Bı daha büyük konusmayayim ama koltuğa yaparım da kosmam. Gülşem mı ağlasam mı bilemedim :/Ne diyelim geçmiş olsun :) babanızın banyodan sonraki ifadesine göre davranışınızı şekillendirirsiniz artık... Dizi bağımlılıgı insanın başına iş açıyor bugün de gördük bunu baska bir konuda ... Kalbe zarar :)))
Öyle davranmaya calisicam sanırım en mantıklısi bu ,teşekkür ederimOlacağı varmış demek lazım bu tarz durumlarda... Yazık adamcağız hastaymış, utanmıştır da üstelik... Yerinizde olsam hiç bir şey olmamış gibi davranırdım. Böylelikle babanız da daha fazla mahçup olmaz...
Öpüp başa koyarım, art niyet olmasın daHerkes pipili popolu ani anlatacak aman tanrim ülümünati
Öyle yapıcam teşekkür ederimUnut gitsin
Hic olmamis gibi
Ya aslında öyle olmalı ama babamla normalde çok yakın değiliz , birbirimizden haberimiz pek olmaz. Biraz da o nedenle galiba daha da utandım :/Nevar bunda gayet insani bir durum takma o kadar:)
Of ben de 20 sene sonra hatirlyacak miyim yaBenim gözler bariz oraya kitlenmişti istemsizce.Sonra hiç yaşanmamış gibi davrandık tabi. Yalnız üzerinden 20 sene geçti hala utanırım. İşin zor.
o sizin babanız çok takılmayin, eminim babanız da utanmıştr. Yalnız anneye ifade şekliniz çok komikBı daha büyük konusmayayim ama koltuğa yaparım da kosmam. Gülşem mı ağlasam mı bilemedim :/
Ben çığlık attım o nedenle anlamıştır kesin. Sonra bir toplamaya çalıştım ama bilemedim anlamış midir :/ öyle yapmaya calisicam teşekkür ederim :)Ben de görmüştüm ama babam benim gördüğümü görmemişti :) yapacak bir şey yok. Yaşanmamış gibi davranın.
Şanslı seniYanibi bizim olay soyle oldu. Bayramdi. Kucuk kuzenim buyuk babam banyodayken dalmis iceri sonra yanimiza gelip heyecanla olayi anlatti. Korkmus biraz daTeyzem iki dayim ve bir kuzenim de gormusler kazayla Cok dalga gecmislerdi ortamda gormeyen bir ben vardim.
Ya aslında öyle olmalı ama babamla normalde çok yakın değiliz , birbirimizden haberimiz pek olmaz. Biraz da o nedenle galiba daha da utandım :/
Aynen ya çığlık atmasam usulca kapatirdim kapıyı belki annem falan sanirdi. Sonra bir toplamaya çalıştım ama galiba sivadim :/Çığlık atmasaydın iyiymiş
Aynen yani nesi artniyetki. Birden saçmaladım işte sanki popo daha komikmis daha masummus gibi geldiArt niyet bunun neresinde hanimefendi?
Hiç olmamış gibi davranicam haklısın canım :)) hiç o açıdan düşünmemiştim evet yaşlanınca belki altını temizleyecegim vs. Babam bir şey demezse özür de dilemeyecegim bu bir sır olarak kalacak aramızda galibaAy başlığa yarıldım ahaha çok tatlısınız. :) Kötü olmuş ama hiç olmamış gibi davranın bence, millet yaşlanınca babasını banyoda yıkıyor falan her yerini görüyor ne yapsınlar yani? Boşverin güleceğiniz bir anı olarak kalsın, popo açıklamasına bile girmenize gerek yoktu. :)
Bunlar hep pipi lobisinin işiHerkes pipili popolu ani anlatacak aman tanrim ülümünati
Aynen öyle teşekkür ederim canımPoposunu falan gördüğü yok zaten annesine pipisini gördüm diyememiş, utandığından kendisine göre daha hafif olarak uydurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?