- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 29
- Konu Sahibi kiraz cicegi
19 a girdim ama bu yas meselesi degil. Hani hala evde küçük gibiyim herkes oyle görüyor yani, bu sevgili olayi sanki cok cok uç biseykaç yaşındasın sorsam sakıncası?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 a girdim ama bu yas meselesi degil. Hani hala evde küçük gibiyim herkes oyle görüyor yani, bu sevgili olayi sanki cok cok uç biseykaç yaşındasın sorsam sakıncası?
Yaa geçiyor bunlar degil mikonuyu okuyunca farkettimki zaman ne çabuk geçiyor![]()
senin düşüncen bu utançtan kaynaklı cnm.30 yaşındada olsan aynı şeyi hissedecektin..19 a girdim ama bu yas meselesi degil. Hani hala evde küçük gibiyim herkes oyle görüyor yani, bu sevgili olayi sanki cok cok uç biseybilmiyorum ifade edemedim kendimi
Abooooooooooooooooooo.... İnşallah ağabeyi sıkıntılı biri değildir.arkadaşım abisine atmıştı sevgilisine atcagı aşkımlı filan uzun mesajı![]()
Zaten bu kadar ince düşünceli bi evlada hiç kızmamıştır:) yaşın küçük değilse tabi. Küçükse de uyarmasını ister annenden. Bu kadar terbiyeli ahlaklıysan zaten yanlış bişey yapmıycağnı da bilir. Üzülme sen bişey demediyse tasvip etmiştir bile belki. Yaşın uygunsa hoşuna bile gitmiştir çünkü birkaç arkadaşım var bahsettiğin gibi tutucu bi aileden, aileleri görüştüğü biri olmasına gayet olumlu bakmıştı. Çünkü 16 yaşından sonra evlendirmeyi denemeyle alakalı bi kısım var diye biliyorum kuranda. Gönlünün olduğu birinin olması daha işlerine gelir bu durumda.Büyük bir dert değil farkindayim ama bana o kadar zor geldi kiyani ciddi anlamda söylüyorum babam tutucu bir insan oyle olunca cekiniyorum haliyle. Bir de sağlık problemleri var bari simdi ogrenmeseydi diye düşünüyorum cok sacma ama
sanki o hastayken ben günümü gün ediyormuşum gibi mi oldu acaba hastalığı da ciddi
keske annem gorseydi oof of
Evet çok ciddiyim. Olayı nasıl toparlayacam. X amca kusura bakma yanlışlık oldu dedim. Bu adam bir de babamın iş ortağıydı, Her gün sabahtan akşama kadar birliktelerdi. Ama salaklık bende. Babama dedim ki X amcaya benim telefonumdan mesajla at bunu baba. Benim mesaj hakkım bedava demiştim. Hep sevgilime mesaj attığım için son kullanılanlara tıkladım ve o mesaj gitti öylece. Kusura bakma X amca yanlışlık oldu dedim. Onun insafına kaldım ve o da söylememiş çok şükür. 16 yaşındaydım. :) Aşk kokulu bir mesaj :) Korkunçtu yaaa.Ciddi misin olayi nasil toparladin
Adam yine iyi soylememis ama ömrünüzden ömür gitti saniyorum o süreçteEvet çok ciddiyim. Olayı nasıl toparlayacam. X amca kusura bakma yanlışlık oldu dedim. Bu adam bir de babamın iş ortağıydı, Her gün sabahtan akşama kadar birliktelerdi. Ama salaklık bende. Babama dedim ki X amcaya benim telefonumdan mesajla at bunu baba. Benim mesaj hakkım bedava demiştim. Hep sevgilime mesaj attığım için son kullanılanlara tıkladım ve o mesaj gitti öylece. Kusura bakma X amca yanlışlık oldu dedim. Onun insafına kaldım ve o da söylememiş çok şükür. 16 yaşındaydım. :) Aşk kokulu bir mesaj :) Korkunçtu yaaa.
