Uf ben çok aptal bir insanım ya :/ bence de komik ama utanıyorum da uf :/Olau cok vahim
Başlık cok komik
Ya bende bir başta güldüm sonra utandım da ay gerçekten ben çok sapsalim ya böyle salakça şeyler hep benim başıma geliyor :/ ay nasıl davranicam şimdi banyodan çıkınca offfYa ahahahah. Önce güldüm sonra bi düşününce ben de utandım. Aklınızdan silin gitsin, arada görmemiz gereken şeyler görüyoruz ne yazıkki. Şimdi ne kadar düşünürseniz o kadar davranışlarınıza yansır, babanız da rahatsız olabilir :)
Kapıyı kitlemiyoruz banyoda ayagimiz kayar başımızı carpariz vs diye. Anne babam şeker hastası korkuyorum bir şey olur diye. Ben normalde dikkatli davranirdim ama reklam bitene dek yetiseyim diye kosuverdim. Babami üst katta sanıyordum meğer banyodaymisgeçmişler olsunbundan sonra babanız kapıyı kilitler, sizde kapıyı çalmadan girmezsiniz.Ders olmuştur her iki tarafada...
Benim için çok kafaya takilasi bir konu ama bu . Odaya kapandim çıkamıyorum şuanAma bu konunun yeri burası mı?
Ya gerçekten senin de başına geldi mı ? Nasıl davrandin sonra ay ben odadan çıkamıyorum ne zamana dek kacabilirimki :/ ne kadar salakça bir durum değil mı ya ofBen de görmüştüm babayı. Babam da gördüğümü görmüştü kabak gibi.Çok pis bir durum ya. Kafana kese kağıdı geçirip dolanabilirsin bir süre.
Ay valla ne demeye daldiysam. Üst katta sanıyordum babamı, diziye yetiseyim diye kostum. Bu TV sevdamin başıma iş açacağı belliydiHayatınız boyunca unutamayacağınız bir durum yalnız kötü olmuş. Ne diye dalarsınız şak diye :)))
Benden başka böyle bir sapsallik yapan var midir kı ya :/ ya sevgili ,okul,iş sıkıntısı cekmesem evde sacmasapan bir konu açıyorum başıma kafama takılacak. Çok utanıyorum şuan özür mu dilesem napsampoposunu gördüm, bembeyaz
nedir ya ? /:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?