• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babaya Yakalanmak..

hahahahaha çok tatlı yazmışsın ,benim babam da bir şey demezdi aylar sonra bir sabah kahvaltıda geçenki çocuk kimdi diye bir hesap sordu bana kal geldi ne dediğini anlamadım meğersem geçen ayki çocuğu soruyormuş..teee 2000 yılında liseye gider iken anılar anılaarrr:KK70:
:KK70::KK70:

Kızsa o zaman kızardı; en azından selfi imiş yaşın kaç bilmiyorum ama bursa çıplak fotoları yakalananlar var.

Boş ver en fazla nasihat ederler ki bir şey o anada demediğine göre anlamamazlıktan gelmeyi tercih etmiş. bu konularda seninle konuşmaya henüz hazır değil demek ki..
yav bennce adam o an şoka girmiş de bişey dememiş.bence sevinmek için çok erken kkonu sahibesi:KK46::KK46:

Kızsa o zaman kızardı; en azından selfi imiş yaşın kaç bilmiyorum ama bursa çıplak fotoları yakalananlar var.

Boş ver en fazla nasihat ederler ki bir şey o anada demediğine göre anlamamazlıktan gelmeyi tercih etmiş. bu konularda seninle konuşmaya henüz hazır değil demek ki..
Olan oldu ya artik ne yapalim olmamış gibi davranacagim inşallah uzulmemistir ne bileyim yasim erken zannediyordu belkide bu tür işlere. Hep ders filan çalışıyorum saniyordu belki

Olan oldu ya artik ne yapalim olmamış gibi davranacagim inşallah uzulmemistir ne bileyim yasim erken zannediyordu belkide bu tür işlere. Hep ders filan çalışıyorum saniyordu belki

Yaşını belki konu içinde sormuşlardır ama ben de sorayım? Bence baban henüz hazır değil konuşmaya...

Anlayıp anlamadığını zaman gösterecek gelişmeleri bekliyoruz senden tecrübe olsun başkalarına.

Belki baban da şoktadır doğru mu gördüm yanlış mı diye o da senin gibi bir şoku atlatsın sonra Ahhh Ah kız babası olmak kolay değil

Anlayıp anlamadığını zaman gösterecek gelişmeleri bekliyoruz senden tecrübe olsun başkalarına.

Belki baban da şoktadır doğru mu gördüm yanlış mı diye o da senin gibi bir şoku atlatsın sonra Ahhh Ah kız babası olmak kolay değil

Ben tecrübe ettim başkası etmesin valla cok utaniyor insan. Normal davrandi sabah da uyuyor numarasi yaptim o gidince kalktim yataktan ama aksam ne olacak bilmiyorum bakalim hayırlısı, yazarim :(

Ben babam yakalrsa bayağı kizar zannediyordum ki böyle geciştirimce neye uğradığımı şaşırdım cok panik haldeydim dün odamdan adim atmadim dışarı :KK43: gerci biseyler dese daha fena. Insallah anlamamistir ya insallah insallah

Canim benim lütfen su stresi üstünden at. Ailen seni korumak için şimdiye dek bu konuda kati davranmis olabilir ama herkes biliyor ki bunlar olacak. Kendileri de biliyor.

Bir kere sizi illa görmeseler bile anlamazlar mi saniyorsun. Gülen gözlerini, tartistiginizda anlamsiz surat asmalarini, telefonda yazisirken guluslerini sen fark ettirmemeye calissan da görmediler mi saniyorsun.

Bir insan asik olduğunda bir baskasinin özellikle ayni evi paylastgn anne babanın anlamamasi imkansiz.

Benim babam da " o uçuşan kelebekleri tutup gostermemeye calissan da gözlerin her şeyi belli ediyor " derdi bana:)

Bu yüzden hayatına normal devam et. Kendini de üzme sakın sakın babanin da üzüldüğünü düşünme.

Canim benim lütfen su stresi üstünden at. Ailen seni korumak için şimdiye dek bu konuda kati davranmis olabilir ama herkes biliyor ki bunlar olacak. Kendileri de biliyor.

Bir kere sizi illa görmeseler bile anlamazlar mi saniyorsun. Gülen gözlerini, tartistiginizda anlamsiz surat asmalarini, telefonda yazisirken guluslerini sen fark ettirmemeye calissan da görmediler mi saniyorsun.

Bir insan asik olduğunda bir baskasinin özellikle ayni evi paylastgn anne babanın anlamamasi imkansiz.

Benim babam da " o uçuşan kelebekleri tutup gostermemeye calissan da gözlerin her şeyi belli ediyor " derdi bana:)

Bu yüzden hayatına normal devam et. Kendini de üzme sakın sakın babanin da üzüldüğünü düşünme.

Ben kendimi bayağı iyi zannediyordum çaktırmıyorum saniyordum yani ama. Daha önceden anladiysa daha iyi tabi en azindan büyük bi şok yaşamaz :( teşekkürler yorumunuz icin

canım artık bekleyip görmekten başka çaren yok.sevgiline evlilik için her konuda güveniyosan ailene açık açık söyle derim ama.aynı şeyleri yaşayan bii olarak 19 yaş bazı şeyler hakkında karar vermek için çok erken.2 sene sonra şimdi verdiğin kararların hiçbirine anlam veremeyebilirsin.19 yaş biraz delicesareti veriyor insana

kızsaydı o an tepki verip parlardı zaten demek ki bir şey yok Hoppa benim babam da eski sevgilimle resmimizi telefonumun ekranında görmüştü dediği tek şey : insan kardeşiyle , babasıyla olan resmini koyar ekrana :eek::KK70::KK70::KK70:

canım artık bekleyip görmekten başka çaren yok.sevgiline evlilik için her konuda güveniyosan ailene açık açık söyle derim ama.aynı şeyleri yaşayan bii olarak 19 yaş bazı şeyler hakkında karar vermek için çok erken.2 sene sonra şimdi verdiğin kararların hiçbirine anlam veremeyebilirsin.19 yaş biraz delicesareti veriyor insana
Şuan tek dertleri okul benim adıma. Yani ben kararimdan eminim aslında 3 yıllık ilişkim bir de, sadece zamani degildi hic değildi hemde. Ama olan oldu 3 yıl yine iyi saklamisim simdi düşündüm de :( ufak tefek yakalanmalarim vardi tabi ama hic boyle ciddisi olmadi

kızsaydı o an tepki verip parlardı zaten demek ki bir şey yok Hoppa benim babam da eski sevgilimle resmimizi telefonumun ekranında görmüştü dediği tek şey : insan kardeşiyle , babasıyla olan resmini koyar ekrana :eek::KK70::KK70::KK70:

:D :D aslinsa babam da sonrasinda normal davrandi ama iste ben bir garip oldum

Şuan tek dertleri okul benim adıma. Yani ben kararimdan eminim aslında 3 yıllık ilişkim bir de, sadece zamani degildi hic değildi hemde. Ama olan oldu 3 yıl yine iyi saklamisim simdi düşündüm de :KK43: ufak tefek yakalanmalarim vardi tabi ama hic boyle ciddisi olmadi
hihi :D bnde 4 yıl sonra yakalanmıştm 19 yaşımdayken bağırdı çağırdılar ayrılcaksın falan filan hala bekliyoruz iş güç için :)

Back
X