Özür dilemisler mı sonra ? Ay küçükken kreş arkadaşlarım kapı açık yapardı. O zaman hiç önemli degildi büyüdük her şey dert oldu ya. Sorma ben de başta güldüm de şimdi böyle bir odaya kapandim Allah'ım çok aptalca bir durumdayım :/Benim buyuk babaminkini gormeyen kalmamis gibi bir sey.Banyoda falan kazayla cok olaylari var. Bir ben kaldim gibi bir sey.
kutsal insanim
Cay tabagi o baslik ne oyle
Ne diyelim geçmiş olsun :) babanızın banyodan sonraki ifadesine göre davranışınızı şekillendirirsiniz artık... Dizi bağımlılıgı insanın başına iş açıyor bugün de gördük bunu baska bir konuda ... Kalbe zarar :)))Ay valla ne demeye daldiysam. Üst katta sanıyordum babamı, diziye yetiseyim diye kostum. Bu TV sevdamin başıma iş açacağı belliydi
Ya gerçekten senin de başına geldi mı ? Nasıl davrandin sonra ay ben odadan çıkamıyorum ne zamana dek kacabilirimki :/ ne kadar salakça bir durum değil mı ya of
Ben de ben olamayacagim galiba ya :/ sonra özür diledin mı ?Ben, amcam alaturka tuvaletteyken yanlışlıkla kapıyı açtım yaa. Dikkatinizi çekerim, alafranga değil alaturka. 16 yaşımdaydım. O günden beri ben, ben değilim
Yanibi bizim olay soyle oldu. Bayramdi. Kucuk kuzenim buyuk babam banyodayken dalmis iceri sonra yanimiza gelip heyecanla olayi anlatti. Korkmus biraz daÖzür dilemisler mı sonra ? Ay küçükken kreş arkadaşlarım kapı açık yapardı. O zaman hiç önemli degildi büyüdük her şey dert oldu ya. Sorma ben de başta güldüm de şimdi böyle bir odaya kapandim Allah'ım çok aptalca bir durumdayım :/
Art niyet bunun neresinde hanimefendi?Bu ne ya? Madem popoyu görmedin pipiyi gördün de poponun bembeyaz olduğunu nerden biliyordun?
İğrenç bir konu. Bana art niyetli geldi.!
Beni burada bilen biliyor ne işim olur böyle sapsalca bir durumda artiyetle. Siz hiç beklenmedik bir şey yaşadığınızda durumu kurtarmak için sacmalamadiniz mı , benimki de öyle bir şey, o an saçmaladım işteBu ne ya? Madem popoyu görmedin pipiyi gördün de poponun bembeyaz olduğunu nerden biliyordun?
Herkes pipili popolu ani anlatacak aman tanrim ülümünatiArt niyet bunun neresinde hanimefendi?
Bu ne ya? Madem popoyu görmedin pipiyi gördün de poponun bembeyaz olduğunu nerden biliyordun?
AhahaŞimdi üretim yerin diye yaklaşırsan olaya
Daha kolay sindirebilirsin gördüklerini
Özür dilemedim, konuşmaya utandım. O da bişey demedi. Yaşanmamış gibi davrandık ve sonra 2 ay gitmedim evlerine. Unutuldu gitti. Siz bu konuyu açmasanız aklıma bile gelmezdi. Aradan 22 yıl geçmiş vay bee.Ben de ben olamayacagim galiba ya :/ sonra özür diledin mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?