Hoşnut degil ama bence şaşırdıZaten bu kadar ince düşünceli bi evlada hiç kızmamıştır:) yaşın küçük değilse tabi. Küçükse de uyarmasını ister annenden. Bu kadar terbiyeli ahlaklıysan zaten yanlış bişey yapmıycağnı da bilir. Üzülme sen bişey demediyse tasvip etmiştir bile belki. Yaşın uygunsa hoşuna bile gitmiştir çünkü birkaç arkadaşım var bahsettiğin gibi tutucu bi aileden, aileleri görüştüğü biri olmasına gayet olumlu bakmıştı. Çünkü 16 yaşından sonra evlendirmeyi denemeyle alakalı bi kısım var diye biliyorum kuranda. Gönlünün olduğu birinin olması daha işlerine gelir bu durumda.
Bak gördüğün gibi babanı hoşnut bile sayabiliyoruz düşündükçeneyse ben düğünü yapmadan çıkıym konudan
![]()
Gitmez olur muuuu? Bir de benim babam aksi herifin teki. Kıyameti koparırdı öğrenseydi. Allahtan arkadaşı görmüş geçirmiş, aşk evliliği yapmış biriydi. Lise aşkıyla evlenmişti. Beni anlayışla karşılamış anlaşılan :)Adam yine iyi soylememis ama ömrünüzden ömür gitti saniyorum o süreçterezillik resmen
Off of o kadar fena utandim ki suan satırlar yetmez yazmaya.. otururken babam benden flash disk istedi bende getirdim kendiminkini. Actik bilgisayardan babam bi dosyayi aktardi ona sonra dondu kaldi bilgisayar. Rastgele kendine gelsin diye tıklıyordu babam ordan resimler diye bi klasörün acilacagi tuttuicinde 5 6 tane resim SEVGILIMLE BEN yan yana selfie seklinde. "Kim bu" dedi bende "arkadasim baba ya" dedim o da kapatti demedi bisey ama anlamıştır dimi kizlar
cok mutsuzum ve cok utanıyorum off. Anlamamasi mümkün degil 5 6 fotoğraf ve hepsi ayni çocukla. Suan cok kötüyüm
Gerçekten ileride güleceksin bak :) Sen açmadıkça babanın o konuyu bir daha açacağını sanmam. Babalar bu konuyu konuşmak konusunda çok sıkıntı çekebiliyorlar. Yok sayma ihtimali yüksekYaa ne gulecegim suan cok cok kotu hissediyorum belki arkadasim sanmistir net görmemiştir diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama imkani yok ben bile gördüm lenslerim olmadan10 dk once gerceklesti bu arada
Teyzemin oğlumu .ayy işyerinde kendi kendime gülüyorum şu an sesli sesliKız birşey dememiş ne üzülüyorsun 15 yaşında falandım düğüne gittik eski erkek arkadaşımda gelde sessiz yerde konuşalım dedi babamda nereye gitti bunlar bakayım demiş olmalıkiiiii patttt beni yakalakim bu kızım dedi bende nasıl bir saflıksa teyzemin oğlu dedim
babam aynı böyle kaldı
![]()
Ayyyy canım kıyamam ama babanın bilmesi aslında çok güzel bir şey baba kontrolündeki bir ilişki hem seviyeli olur hem de canın yanmaz, bir sıkıntın olduğunda babanla konuşursun sana en mantıklı cevabı verir ablacım, ben her şeyi babamla paylaşırdım eşimle flört ederken bile babama böyle bir arkadaşım var babacığım niyeti ciddi akşam sizlerle tanışmaya gelmek istiyor demiştimOff of o kadar fena utandim ki suan satırlar yetmez yazmaya.. otururken babam benden flash disk istedi bende getirdim kendiminkini. Actik bilgisayardan babam bi dosyayi aktardi ona sonra dondu kaldi bilgisayar. Rastgele kendine gelsin diye tıklıyordu babam ordan resimler diye bi klasörün acilacagi tuttuicinde 5 6 tane resim SEVGILIMLE BEN yan yana selfie seklinde. "Kim bu" dedi bende "arkadasim baba ya" dedim o da kapatti demedi bisey ama anlamıştır dimi kizlar
cok mutsuzum ve cok utanıyorum off. Anlamamasi mümkün degil 5 6 fotoğraf ve hepsi ayni çocukla. Suan cok kötüyüm