyla ablamı aradım .Haberin yok mu diye .O an ablamın konuşmasıyla acabamı dedim .Ben de sizin gibi çocukları olan insanların hayatının son demlerinde huzur evine terkedilmesine sıcak bakmıyorum.Yakında gitçem ,tanıdık birilerinin tavsiyesiyle bir bakıcı ayarlamak istiyorum.Pandemi dönemi olsa da olmasa da eve yabancı insanları almak sıkıcı bir durum ama bir de şu yandan bakın; belki de yalnızlık çekiyordur. Yıllarca eşiyle, çocuklarıyla yaşamış bir adamın yaşlılığında yalnız kalması çok kolay bir iş değil. Huzurevi görmüş bir insanım, kendi yaşlılığımda da ömrüm olursa özel bir huzurevinde kalmayı planlıyorum ama benim çocuğum yok. Çocuğum olsa ve oraya gitmek zorunda kalsam kahrımdan üç günde ölürüm sanırım. Bence babanız için güvenilir bir yardımcı ayarlayın, zaten eşini kaybetmiş, evlatları uzakta onu kedisinden ve alıştığı düzenden ayırmayın, yaşlı insanlar için evleri çok önemli ve özel.