- 7 Ağustos 2025
- 99
- 122
- 8
- 19
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Uff daha neler neler . HaklısınızAman boşverin. Çok da atışma bence, hayatını yaşa istediğin gibi ama sürekli inatlaşma babanla. Çok atarlı birine benziyor çünkü
Benimki de farklı değilUff daha neler neler . Haklısınız
Hahajahajs . Geçmiş olsunBenimki de farklı değil
Yaptım. Gideceğim bu sene . Ama ağzımdan çıktı. Demesem iyidisen üniversite tercihlerini yapmış mıydın?
babanın karakterini bilmiyor musun, neden adamı üstüne çekiyorsun, bırak yorumsuz kal, saf salağı oyna.
nereye gidiyorsun gibi?Yaptım. Gideceğim bu sene . Ama ağzımdan çıktı. Demesem iyidi
Konya asciliknereye gidiyorsun gibi?
Bunlar kapatılsın ya. Oda bişey mi abim oğluna malum partiye 'C' oy verecek diye teröristsin demiştiBugün salonda oturuyorduk ve babam tiktoktan video izliyordu. İşte videoda Afganistanın önceki sonraki hali diye anlatıyorlardı. Bende şeriat kötülükten başka birsey getirmiyor . Şeriat olan bütün ülkeler sefalet ve sıkıntı içinde dedim. Babam başladı tersinden bir çakarım da işte (din ile pek alakam yoktur) dinsiz ,evlat dahi olsa benim gözümde değeri yoktur falan filan... senin cenaze namazının kılınması caiz değil falan dedi. Ben de kimsenin duasına muhtaç değilim kılınmazsa kılınmasın dedim. Yani anlamıyorum. Çok yobaz . Seriatci , Atatürk düşmanı ben ise tam tersi türkcü ve cumhuriyetciyim. Yani aynı evde nasıl bu kadar farklıyız anlamıyorum. Dedim ki sadece fikrimi soyledim . Benim yanımda söyleme diyor . Ben kafamdan uydurmuyorum ki gercekler bunlar.Yani üniversiteye gideceğim şükür
Hansjsjsj bana da dediler . P*k ülkeyi ele geçirecek o partiye oy verirsen dedi. Ee noldu. Kendi oy verdiklerine baksınlarBunlar kapatılsın ya. Oda bişey mi abim oğluna malum partiye 'C' oy verecek diye teröristsin demiştiaklıma geldikçe sinirim bozuluyor
Eyvalllahhh. Ananem sağ olsun.küçükken andimiz , istiklal marşı öğretti . Ben bunları öğrenirken daha anaokuluna bile baslamamıştım Milliyetciligimi ondan aldım.Bir de şöyle karıştırayım ortalığı mı dedin? Ama tuttum seni. Bu ülkenin böyle vatansever gençlere ihtiyacı var.
Benimki de aynıydı evlendiğimden beri öyle rahat etmişim ki.Sabahtan akşama kadar onun sevdiği siyasetçinin sesi evde yankılanırdı .İstediğim kanalı izliyorum şimdi.Bugün salonda oturuyorduk ve babam tiktoktan video izliyordu. İşte videoda Afganistanın önceki sonraki hali diye anlatıyorlardı. Bende şeriat kötülükten başka birsey getirmiyor . Şeriat olan bütün ülkeler sefalet ve sıkıntı içinde dedim. Babam başladı tersinden bir çakarım da işte (din ile pek alakam yoktur) dinsiz ,evlat dahi olsa benim gözümde değeri yoktur falan filan... senin cenaze namazının kılınması caiz değil falan dedi. Ben de kimsenin duasına muhtaç değilim kılınmazsa kılınmasın dedim. Yani anlamıyorum. Çok yobaz . Seriatci , Atatürk düşmanı ben ise tam tersi türkcü ve cumhuriyetciyim. Yani aynı evde nasıl bu kadar farklıyız anlamıyorum. Dedim ki sadece fikrimi soyledim . Benim yanımda söyleme diyor . Ben kafamdan uydurmuyorum ki gercekler bunlar.Yani üniversiteye gideceğim şükür
burka giymek zorunda olan ve pencereden bile bakamayan kadınların yaşadığı zorluğunu baban gibi erkeklere anlatamazsın en acısıda bu uygulamaları din zannetmeleri....İşte videoda Afganistanın önceki sonraki hali diye anlatıyorlardı. Bende şeriat kötülükten başka birsey getirmiyor . Şeriat olan bütün ülkeler sefalet ve sıkıntı içinde dedim.
Ooo bu ne ki benim babam 7/24 kufurbaz haydo gibi dolasiyor ulke ne hale geldi diyeBugün salonda oturuyorduk ve babam tiktoktan video izliyordu. İşte videoda Afganistanın önceki sonraki hali diye anlatıyorlardı. Bende şeriat kötülükten başka birsey getirmiyor . Şeriat olan bütün ülkeler sefalet ve sıkıntı içinde dedim. Babam başladı tersinden bir çakarım da işte (din ile pek alakam yoktur) dinsiz ,evlat dahi olsa benim gözümde değeri yoktur falan filan... senin cenaze namazının kılınması caiz değil falan dedi. Ben de kimsenin duasına muhtaç değilim kılınmazsa kılınmasın dedim. Yani anlamıyorum. Çok yobaz . Seriatci , Atatürk düşmanı ben ise tam tersi türkcü ve cumhuriyetciyim. Yani aynı evde nasıl bu kadar farklıyız anlamıyorum. Dedim ki sadece fikrimi soyledim . Benim yanımda söyleme diyor . Ben kafamdan uydurmuyorum ki gercekler bunlar.Yani üniversiteye gideceğim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?