babayı gördüm

Benim buyuk babaminkini gormeyen kalmamis gibi bir sey. Banyoda falan kazayla cok olaylari var. Bir ben kaldim gibi bir sey.
kutsal insanim

Cay tabagi o baslik ne oyle
Özür dilemisler mı sonra ? Ay küçükken kreş arkadaşlarım kapı açık yapardı. O zaman hiç önemli degildi büyüdük her şey dert oldu ya. Sorma ben de başta güldüm de şimdi böyle bir odaya kapandim Allah'ım çok aptalca bir durumdayım :/

Ay valla ne demeye daldiysam. Üst katta sanıyordum babamı, diziye yetiseyim diye kostum. Bu TV sevdamin başıma iş açacağı belliydi
Ne diyelim geçmiş olsun :) babanızın banyodan sonraki ifadesine göre davranışınızı şekillendirirsiniz artık... Dizi bağımlılıgı insanın başına iş açıyor bugün de gördük bunu baska bir konuda ... Kalbe zarar :)))

Olacağı varmış demek lazım bu tarz durumlarda... Yazık adamcağız hastaymış, utanmıştır da üstelik... Yerinizde olsam hiç bir şey olmamış gibi davranırdım. Böylelikle babanız da daha fazla mahçup olmaz...

Ya gerçekten senin de başına geldi mı ? Nasıl davrandin sonra ay ben odadan çıkamıyorum ne zamana dek kacabilirimki :/ ne kadar salakça bir durum değil mı ya of

Benim gözler bariz oraya kitlenmişti istemsizce. Sonra hiç yaşanmamış gibi davrandık tabi. Yalnız üzerinden 20 sene geçti hala utanırım. İşin zor.

Yanibi bizim olay soyle oldu. Bayramdi. Kucuk kuzenim buyuk babam banyodayken dalmis iceri sonra yanimiza gelip heyecanla olayi anlatti. Korkmus biraz da Teyzem iki dayim ve bir kuzenim de gormusler kazayla Cok dalga gecmislerdi ortamda gormeyen bir ben vardim.

Ay başlığa yarıldım ahaha çok tatlısınız. :) Kötü olmuş ama hiç olmamış gibi davranın bence, millet yaşlanınca babasını banyoda yıkıyor falan her yerini görüyor ne yapsınlar yani? Boşverin güleceğiniz bir anı olarak kalsın, popo açıklamasına bile girmenize gerek yoktu. :)

Bu ne ya? Madem popoyu görmedin pipiyi gördün de poponun bembeyaz olduğunu nerden biliyordun?
İğrenç bir konu. Bana art niyetli geldi.!
Beni burada bilen biliyor ne işim olur böyle sapsalca bir durumda artiyetle. Siz hiç beklenmedik bir şey yaşadığınızda durumu kurtarmak için sacmalamadiniz mı , benimki de öyle bir şey, o an saçmaladım işte

Bu ne ya? Madem popoyu görmedin pipiyi gördün de poponun bembeyaz olduğunu nerden biliyordun?
İğrenç bir konu. Bana art niyetli geldi.!

Poposunu falan gördüğü yok zaten annesine pipisini gördüm diyememiş, utandığından kendisine göre daha hafif olarak uydurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…