babayı gördüm

Bı daha büyük konusmayayim ama koltuğa yaparım da kosmam. Gülşem mı ağlasam mı bilemedim :/

Öyle davranmaya calisicam sanırım en mantıklısi bu ,teşekkür ederim

Benim gözler bariz oraya kitlenmişti istemsizce. Sonra hiç yaşanmamış gibi davrandık tabi. Yalnız üzerinden 20 sene geçti hala utanırım. İşin zor.
Of ben de 20 sene sonra hatirlyacak miyim ya ben de hiç bı şey olmamış gibi davranmayi düşünüyorum ama ya gulersem :/

Ben de görmüştüm ama babam benim gördüğümü görmemişti :) yapacak bir şey yok. Yaşanmamış gibi davranın.
Ben çığlık attım o nedenle anlamıştır kesin. Sonra bir toplamaya çalıştım ama bilemedim anlamış midir :/ öyle yapmaya calisicam teşekkür ederim :)

Şanslı seni ben de görmeseydim keşke ya uf

Ya aslında öyle olmalı ama babamla normalde çok yakın değiliz , birbirimizden haberimiz pek olmaz. Biraz da o nedenle galiba daha da utandım :/

Yakin olmana gerek yok bi kazadir olmus
Benim kizim banyonun kapisini acmisti kaynim banyodayken ve maalesef gormustuk anlik biseydi unuttuk gitti

ay nolcak canım dert ettiğin şeye bak :)

gülüp geçin. aynı ev içinde olabiliyor böyle kazalar ne yazık ki :)

bak ben mesleğimden ötürü bi sürü yaşlı amcanınkini gördüm, herkeste birer tane var ve kapalı olduğundan gözümüzde büyüyor bu meseleler. çıplak kabilelerde afrikada falan yaşayan insanların umru bile değil öyle düşün.

Hiç olmamış gibi davranicam haklısın canım :)) hiç o açıdan düşünmemiştim evet yaşlanınca belki altını temizleyecegim vs. Babam bir şey demezse özür de dilemeyecegim bu bir sır olarak kalacak aramızda galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…