Babayla siyaset tartışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

heybenkimmmm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
99
122
8
19
Bugün salonda oturuyorduk ve babam tiktoktan video izliyordu. İşte videoda Afganistanın önceki sonraki hali diye anlatıyorlardı. Bende şeriat kötülükten başka birsey getirmiyor . Şeriat olan bütün ülkeler sefalet ve sıkıntı içinde dedim. Babam başladı tersinden bir çakarım da işte (din ile pek alakam yoktur) dinsiz ,evlat dahi olsa benim gözümde değeri yoktur falan filan... senin cenaze namazının kılınması caiz değil falan dedi. Ben de kimsenin duasına muhtaç değilim kılınmazsa kılınmasın dedim. Yani anlamıyorum. Çok yobaz . Seriatci , Atatürk düşmanı ben ise tam tersi türkcü ve cumhuriyetciyim. Yani aynı evde nasıl bu kadar farklıyız anlamıyorum. Dedim ki sadece fikrimi soyledim . Benim yanımda söyleme diyor . Ben kafamdan uydurmuyorum ki gercekler bunlar.Yani üniversiteye gideceğim şükür

Bunlar kapatılsın ya. Oda bişey mi abim oğluna malum partiye 'C' oy verecek diye teröristsin demişti aklıma geldikçe sinirim bozuluyor

Bunlar kapatılsın ya. Oda bişey mi abim oğluna malum partiye 'C' oy verecek diye teröristsin demişti aklıma geldikçe sinirim bozuluyor
Hansjsjsj bana da dediler . P*k ülkeyi ele geçirecek o partiye oy verirsen dedi. Ee noldu. Kendi oy verdiklerine baksınlar

Bir de şöyle karıştırayım ortalığı mı dedin? Ama tuttum seni. Bu ülkenin böyle vatansever gençlere ihtiyacı var.
Eyvalllahhh. Ananem sağ olsun.küçükken andimiz , istiklal marşı öğretti . Ben bunları öğrenirken daha anaokuluna bile baslamamıştım Milliyetciligimi ondan aldım.

Benimki de aynıydı evlendiğimden beri öyle rahat etmişim ki.Sabahtan akşama kadar onun sevdiği siyasetçinin sesi evde yankılanırdı .İstediğim kanalı izliyorum şimdi.

İşte videoda Afganistanın önceki sonraki hali diye anlatıyorlardı. Bende şeriat kötülükten başka birsey getirmiyor . Şeriat olan bütün ülkeler sefalet ve sıkıntı içinde dedim.
burka giymek zorunda olan ve pencereden bile bakamayan kadınların yaşadığı zorluğunu baban gibi erkeklere anlatamazsın en acısıda bu uygulamaları din zannetmeleri....

Ooo bu ne ki benim babam 7/24 kufurbaz haydo gibi dolasiyor ulke ne hale geldi diye onceden bende sus falan diyodum sonra bize de kufur etmeye basladi vatanina sahip cikmayan kopekler dedi bir kere bana ablama abime. Daha kavga etmiyoruz haberler acildiginda hepimiz vınnnnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…