Babayla siyaset tartışması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsteyen şeriati kendi hanesinde uygulasın.Oruç tutmuyor namaz kılmıyor ağzından küfür düşmüyor, dinin kuralı değil mi bunlar?Bugün de dünyada yasal kanunlar kurallar var lakin uymayan cezaya meyilli insanlar hep var oldu.Ne sanılıyor şeriat gelse ülkede suçlular iyilik perisine mi dönecek?

Yorumlarda boşver vs denmiş hani fikrin doğru ama anlatamazsın minvalinde… ben kesinlikle yanlış diyorum bu fikre, susmamalıyız sustukça zaten geldiğimiz hal ortada. Aman cahile laf mı anlatacağım aman ne hali varsa görsün aman zaten anlamaz… hayır efendim üstüne bastıra bastıra savunacağız şeriat isteyen şeriat olan ülkelere gidebilir. 18 yaşımda ilk oyumu kullandığımda babam bana işte şu partiye oy vereceksin tarzında konuştu ben açık açık asla öyle birşey yapmayacağımı söyledim ve ekledim karışmaya hakkı olmadığını. Neyse oy kullandık çıktık Eve giderken E naptın dedi tabiki kendi istediğim şu partiye verdim ay benimle bir tartışmaya girdi 3 gün konuşmadı benimle. O öyle yapınca bir üç günde benden olsun dedim ben hiç konuşmadım. Kimse kimseye karışamaz arkadaş yok öyle bir dünya! Ki ben babacı bir kızım öyle geçimsizliğimiz de yoktu yani.

Ay benim büyüklerim bu kafa da insanlardı, annem hiç fikrimizi konuşturmazdı.
Evlendim valla ilk işim Atatürk paylaşmak oldu whatsappta…
Bütün medeni, ileri görüşlü, Atatürkün vizyon/ devrim/ dünya görüşüne hayranlığımı yazdım.

Annem hala diyor ki bana neden paylaşıyorsun, sen kendine kendi evine bak dedim.

Ki oğlumun adı Muhammed… Din ve devlet işlerini birbirinden ayırıyoruz Allaha şükür.

Fatih Sultan Mehmet İstanbulu feth ederken, kilise de meleklerin kanatları var mı yok mu tartışması yapılıyormuş.
Anlayana çok şey anlatır…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…